Εσείς πόσες ίντσες έχετε στο ταβάνι σας;

Δημήτρης Δημητρακούδης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Πάντως ο φίλος εδώ έχει παρά κάτι 100...

171_Bedroom2-opener300.jpg

Η οθόνη είναι η Stewart Filmscreen StarGlas60, και ο προβολέας ένας Nec NP4001.

171_Bedroom1-web.jpg

Το πλήρες άρθρο: http://www.electronichouse.com/article/100_inch_screen_gets_mounted_flush_in_the_ceiling/

O Χριστός και η Παναγία! Πως βλεπει ταινιες, αγκαλια με το μαξιλαρι; Και τα ποπ-κορν/ κοκα κολες? Ξαπλωτα;
Φανταζομαι τα ηχεια surround θα ειναι ενσωματωμενα στο στρωμα! :D

Πρόσφατα είδα κάτι αντίστοιχο, με τηλεόραση όμως, σε ένα κατάστημα που πουλάει στρώματα. Ξάπλωνες για να δοκιμάσεις το στρώμα και έβλεπες και τηλεόραση.

Χάλι μαύρο. Πριν προλάβεις να κοιμηθείς θα σε πιάσει σίγουρα ημικρανία.

Ο καθένας θέλει να κάνει πρωτότυπο για ξεχωρίσει (ειδικά στο ιντερνετ) και καταφεύγει σε μια αρλούμπα...

Καλά, αυτός είναι γκράντε βλάκας γιατί το έχει για παιχνίδια...

Μπορεί να είναι λίγο άβολη η στάση, άμα όμως έχει καλή παρέα, και τη σωστή ταινία όλα γίνονται... Kάνεις κι εύκολα masking. :grinning-smiley-043

KS2_header.jpg

Bed Cinema!!!

Ο προβολέας που είναι βιδωμένος??

Δίπλα στις παντόφλες???:flipout::flipout:

Ο προβολεας κινδυνεύει απο τις αναθυμιάσεις που θα εχουν οι παντοφλες?

Και αν ειναι βιδωμενος στο κρεβατι δεν θα εχει προβληματα με κραδασμους στις ταινιες που προτινει ο Μπαμπης?

Re: Απάντηση: Εσείς πόσες ίντσες έχετε στο ταβάνι σας;

Και αν ειναι βιδωμενος στο κρεβατι δεν θα εχει προβληματα με κραδασμους στις ταινιες που προτινει ο Μπαμπης?

Ποτέ! Παίρνεις προβολέα που ο φακός του έχει νέας τεχνολογίας ...antishock system!!! :flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: Εσείς πόσες ίντσες έχετε στο ταβάνι σας;

Όλα αυτά τα σκέφτηκαν και οι εγκαταστάτες.. και γιαυτό κατέληξαν σε σύστημα rear projection. :p

(η ξενέρωτη αλήθεια..)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσείς πόσες ίντσες έχετε στο ταβάνι σας;

Όλα αυτά τα σκέφτηκαν και οι εγκαταστάτες.. και γιαυτό κατέληξαν σε σύστημα rear projection. :p

(η ξενέρωτη αλήθεια..)

Τι σκεφτηκαν δηλαδη? Τις αναθυμιάσεις ή τους κραδασμούς???:BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout:

Εγώ πάντως που έχω εγκαταστήσει (; ) τον προβολέα μου δίπλα στο κρεβάτι να ρίχνει την εικόνα στο ταβάνι μου, έχω βρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία...