εshop.gr και ταλαιπωρια

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Αγορασα την περασμενη πεμπτη 8/11 την παρακατω καρτα απο το εν λογω καταστημα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510446

Η καρτα εχει σαν εξοδους εικονας vga, dvi και hdmi.
Αφου την τοποθετησα στο πι-σι, την συνδεω με dvi σε hdmi καλωδιο με τον προβολεα (epson1000) μεσω ενος gefen switcher.
Πατωντας το power on, απο το Bios κιολας δεν εβλεπα εικονα. Ξαναδοκιμαζω, αλλαζω καλωδια, τιποτα παλι. Βαζω ενα hdmi σε hdmi, ξανανοιγω το pc,

παλι τιποτα.
kοιταω μηποως η καρτα δεν παταει καλα, μηπως εχει καποιο switcher, τιποτα τελως παντων περιεργο αλλα και παλι τζιφος.
Συνδεω με vga καλωδιο και δουλεψε.
Μπαινω στa vista, βαζω drivers, αλλα η καρτα δεν εννουσε να καταλαβει οτι εχει δυο μονιτορ, oυτε απο το dvi ουτε απο το Hdmi.

Mην εχοντας την υπομονη να την δοκιμασω στα vista, την πακεταρω, και την επομενη μερα, την στελνω πισω. Φυσικα, δεν με ενδιαφερει καν αν

δουλευει μεσα στα vista, αφου δεν δουλευει απο το bios, την εχω ηδη ξεγραμμενη. Θα ειναι χαλασμενη λεω.

Σημερα, μου απαντησαν απο το σερβις του e-shop.gr οτι η καρτα ειναι ενταξει και την ξαναστελνουν πισω.

Μιλωντας με τον εκπροσωπο τους στην πατρα, μου απανταει οτι αφου δεν εχει προβλημα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Την παιρνεις πισω.

Και αναρωτιεμαι εγω: Μα ειναι δυνατον να μην παιζει στα δικα μου μηχανηματα? Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας?Και εστω ετσι να ειναι, την

φορτωνομαι την καρτα, ή ειναι υποχρεωμενοι να μου την αλλαξουν με μια αλλη, που να παιζει στα δικα μου μηχανηματα?

Μου φαινεται εντελως αφυσικο να επαιξε στο δικο τους μονιτορ, και να μην παιζει σε μενα.

Γενικως ειμαι καλος πελατης του e-shop, αλλα εδω και 3 μηνες εχει ξεκινησει εναν κατηφορο για μενα, με αποτελεσμα την απαραδεκτη εξυπηρετηση

πελατων. Ηδη εχω αρχισει να κατευθυνομαι για αλλα μαγαζια, γιατι το κακο εχει παραγινει. Την προηγουμενη φορα, ειχα προβλημα με το ρουτερ μου

(εκανε reboot απο μονο υου), τους το εστειλα πισω, εκαναν ενα μηνα για να δουν τι εχει και τελικα μου το εστειλαν πισω λεγοντας μου οτι δεν εχει

τιποτα. Ειχα βεβαια ανγκαστει να αγορασω ενα αλλο. Ακομα το εχω και καθεται, και δεν εχω αξιωθει να δω αν δουλευει.
Και σημερα, μου εχασαν μια παραγγελια. Μου εστειλαν μηνημα να παω να την παρω, και οταν πηγα, πληρωσα και η παραγγελια ειχε χαθει!!!!!!!!!
Τελικα εφυγα χωρις να την παρω, και με ειδοποιησαν οτι την ειχε παρε το φορτηγο που πηγαινε Μεσολογγι και να περασω απο το μαγαζι να την

παραλαβω!!!!!!!!!!!!
Οι "καραγκιοζηδες¨ουτε να την στειλουν σπιτι μου δεν αξιωθηκαν, μετα την ταλαιπωρια που υπεστη.

Δυστυχως, το e-shop.gr για μενα, τελειωσε. Απολυτως ασχετοι και ανευθυνοι.

