Eσείς πόσες φορές?

Οργασμο το κλικ κλικ τις μηχανης?

Φαντάσου να κάνει κανένα σεισμό δηλαδή τι έχει να γινει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eσείς πόσες φορές?

Μπααα... δεν πρέπει να φταίει αυτό... Τα αντισυλληπτικά και τα αμινοξέα παχαίνουν...

Αντισυλληπτικα ο nektar????:flipout:
Κατι θα ξερεις παραπανω μαλλον!!!:flipout:
Εγω παντως το σχολιο το εκανα γιατι ειπε οτι την θεωρει καλη διαιτα.:flipout:
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δε καταλαβαίνω γιατί ο φίλος της ένιωθε δύσκολα?Ίσα ίσα που δε θα είχε άγχος για τίποτα.Πρώτον θα ήταν μονίμως ικανοποιημένη και δεύτερον δε θα έχει το άγχος κατά την σεξουαλική πράξη αν θα ολοκλήρωσει η συντροφός του.δε καταλαβαίνω....:nounder:Ε λίγο αμηχανία μπροστά στο κόσμο δε έγινε και τίποτα.

Φαντάσου μετά απο κάθε οργασμό να κάνει και ένα τσιγάρο τι θα γίνει.Ο Καρέλιας ο ίδιος δεν θα της έφτανε.:award:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eσείς πόσες φορές?

Αντισυλληπτικα ο nektar????:flipout:
Κατι θα ξερεις παραπανω μαλλον!!!:flipout:
Εγω παντως το σχολιο το εκανα γιατι ειπε οτι την θεωρει καλη διαιτα.:flipout:
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Για την γκόμενα λέω ρε συ...

Σιγα το θρεφταρι ρε σεις . Εχει μελλον ακομα μεχρι να γινει αγελαδα και να κραταει ο ..........."οργανισμος της " καποιες βδομαδες.

Αγαπη μου μην χτυπας το κουταλααααακιιιιιιι στο φλυντζααααανιιιιιιιι:flipout:

Μωροοο , λαδωσε τους μεντεσεδες τις εξωπορτας γιατι καθε φορα που παω να βγω απ το σπιτι ...........ξαναμπαινω μεσα ν αλλαξω .

ΥΣ
μηπως εκει που μενει , ξερουν ολοι οτι το κοριτσι ειναι ΑΤΜ και ψαχνει να βρει δικαιολογιες ?

Θεωρώ πάντως πλεονέκτημα να την έχεις πολύ καλή φίλη.

Φανταστείτε πως θα σας κοιτάνε οι άλλες γυναίκες (και κυρίως αυτές για τις οποίες ενδιαφέρεστε), βλέποντας σας να της προκαλείτε οργασμό απλά χτυπώντας τα δάχτυλα του χεριού σας. :)

Τώρα που το σκέφτομαι ξέρει κανείς το τηλέφωνό της ?

Μου έρχεται στο μυαλό το Celebrity του Woody Allen.
Μιλάω για τη σκηνή με τη Charlize Theron που δείχνει πώς "ανάβει" με το παραμικρό στον Kenneth Branagh...

Μου έρχεται στο μυαλό το Celebrity του Woody Allen.
Μιλάω για τη σκηνή με τη Charlize Theron που δείχνει πώς "ανάβει" με το παραμικρό στον Kenneth Branagh...

Μην συγκρινεις τη θεα με την μπουχεσα απο την Ινγκλαντερα και μονο που την συσχετισες σαν μνημη με βαση το κνωδαλο σηκωνει και μυνηση:flipout: