Εσείς, με ποιά σειρά έχετε τα κανάλια στο τηλεκοντρόλ σας;

Ορίστε να πάρω και εγώ μία λίστα.... μιας και έφυγα από Χίο (προσωρινά έμεινα εκεί), σας δείχνω πως έχω τα κανάλια μου

1. ΕΡΤ1
2. ΕΡΤ2
3. ΕΡΤ3
4. Mega
5. ANT1
6. Star
7. Alpha
8. Open
9. ΣΚΑΪ
10. Μακεδονία TV
11. ΕΡΤ News
12. Βουλή
13. ΡΙΚ
14. BBC World News
15. TV5 Monde
(Από εκεί ξεκινάνε τα περιφερειακά και νομίζω αυτά σταματάνε γύρω στο 34-35, και μετά έχω τα SD και τα ραδιόφωνα)

Να υποθέσω στην περιοχή σου δεν έχετε το δεύτερο mux της ΕΡΤ και γι'αυτό δεν έχεις τα ξενόγλωσσα;

Επίσης προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουν το ERT News και το κανάλι της Βουλής που είναι διαθέσιμα παντού.
Τα είχα αλλά δεν έπιαναν καλά...α ξέχασα η Βουλή το είχα στο 15...

Απάντηση: Re: Εσείς, με ποιά σειρά έχετε τα κανάλια στο τηλεκοντρόλ σας;

Ειναι θεμα συνηθειας.Δεν θα μπορουσα να φανταστω να εχω κατι αλλο εκτος απο τα κρατικα καναλια στις 3 πρωτες θεσεις.
Ένα διάστημα (νομίζω όταν έκλεισε η ΕΡΤ) είχα κάτι περίεργα κανάλια στις 3 πρώτες θέσεις

Ένα διάστημα (νομίζω όταν έκλεισε η ΕΡΤ) είχα κάτι περίεργα κανάλια στις 3 πρώτες θέσεις
Εγω στο διαστημα που ηταν κλειστη η ΕΡΤ ,στις 3 πρωτες θεσεις αρχικα ειχα
1.ΕΔΤ
2.ΡΙΚ Sat
3.BBC

Μετα οταν εγινε ΝΕΡΙΤ τα εβαλα με τη εξεις σειρα:
1.N1
2.N sports/N plus
3.N HD (το οποιο ουσιαστικα ηταν Upscaled αναμεταδοση του N1,αμφιβαλλω αν μετεδωσε ποτε native hd περιεχομενο,ισως σε καμια eurovision μονο)

Εγω στο διαστημα που ηταν κλειστη η ΕΡΤ ,στις 3 πρωτες θεσεις αρχικα ειχα
1.ΕΔΤ
2.ΡΙΚ Sat
3.BBC

Μετα οταν εγινε ΝΕΡΙΤ τα εβαλα με τη εξεις σειρα:
1.N1
2.N sports/N plus
3.N HD (το οποιο ουσιαστικα ηταν Upscaled αναμεταδοση του N1,αμφιβαλλω αν μετεδωσε ποτε native hd περιεχομενο,ισως σε καμια eurovision μονο)
Την ΝΕΡΙΤ εγώ το είχα κάπου στο 14 η στο 15 (κάτι τέτοιο)...

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πρωτη φορα βλεπω να βαζει κανεις στο 4 κατι διαφορετικο απο Ant1 ή Mega.Η συντριπτικη πλοιοψηφια βαζουν ειτε τον Ant1 στο 4 και το Mega στο 5 ειτε το αναποδο(εξαιρειται η περιοδος που ηταν κλειστο το Mega).Εχω συναντησει και καποιους "ανωμαλους" που ειχαν στο 3 το Mega και στο 8 την ΕΡΤ 3,αλλα mega και ant1 στο 5 και στο 6 πρωτη φορα βλεπω.
Είχα και εγώ στο παρελθόν κάτι διαφορετικό στο 4...

Δεν εχω καθόλου επίγεια λήψη, δεν αντεχω τα ελληνικά κανάλια, εχω την τηλεόραση συνδεδεμενη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο Youtube κι μια δορυφορική Nova, σπάνια ομως βλέπω.

Δεν εχω καθόλου επίγεια λήψη, δεν αντεχω τα ελληνικά κανάλια, εχω την τηλεόραση συνδεδεμενη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο Youtube κι μια δορυφορική Nova, σπάνια ομως βλέπω.
Κάπως έτσι ήμουν και εγώ μέχρι περίπου το 2007-2008...

Εγώ όταν έκλεισε το Mega (στο 4 το είχα και εκεί επέστρεψε), τα είχα έτσι: Το Ant1 από το 5 στο 4, το Star από το 6 στο 5, το ΣΚΑΪ από το 7 στο 6, το Alpha από το 8 στο 7, το Open απο το 9 στο 8, το Μακεδονία TV από το 10 στο 9, το 1 τοπικό από το 11 στο 10 και το άλλο από το 12 στο 11... Εσείς;

Εγω δεν εχω ιδεα που βρισκονται και ειμαι ευτυχισμενος που δεν χανω την ωρα μου...Η τηλεοραση ανοιγει μονο για μπασκετ , ταινιες και σειρες βλεπω στο pc. :D

Εγω δεν εχω ιδεα που βρισκονται και ειμαι ευτυχισμενος που δεν χανω την ωρα μου...Η τηλεοραση ανοιγει μονο για μπασκετ , ταινιες και σειρες βλεπω στο pc. :D
Το είχα ζήσει και εγώ παλιά...

Με πιανει ριγος μονο και στην ιδεα.Ακομα κι αν παω σε ξενοδοχειο ή ενοικιαζομενο δωματιο και τα εχει οπως να'΄ναι,καθομαι και τα βαζω στην σειρα.Βεβαια,κακως δεν εχουμε στην ελλαδα το συστημα της αυτοματης ταξινομησης που υπαρχει στο εξωτερικο.Π.χ. στην Αγγλια σε ολες τις τηλεορασεις τα καναλια μπαινουν αυτοματα με συγκεκρειμενη σειρα (1-BBC1, 2-BBC2, 3-ITV1, 4-Channel 4, 5-five, 6-ITV2 κτλ.).

Εγω παντως παλια ειχα στο 6 το Alter και στο 8 τον παλιο ΣΚΑΪ και μετεπειτα Alpha. O καινουριος ΣΚΑΪ οταν πρωτοβγηκε μπηκε αυτοματα στην θεση 14 επειδη εκει ειχα το Seven-X του οποιου την θεση πηρε.Αργοτερα το εβαλα στο 9,ενω μετα το κλεισιμο του Alter πηρε "προαγωγη" και μεταφερθηκε στο 6.
Εγώ όταν πάω σε ξενοδοχείο η ενοικιαζόμενο τα αφήνω όπως τα άφησε...

Άντε να πω και εγώ !

(Πανελλαδικά)
1. ΕΡΤ1 (HD)
2. ΕΡΤ SPORTS (HD)
3. ΕΡΤ3 (HD)
4. MEGA (HD)
5. ANT1 (HD)
6. STAR (HD)
7. OPEN BEYOND (HD)
8. ALPHA (HD)
9. ΣΚΑΪ (HD)
10. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV (HD)