ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ???

Theo LFC

New member
16 April 2007
8
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 4.5-4.7 ΜΕΤΡΑ.
ΘΕΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 32 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (2 ΩΡΕΣ DVD, 4 ΩΡΕΣ PS3 ΚΑΙ 26 ΩΡΕΣ NOVA PVR ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ).
BUDGET ΜΕΧΡΙ 2.500 ΕΥΡΩ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ???
PLASMA Η LCD?
ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ?
ΑΠΟ ΤΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ?
ΠΟΣΕΣ ΙΝΤΣΕΣ?

Εγω αρχικα ημουν για τη Samsung 40F86 αλλα οσο περισσοτερο διαβαζω εδω μεσα τοσο περισσοτερο μπερδευομαι...
Καμμια προταση???:bigcry::singer::FSGSFGS4:

1)50+ οπως και να χει... η 40αρα στα 4,5 μετρα ειναι κουτσουλιά...(θα μετανοιωσεις 100%)
2)πλασμα..

Χαλαρά 46" μίνιμουμ,με επιλογή την 46Χ3500 ή και 50" με επιλογή την 50PZ70

:drummer:

Κοιτα από την ίδια απόσταση περίπου εχω την 428XD. Βέβαια με αυτή την απόσταση θα μπορούσα & 46" ή 50".
Οσο για το LCD ή plasma θα προτεινα την δεύτερη. Εγω παίζω περισσότερες ώρες PS3 απ´όσο γράφεις.
Αν κάνεις προσεκτική χρήση στην αρχή (περίπου 200 ώρες) και τη χρησιμοποιηση του DVD για το στρώσιμο του πανελ νομίζω οτι θα εισαι μια χαρά.

:drummer:

Φίλε Theo, καλώς ήρθες στην παρέα :ernaehrung004:
Το ερώτημα σου είναι από αυτά που απασχολούν τον περισσότερο κόσμο. Απαντήσεις πολλές φυσικά κι ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι η τηλεόραση θα παίζει ως επί τω πλείστον τηλεοπτικό σήμα και σε πολύ μικρό βαθμό κανένα παιχνίδι στο PS3 (εκτός κι εαν το PS3 το αναφέρεις για ταινίες HD). Επομένως η πιο λογική κίνηση κατ'εμέ είναι η αγορά μιας Plasma, που θα σου δώσει αυτό που ζητάς με λιγότερα λεφτά, σε σχέση με μια αντίστοιχη LCD, που τα καλά μοντέλα είναι σαφώς ακριβότερα.
Επίσης για το μέγεθος, καλύτερα να ακολούθησεις τις συμβουλές των παιδιών παραπάνω, δηλαδή να πάρεις μια τηλεόραση όχι μικρότερη από 46", γιατί η απόστασή σου είναι σχετικά μεγάλη και με μικρότερη, παρότι στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται ικανοποιητική, μετά από λίγο χρονικό διάστημα και όταν θα την έχει συνηθίσει το μάτι σου, θα σου φαίνεται μικρή και θα μετανιώσεις που δεν πήρες μεγαλύτερη. Φυσικά 46" υπάρχουν μόνο σε LCD υλοποιήσεις. Για Plasma θα πρέπει να κινηθείς σε 50", που για εμένα είναι αγορά "best value for money".
-bye-

Και με μιά 42PX70 μια χαρά θα είσαι. Μην ξεχνάμε οτι θα βλέπει nova και ποδόσφαιρο. Αν έβλεπε ταινίες Blu-Ray τότε να πήγαινε και σε 50 και σε 60 για τα 4.5 μέτρα..

Παρε μια 42αρα να κανεις τη δουλεια σου με τα τηλεοπτικα δρομενα και με τη διαφορα χρηματων(σε περιπτωση που αγοραζες 50+) παιρνεις ενα προτζεκτορα και εισαι "αρχοντας".

Παρε μια 42αρα να κανεις τη δουλεια σου με τα τηλεοπτικα δρομενα και με τη διαφορα χρηματων(σε περιπτωση που αγοραζες 50+) παιρνεις ενα προτζεκτορα και εισαι "αρχοντας".

+1

Για την αποσταση αυτη θα πρεπει να πας κανονικα σε 60" η παραπανω.

2 μετρα -> 32"
3 μετρα -> 40-42"
3.5 μετρα -> 46"
4 μετρα -> 50"
5 μετρα -> 60"

Αρα μια λυση θα ηταν να παρεις μια 42" πλασμα με 1,000 ευρω για τηλεοπτικο σημα και ενα προβολεα Sony AW15 με αλλα τοσα για θεαση DVD.

Μόνο πρόσεχε, αν έχεις πολύ φωτεινό χώρο, μην πάρεις πλάσμα γιατί θα σε κουράσει, γυαλίζουν πάρα πολύ...

Να παρατηρήσω ότι το thread είναι ακριβώς ίδιου θέματος με το υφιστάμενο
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20167&highlight=2500&page=8
οπότε φίλε διάβασέ το και αυτό,,,έχει κάτι να δώσει :)

sony 46x3500 ή samsung 46f86 σε lcd και panasonic 50 pz70 σε plasma

αν θες τις πολές ιντσες και την καλύτερη απεικόνιση σε σήμα sd προτίμησε την panasonic. Ένα μικρό αγκάθι ίσως είναι απεικόνιση στα παιχνίδια, ψάξτο λίγο

εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και τον άλλο μήνα πάω για την 46f86. Παρεμπιπτόντως έχουμε στην ίδια απόσταση θέασης