Εσείς με τι κριτήρια ψηφίσατε;

Τσάκωνας Βασίλης said:
Η πτωση του Παπαγεωργόπουλου και μόνο είναι ένα μεγάλο βήμα. Τώρα τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι (?)....

Εάν θεωρείτε πτώση το ότι δεν βγήκε με την πρώτη νομίζω ότι κάνετε λάθος διότι εάν προσέξετε τα ποσοστά του για πολύ λίγο πηγαίνει 2 γύρο και καλά ο Παπαγεωργόπουλος για το Ψωμιάδη τι λέτε?

Να ξεκαθαρίσω ποτέ δεν ψήφισα δεξιά

Νομίζω πως ο Παπαγεωργόπουλος δεν βγαίνει με την πρώτη και εξ' αιτίας του ΛΑΟΣ. Έχασε αρκετές ψήφους από εκεί.

Αν ψήφιαζα (δεν ψηφίζω γιατί είμαι αλλοδαπός) θα ψήφιζα κατ 'αρχήν κόντρα στον νυν δήμαρχο της περιοχής μου που ήταν απλά προκλητικός με την μέχρι πριν 2 μήνες απραξία του, και εν συνεχεία θα εξέταζα πολύ προσεκτικά και τους υποψήφιους δημ. συμβούλους του κάθε συνδυασμού. Σε μια μικ´ρη τοπική κοινωνία όπως είναι ακόμα το προάστιο που κατοικό στην Αθήνα, λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έτσι ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να εκλέγουμε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούμε να συνεννοηθούμε.

εάν είσαι Κύπριος, μάθε ότι μπορείς να ψηφίσεις.
Χθες μου ήρθαν 2 ψηφοφόροι πολίτες της Ε.Ε. (Ιταλίδα και Γερμανίδα) κάτοικοι του δήμου. Έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για Δημοτικές Εκλογές (όχι νομαρχιακές ή βουλευτικής). Λογικότατο. Εννοείται χρειάζεται προηγουμένως η εγγραφή σε ειδικό κατάλογο.

ψήφισα μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς μου ως δημόσιος υπάλληλος, θεωρώντας ότι ο ανενεργός νόμος περί "υποχρεωτικού δικαιώματος" (sic) της ψήφου μπορεί κάποτε να ενεργοποιηθεί (λέμε τώρα ...)

κατοικώ σε άλλον δήμο απ'αυτόν που έχω τα δικαιώματά μου, οπότε η ψήφος μου ήταν ... συναισθηματικά πολιτική.

ο κερδισμένος - για άλλη μια φορά σε δημοτικές εκλογές - ήταν η ... αποχή (27,5% κατά μέσο όρο, 30% στην Αθήνα), κι ο χαμένος - φυσικά - ο δύσμοιρος πολίτης, πάνω από την ψήφο του οποίου ερίζουν από χτες τα όρνεα ...

Τσάκωνας Βασίλης said:
Re:
Όσο για τον Μπουτάρη, σε μία φασιστοπόλη σαν τη δικιά μου, τι τύχη νά'χει?

Πω...πω...τι κουβεντες ειναι αυτες για την συπρωτευουσα. !

Φασιστούπολη δεν λέτε τίποτα. Για να καταλάβετε, κάθε Νοέμβρη μαζευόμαστε και γιορτάζουμε την επέτειο του Bόrgerbrδukeller Putsch στη Γερμανική Μπυραρία στη Σβώλου. Ή μάλλον Πρίγκηπος Νικολάου, διότι πέραν από φασίσται είμεθα και βασιλόφροναι, μην το λησμονούμε.

Stellios papa said:
Kαλα δεν θα ζητησει κανεις την διαγραφη του ανωτερου post..?

προηγούνται άλλαι σημαντικότεραι εργασίαι . Μόλις τελειώσουμε την κατασκευή σάπωνος θα ασχοληθούμε και με το εν λόγω ποστ.

send said:
εάν είσαι Κύπριος, μάθε ότι μπορείς να ψηφίσεις.
Χθες μου ήρθαν 2 ψηφοφόροι πολίτες της Ε.Ε. (Ιταλίδα και Γερμανίδα) κάτοικοι του δήμου. Έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για Δημοτικές Εκλογές (όχι νομαρχιακές ή βουλευτικής). Λογικότατο. Εννοείται χρειάζεται προηγουμένως η εγγραφή σε ειδικό κατάλογο.

Ναι το άκουσα αυτό, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου. Στις επόμενες εκλογές όμως θα ψηφίσω στη Ν. Φιλαδέλφεια, αν και διακαής πόθος είναι να ψηφίσω στην Κερύνεια.

κάθισα και διάβασα τα βιογραφικά σημειώματα των δημοτικών συμβούλων.

Διαβαστε ατάκες!!!

- εθελοντρια αιμοδοτης

-γνωση windows 2000

-γνώση αγγλικών Lower

και παρομοιες βλακείες.

