Εσείς, με ποιά σειρά έχετε τα κανάλια στο τηλεκοντρόλ σας;

Εγω παντως παλια ειχα στο 6 το Alter και στο 8 τον παλιο ΣΚΑΪ και μετεπειτα Alpha. O καινουριος ΣΚΑΪ οταν πρωτοβγηκε μπηκε αυτοματα στην θεση 14 επειδη εκει ειχα το Seven-X του οποιου την θεση πηρε.Αργοτερα το εβαλα στο 9,ενω μετα το κλεισιμο του Alter πηρε "προαγωγη" και μεταφερθηκε στο 6.
Εγώ είχα παλιά στο 7 το Alter και στο 8 τον παλιό ΣΚΑΪ (τον τωρινό Alpha). Ο καινούριος ΣΚΑΪ όταν πρωτοβγηκε μπήκε αυτόματα στην θέση 9 επειδή εκεί είχα το Seven, του οποίου παρέμεινε έως και σήμερα εκεί.

Εγώ είχα παλιά στο 7 το Alter και στο 8 τον παλιό ΣΚΑΪ (τον τωρινό Alpha). Ο καινούριος ΣΚΑΪ όταν πρωτοβγηκε μπήκε αυτόματα στην θέση 9 επειδή εκεί είχα το Seven, του οποίου παρέμεινε έως και σήμερα εκεί.
Το New Channel και μετέπειτα το Tempo το είχα στο 9, και έπειτα όταν το Seven άρχισε να εκπέμπει στη περιοχή μου, το έβαλα στο 9. Το Κανάλι 29 το είχα στο 6, αλλά όταν έγινε Star, η δεύτερη συνέχεια του Καναλιού 29 (που έγινε αργότερα Κανάλι 5) το έβαλα στο 7. 902-TV και Τηλεάστυ ήταν νομίζω σε διψήφιο αριθμό αλλά τύπου να το πω (20, 21 ή κάτι παρόμοιο)...