εσεις τι θα κανατε?

kalamaria

Senior Member
1 February 2008
309
ειμαι ετοιμος να αγορασω tv αλλα λογο οικονομικων δυσκολιων
πειτε μου τι θα κανατε αν ειχατε να διαλεξετε αναμεσα απο αυτες τις δυο tv

1) Samsung UE46C7000 1900e

2)Samsung LE46C750 46" 1400e

Λόγω των οικονομικών δυσκολιών θα έπαιρνα την 46C650 στα 1000 κάτι ευρώ. Δεν θα ήθελα 3D για την ώρα (τι να δεις σήμερα?)

Λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών δυσκολιών όμως, θα πάρω μιά LG 50PK550 στα 750 . Και περισσεύουν και ρέστα για 32άρα στην κρεβατοκάμαρα...:2thumb22sup:

Samsung LE46C750
την εχω παρει και ειναι κορυφη στην προτεινω εχει ποιο καλη εικονα απο τις led οπως την UE46C7000 και ειναι και 3D

+1 για C750 η C650...

Απο τα 500 ευρω της διαφορας στην τιμη τα 450 πανε στην τσεπη της Samsung και του καταστηματος και εσυ δεν κερδιζεις τιποτα εκτος απο το μειωμενο παχος και την λιγο μικροτερη καταναλωση.

τελικα πηρα την c750 απο το media μολις την παρω θα γραψω εντυπωσεις
ευχαριστω για τις πληροφοριες-bye-

να της κανεις εκτεταμενο ελεγχο απο την αρχη για καμμενα πιξελς και για clouding εμενα ειχε 1 καμμενο πιξελ και την γυρισα πισω απο την 1η μερα και πηρα αλλη

Ναι βρε παιδιά εντάξει για τα καμένα πίξελ τρέχουμε τις εικόνες που κυκλοφορούν από το forum, για το clouding πως μπορούμε να το τεστάρουμε?

Επίσης για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει κάποιο κρυφό μενού που να δείχνει τις ώρες λειτουργίας της?

Καλορίζικη η C750! Νομίζω για τα λεφτά της και για αυτά που παίζει είναι μια χαρά επιλογή!

Ναι βρε παιδιά εντάξει για τα καμένα πίξελ τρέχουμε τις εικόνες που κυκλοφορούν από το forum, για το clouding πως μπορούμε να το τεστάρουμε?

Επίσης για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει κάποιο κρυφό μενού που να δείχνει τις ώρες λειτουργίας της?

Καλορίζικη η C750! Νομίζω για τα λεφτά της και για αυτά που παίζει είναι μια χαρά επιλογή!

Διάβασε εδώ, http://xxx.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17174