Εσείς, γιατί χρησιμοποιείτε Mac;

Re: Απάντηση: Εσείς, γιατί χρησιμοποιείτε Mac;

Για να κάνω αυτά που θέλω εύκολα, γρήγορα, ευχάριστα και να διατηρώ παράλληλα την ψυχική μου ηρεμία.

+1

Και για να ασχολούμαι μονο με αυτο που πραγματικά θέλω να κάνω και να μην χάνω το χρόνο μου με error messages και χίλια 2 προγράμματα antivirus antispam κλπ κλπ που μόνο χρόνο τζάμπα τρως και μονο τα νευρα σου σπανε.:FSGSFGS4:

Γιατί έχω σταθερότητα, δύναμη, ευκολία στην εγκατάσταση προγραμμάτων, δε θα αρχίσει με τον καιρό να σέρνεται λόγο "σκουπιδιών" στη registry και δε θα χάνω το χρόνο μου να ασχοληθώ ξανά με κολλήματα, παγώματα και μπλε οθόνες!

Επισης γιατι ολα ειναι απλουστευμένα

Πχ δείτε λιγο το Control Panel των Leopard και των Vista (για να βρεις αυτο που θες να κανεις στα Vista πρεπει να ψαχνεις καμια ωρα)

Το ερώτημα για μένα δεν είναι γιατί χρησιμοποιώ Mac, αλλά γιατί άργησα τόσο πολύ να αποκτήσω έναν.

Πραγματικά ο χρόνος που κερδίζεις σε σχέση με τα παράθυρα είναι πολύ σημαντικός.

Ξεχνάς όλα τα βαρετά χρονοβόρα που σε ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια και επικεντρώνεσαι σε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις.

βασικα ολα μου αρεσουν...
ΧΡ, ubuntu, mac os...
οχι με αυτη τη σειρα.

οποτε θελω triple boot
μηχανημα,
μια και το πιο δυσκολο στην συμβατοτητα ειναι το μακ,
αναγκαστικα παιρνω μακ.

Το ερώτημα για μένα δεν είναι γιατί χρησιμοποιώ Mac, αλλά γιατί άργησα τόσο πολύ να αποκτήσω έναν.

Πραγματικά ο χρόνος που κερδίζεις σε σχέση με τα παράθυρα είναι πολύ σημαντικός.

Ξεχνάς όλα τα βαρετά χρονοβόρα που σε ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια και επικεντρώνεσαι σε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις.

+10000

Το ερωτημα του thread δεν θα επρεπε καν να τεθει σε οσους ειναι ηδη κατοχοι Mac... ;)

Re: Απάντηση: Εσείς, γιατί χρησιμοποιείτε Mac;

Για να κάνω αυτά που θέλω εύκολα, γρήγορα, ευχάριστα και να διατηρώ παράλληλα την ψυχική μου ηρεμία.
Κι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο (δλδ για να διασφαλίσω την ψυχική μου ηρεμία έναντι του Τάκη από τότε που πήρε mac + iphone :p)

Γιατί πιάνει το χώρο ενός βιβλίου τσέπης και όχι δυό τόμων μιας εγκυκλοπαίδειας, γιατί δεν χρειάζομαι μεταπτυχιακό στην πληροφορική για να το αναβαθμίσω, γιατί δε χρειάζεται firewall, antivirus και λοιπές παπαριές. Γιατί είναι δομημένος σύμφωνα με τη λογική και όχι σύμφωνα με τις φαντασιώσεις ενός τύπου που μόλις πήρε LSD.

Γιατί έχω βρει την ησυχία μου, το Mac τα κάνει όλα, γρήγορα και καλά.
Και όταν θέλω να παίξω, ανοίγω το παλιό dellaκι με το ubuntu ;)

Γιατι μου αρεσει να γελαω με τους φιλους μου που εχουν κολλησει στις πορτες και στα παραθυρα:p

(αλλα κυριως γιατι το mac δεν υπαρχει:D)

αν πας μια φορα σε μακ, δεν υπαρχει γυρισμος.
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις και τα αλλα, οπως κανω, βλεπεις διαφορες κι αλλα.
παντως με οσα περισσοτερα ασχολειται κανεις, νομιζω τοσο διευρινει το πνευμα του.