Εσεις, θα σουβλίσετε φέτος;

Που μένεις;...εαν όχι πολύ μακρυά απο τα μέρη μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου...σε περιμένω εγω και το <μαύρο δωμάτιο>!!!!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πρόσκληση :a0210: -bye- (μένω Χαλκίδα) αλλά όπως και να το κάνουμε έιναι μέρα καθαρά οικογενειακή και κάπως έως πολύ μελαχνολική για τους ....μοναχικούς.!!! :behead::frusty:Κάποια άλλη φορά θα τιμήσω την πρόσκληση σου.... :a0210::a0210:
θα καθίσω.....θα κανω το τζόκιν μου....θα δω καμία δυο ταινίες και όλα καλά......
Άλλωστε μια -δυο μέρες έιναι...μετά ξανά στην δουλειά και γενικά με το συνηθισμένο ρυθμό της ζωής.....

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πρόσκληση :a0210: -bye- (μένω Χαλκίδα) αλλά όπως και να το κάνουμε έιναι μέρα καθαρά οικογενειακή και κάπως έως πολύ μελαχνολική για τους ....μοναχικούς.!!! :behead::frusty:Κάποια άλλη φορά θα τιμήσω την πρόσκληση σου.... :a0210::a0210:
θα καθίσω.....θα κανω το τζόκιν μου....θα δω καμία δυο ταινίες και όλα καλά......
Άλλωστε μια -δυο μέρες έιναι...μετά ξανά στην δουλειά και γενικά με το συνηθισμένο ρυθμό της ζωής.....

Σου εύχομαι ότι το καλύτερο......η πόρτα μου είναι ανοιχτή πάντα...

Σιδερένιος Μάκη καί συληπητήρια στον Jim.

Οσο για μένα είχα προγραματίσει σούβλισμα στην ορεινή Κορινθία, αλλά έλα που έπεσε δουλειά, οπότε θα αρκεστώ σέ ένα τριήμερο στην Αθήνα (έτσι γιά να μπώ στο Πασχαλινό πνεύμα) καί επιστροφή τη Μ. Παρακσευή ή Μ. Σάββατο στον Περσικό κόλπο .............. δεύτερη χρονιά που χάνω τον οβελιά ...... αλλά που θα μου πάει? Θα τον "τσασκώσω καί θα τον τσακίσω" κάπου, κάποτε!

ότι τρώγεται που ψήνεται θα ψηθεί και ΠΑΡΑΥΤΑ θα φαγωθεί

βοήθεια μας :ernaehrung004:

(Spartiatis@ εάν δεν έχεις που να μυρίσεις οβελία και είσαι ακόμα στην πρωτεύουσα ... on the house κοντά στο αεροδρόμιο sent pm )

παιδια ευχαριστω για τις ευχες σας .
δεν μπορω να κρυψω οτι μου δινεται μεγαλη δυναμη ...
σας ευχομαι παντα τα καλυτερα για ολους σας και τις οικογενειες σας .

OUE υποκριτές λές και νήστεψε κανένας 40 ημέρες ούτε το 10% και θέλετε και κοψίδια δήθεν για το έθιμο.
Τι έθιμα είναι αυτά που στη νηστεία λειτουργούν στο φούλ σουβλατζίδικα ψητοπωλεία και χασάπικα.
Δήθεν σας έλειψε το κρεας και ψαχνετε αφορμή να πέσετε με τα μούτρα στη χοληστερόλη.
Εγώ προσωπικά την ημέρα του Πάσχα θα φάω σπανακόπιτα γιατί ο Χριστός ήταν χορτοφάγος.
Πουθενά στα Ευαγγέλια δεν τον αναφέρουν να τρώει κρέας γιατί τέτοιες πρωτόγονες καταστάσεις δεν ταιριάζουν σε ανώτερες οντότητες και είναι προσβολή απέναντι στη ίδια τη ζωή.

Last edited:
Απάντηση: Re: Εσεις, θα σουβλίσετε φέτος;

OUE υποκριτές λές και νήστεψε κανένας 40 ημέρες ούτε το 10% και θέλετε και κοψίδια δήθεν για το έθιμο.
Τι έθιμα είναι αυτά που στη νηστεία λειτουργούν στο φούλ σουβλατζίδικα ψητοπωλεία και χασάπικα.
Δήθεν σας έλειψε το κρεας και ψαχνετε αφορμή να πέσετε με τα μούτρα στη χοληστερόλη.
Εγώ προσωπικά την ημέρα του Πάσχα θα φάω σπανακόπιτα γιατί ο Χριστός ήταν χορτοφάγος.
Πουθενά στα Ευαγγέλια δεν τον αναφέρουν να τρώει κρέας γιατί τέτοιες πρωτόγονες καταστάσεις δεν ταιριάζουν σε ανώτερες οντότητες και είναι προσβολή απέναντι στη ίδια τη ζωή.

Φίλε Aprile, μάλλον ξέχασες να προσθέσεις smilies στο ποστ σου και έτσι το κείμενό σου είναι αρκετά επιθετικό προς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Αν, από την άλλη, δεν έχεις χρησιμοποιήσει εν γνώσει σου τα smilies και μιλάς σοβαρά, σε ειδοποιώ ότι κάθε επόμενο μήνυμά σου σε αυτόν τον τόνο, θα διαγράφεται. Ευχαριστώ.

Πάντως αγαπητέ φίλε Aprile δεν θα με κάνεις να αισθανθώ ενοχές και τύψεις επειδή θα φάω κρέας και δεν θα νηστέψω για 40 μέρες.
Και ελπίζω ότι ο Θεός δεν θα θυμώσει μαζί μου. Ας είναι αυτή η αμαρτία μου.
Όταν λες ανώτερες οντότητες ποιούς εννοείς;
Εσένα που θα φας σπανακόπιτα την ημέρα του Πάσχα;
Ή κάποιους άλλους;
Και γιατί είναι προσβολή απέναντι στην ίδια τη ζωή η κατανάλωση κρέατος;
Φιλικά ρωτάω να ξέρεις.

Το ίδιο είναι αλλά το Πάσχα ακόμα χειρότερα όταν δήθεν χαίρεσαι για την ανάσταση όντότητας χορτοφάγου τρώγοντας κρέας σαν κανίβαλος.
Πέρα από αυτό δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι με ανώτερη συνείδηση όπως οι guru στη Ινδία αλλά και ασκητές διαφόρων άλλων θρησκειών είναι και αυτοί χορτοφάγοι.

Το ίδιο είναι αλλά το Πάσχα ακόμα χειρότερα όταν δήθεν χαίρεσαι για την ανάσταση όντότητας χορτοφάγου τρώγοντας κρέας σαν κανίβαλος.
Πέρα από αυτό δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι με ανώτερη συνείδηση όπως οι guru στη Ινδία αλλά και ασκητές διαφόρων άλλων θρησκειών είναι και αυτοί χορτοφάγοι.
Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί όντως πολλοί άνθρωποι που θεωρήθηκαν ανώτεροι (π.χ. ο Γκάντι), ήταν χορτοφάγοι.
Και χαρά στο κουράγιο σου να φας μόνο σπανακόπιτα το Πάσχα και όχι κρέας.
Θέλει πολλή δύναμη και σθένος για να το καταφέρεις.
Εγώ είμαι αδύναμος και δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα κοκορετσάκι και λίγο κατσικάκι την ημέρα του Πάσχα.
Μακάρι να μπορούσα να αντισταθώ, αλλά δεν μπορώ ούτε κατ´ελάχιστον.