ψηφισα αυτους που δεν σε κοροιδευνα για να γεμισουν ενα βιογραφικο οπως και επισης αυτους που στο βιογραφικο ειχαν συμπεριλάβει αν ειχαν κανει καποιο εργο στην προηγουμενη τετραετίας τους...

Λίγο πριν τις εκλογές,εξάδελφός μου μετά από εκβιασμό,πλήρωσε 15.000 σε "πολυετή" και "αγωνιστή" δημοτικό σύμβουλο της περιοχής μου,έτσι ώστε ν´αποσύρει-γίνεται κι αυτό- την "καταγγελία" του στην Πολεοδομία.
Το έργο παίχτηκε ως εξής:
Ο "αγωνιστής" πήγε στην Πολεοδομία και έκανε την "καταγγελία" για πολεοδομική παράβαση.
Η Πολεοδομία,ενημέρωσε τον εξάδελφο για την εις βάρος του "καταγγελία" λέγοντάς του και ποιός την έκανε.
Ο εξάδελφος ήλθε σ´επαφή με τον "αγωνιστή",έγινε η συμφωνία και η καταγγελία απεσύρθη.Μαζί με αυτή,εξαφανίσθηκε και η πολεοδομική παράβαση.

Τι να κάνουμε...Εκλογές ερχόντουσαν,να μην καταφύγει ο άνθρωπος στα διαπλεκόμενα για τα έξοδά του.Πάντα κοντά στον Δημότη.

Υ.Γ.
Σας έδωσα ιδέες για το πως να βγάζετε χρήματα... :(

-γνωση windows 2000

χι χι χι!!!
Βέβαια, αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ασχετο δεδομενου ότι οι περισσότεροι της γενιάς των -ήντα (για να μην πω των -άντα) δεν έχουν ιδέα πώς κάνει κλικ ένα ποντίκι!!

Εμένα είχε έρθει ένας από στατιστική έρευνα να μου κάνει ερωτήσεις σπίτι μου και διεπίστωσε ότι δεν ήξερα καν ποιοί ήταν υποψήφιοι!! Ντροπή μου το ξέρω, αλλά ΧΑ! του την έσκασα! Δεν ήμουν Ελλάδα για να ψηφίσω! (κι άλλωστε τί να ψηφίσεις; Όπως λένε οι Γάλλοι: Entre la peste et le cholera =μεταξύ πανούκλας και χολέρας...)

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Αλλο ένα επίσημο και πολυδάπανο γκάλοπ. Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζονται οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα εξ απ' ανέκαθεν ( ας μου επιτραπεί το διπλό λάθος , δίδει έμφαση ).

Είσαι λάθος, φίλε μου.
Το σωστό είναι από εξ απ' ανέκαθεν
Μα γιατί επιμένετε να ομιλείτε λάθος την ελληνική!;!;:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Εσείς με τι κριτήρια ψηφίσατε;

Photis said:
Κι εγώ που νόμιζω ότι το ορθότερον ήταν το "Εξ' απ' ανέκαθεν και από πάντα"...

οχι !!!!!!!!

το σωστο ειναι : Εξ απο παντα ανεκαθεν !!!!!!!!!! :fahne90:

Απάντηση: Re: Εσείς με τι κριτήρια ψηφίσατε;

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Λίγο πριν τις εκλογές,εξάδελφός μου μετά από εκβιασμό,πλήρωσε 15.000 σε "πολυετή" και "αγωνιστή" δημοτικό σύμβουλο της περιοχής μου,έτσι ώστε ν´αποσύρει-γίνεται κι αυτό- την "καταγγελία" του στην Πολεοδομία.
Το έργο παίχτηκε ως εξής:
Ο "αγωνιστής" πήγε στην Πολεοδομία και έκανε την "καταγγελία" για πολεοδομική παράβαση.
Η Πολεοδομία,ενημέρωσε τον εξάδελφο για την εις βάρος του "καταγγελία" λέγοντάς του και ποιός την έκανε.
Ο εξάδελφος ήλθε σ´επαφή με τον "αγωνιστή",έγινε η συμφωνία και η καταγγελία απεσύρθη.Μαζί με αυτή,εξαφανίσθηκε και η πολεοδομική παράβαση.

Τι να κάνουμε...Εκλογές ερχόντουσαν,να μην καταφύγει ο άνθρωπος στα διαπλεκόμενα για τα έξοδά του.Πάντα κοντά στον Δημότη.

Υ.Γ.
Σας έδωσα ιδέες για το πως να βγάζετε χρήματα... :(

...... σσσσσσσσσσ μη βαζεις ιδεες ......... :grinning-smiley-043

Χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πρετεντέρη έγινε σαφώς καλύτερη ερμηνεία του αποτελέσματος των εκλογών, από τα πάνελ το βράδυ των εκλογών.