Φίλε μου χρόνια είναι αυτή η κατάσταση.
Και μένα μου είχε χαλάσει router και αφού τους το πήγα εκεί και πιστοποίησαν ότι δε δουλεύει μου λένε ότι θα το αλλάξουν μόνο αν το δεχτεί πίσω και ο αντιπρόσωπος!!!! Εντός εγγύησης πάντα!!! Τελικά μετά από κανά μήνα και με άπειρο βρισίδι λόγω άγνοιας μου το αλλάξανε. Βέβαια και γω είχα πάρει άλλο (17-18 το κόστος) και μου δηλώσανε ότι δε με ξαναθέλανε πελάτη τους!!!!
Φυσικά ξανααγόρασα και σημειωτέον είμαι και από τα ιδρυτικά μέλη τους. Ακόμα όταν ήτανστο διαμερισματάκι στο Μαρούσι και όλα δουλεύαν άψογα.
Απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους. Skroutziσε ότι θέλεις και θα βρεις και φθηνότερα και πιό αξιόπιστα.
Σε afgter sales υποστήριξη πάντως το ΠΛΑΙΣΙΟ δε παίζεται. Προσωπική μου άποψη πάντα

Eγω παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με το e-shop.
Απλως οπως με τα περισσοτερα ελληνικα μαγαζια πρεπει να εχεις καποια στοιχειωδη υπομονη.Εγω δωσει για αντικατασταση κατα καιρους διαφορα πραγματα και τελικα αυτο εγινε σχετικα ευκολα και ανωδυνα...ακομα και οταν εδωσα για ελεγχο ολο τον υπολογιστη ..

Και καποια προβληματα που προκυπτουν κατα την τηλεφωνικη συννενοηση με το σερβις στα κεντρικα γινονται πιστευω περισσοτερο απο μη συννενηση των τεχνικων μεταξυ τους παρα απο προσπαθεια να σου πασαρουν παραμυθι..

Εκει πολυ μεγαλη σημασια εχει ο υπαλληλος η ο υπευθυνος του υποκαταστηματος και σε αυτο πρεπει να πω οτι ειδικα ο υπευθυνος του καταστηματος e-shop στην Κορινθο ειναι απλα ο εξυπηρετικοτερος και ευγενεστερος που εχω δει...

Οσο για το πλασιο οπως και με το E-SHOP κατα καιρους υπαρχουν αντιστοιχα thread με απειρα παραπονα αγοραστων....

Εγω παντως βλεπω μια θεληση στο e-shop για εξυπηρετηση (μου εχουν δωσει πχ το ποσο πισω και οχι απαραιτητα πιστωτικο..εχουν δεχτει μετα απο ελεγχο προιοντος να παρω κατι αλλο που ηθελα μια και εκεινο δεν το χρειαζομουνα πια ενω δεν ηταν αναγκασμενοι ............

...........οποτε +1

Απάντηση: Re: εshop.gr και ταλαιπωρια

Εγω παντως βλεπω μια θεληση στο e-shop για εξυπηρετηση (μου εχουν δωσει πχ το ποσο πισω και οχι απαραιτητα πιστωτικο..εχουν δεχτει μετα απο ελεγχο προιοντος να παρω κατι αλλο που ηθελα μια και εκεινο δεν το χρειαζομουνα πια ενω δεν ηταν αναγκασμενοι ............

...........οποτε +1

Οταν λες ότι σου έχουν δώσει πίσω το ποσό τι ακριβώς εννοείς;

Για δες τι συνέβη σε μένα:

Ενας συνάδερφος από την δουλειά παρήγγειλε μία μνήμη DDR2 για το PC του η οποία όμως δεν ταίριαζε γιατί η Μ/Β ήταν παλιά κει έπαιρνε DDR1. Eπειδή μένω στην Νέα Σμύρνη με παρακάλεσε να τον εξυπηρετήσω να πάω να την αλλάξω στο e-shop στην Συγγρού και να πάρω και κάτι άλλα πράγματα που είχε παραγγείλει.
Οταν λοιπόν την πήγα και την παρέδωσα με έβαλαν να υπογράψω ένα μηδενικό πιστωτικό παραλαβής λέγοντάς μου ότι θα συμψηφιστεί με την νέα παραγγελία το ποσό της επιστροφής.
Η μνήμη ειχε αγοραστεί πριν από μία εβδομάδα στην τιμή των 29,5
Οταν έβγαλαν την τελική σούμα αφαιρούσαν από το συνολικό ποσό, το ποσό των 23 που ήταν η τρέχουσα τιμή της μνήμης την εβδομάδα που την επέστρεψα. Μού είπαν σάν δικαιολογία ότι επιστρέφουν το ποσό που έχει αυτή την στιγμή το προϊόν και όχι το ποσό που είχε αγοραστεί. ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Στην ερώτησή μου αν η μνήμη αντί να έχει πέσει στα 23 αν είχε ανέβει π.χ. στα 50 τι θα κάνατε; Θα μου επιστρέφατε και επιπλέον 20 από αυτά που είχα πληρώσει όταν την αγόρασα; Η απάντηση ήταν ΝΑΙ θα σας τα επιστρέφαμε!
Εκεί πλέον είχα αρχίσει να φωνάζω γιατί είχα εκνευριστεί με την κοροϊδία, και ζήτησα από τον διευθυντή να μου το δώσει γραπτώς και υπογεγραμμένο από τον ίδιο αυτό που ισχυριζόταν.
Εκεί άρχισαν τα μισόλογα, ότι μισό λεπτό, να το δούμε... δεν είναι έτσι, μάς συγχωρείτε, κάναμε λάθος κλπ. κλπ. κλπ. Λάθος; Τρίχες κατσαρές.
Απλώς όταν το ζήτησα γραπτώς και υπογεγραμμένο κατάλαβαν ότι θα πήγαινα να κάνω καταγγελία οπότε μαζεύτηκαν.
Τελικά μού αφαίρεσαν το πήρες ποσό των 29,5 αλλά η απόδειξη που μού έδωσαν στο χέρι εξακολουθούσε να γράφει επιστροφή 23 και όχι 29,5

Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Οτι το σύστημα την μηχανοργάνωσής τους είναι φτιαγμένο να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Να αφαιρεί την τρέχουσα τιμή επειδή όλα αυτά τα πράγματα μόνο φθηναίνουν. Γι αυτό και δεν μπορούσαν να μου δώσουν μία σωστή απόδειξη με επιστροφή 29,5 έστω κι αν βρέθηκαν στο κλείσιμο του ταμείου τους με -6,5

Αρα δεν μιλάμε για λάθος, μιλάμε για ΑΠΑΤΗ. Το σύστημα είναι φτιαγμένο να κάνει αυτή την ΑΠΑΤΗ στην επιστροφή των προϊόντων και αν βρεθεί κάποιος παράξενος σάν κι εμένα και αρχίσει να φωνάζει του επιστρέφουμε τα χρήματα σωστά. Οι υπόλοιποι 99% θα το φάνε και δεν θα πούνε τίποτα.

Γιατί όμως πρέπει να φάω 50 λεπτά της ώρας στο μαγαζί για να τσακώνομαι για 6,5 για το αυτονόητο;

Last edited:
1520 στο Υπουργείο Εμπορίου φίλε μου. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν όλοι τους. Δυστυχώς εμποράκια της συμφοράς...

Αυτό με τη χαμηλότερη αξία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Memory stick no name 1 GB αγορασμένο από το eshop χαλάει πάνω στο χρόνο. Πάει πίσω εγγύηση και σε 4 ημέρες με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε επειδή δεν υπάρχει το ίδιο διαλέξτε όποιο memory stick 1 GB θέλετε από το site μας με τιμή μέχρι την τιμή αγοράς του αρχικού memory stick. Έτσι πήρα για αντικατάσταση το τότε πιο ακριβό από όλα corsair το οποίο έχει και 7 ή 8 χρόνια εγγύηση μιας και όλες οι τιμές είχαν πέσει σημαντικά. Θα μπορούσαν λοιπόν να μου έχουν πασάρει το αντίστοιχο φθηνότερο memory stick που είχαν τότε, αλλά δεν το έκαναν...
Επίσης από παρανόηση σε παραγγελία υπολογιστή (σφάλμα και των δύο) μου είχαν στείλει στην δουλειά συναρμολογημένο υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Μετά από ολιγόλεπτη συνενόηση μου ζήτησαν συγγνώμη και μου έστειλαν ΔΩΡΕΑΝ μια κάρτα γραφικών.
Από εκεί και πέρα όντως καμία σχέση με την εξυπηρέτηση που υπήρχε όταν ήταν ακόμα στο Μαρούσι, ή έστω όταν πρωτοπήγαν στο Χαλάνδρι. Θέλει αρκετή υπομονή αν και συνήθως άκρη βγαίνει.

Re: Απάντηση: εshop.gr και ταλαιπωρια

Από εκεί και πέρα όντως καμία σχέση με την εξυπηρέτηση που υπήρχε όταν ήταν ακόμα στο Μαρούσι, ή έστω όταν πρωτοπήγαν στο Χαλάνδρι. Θέλει αρκετή υπομονή αν και συνήθως άκρη βγαίνει.

+1

Οταν ηταν ακομα στο Μαρουσι ηταν οικογενειακα......τους ηξερες ολους του ελεγες πουναι ο ταδε....αλλες εποχες.

Τωρα σαν καθε επιχειρηση που μεγαλωνει αποτομα εχει γινει απροσωπη αναγκαστικα.

Παντως ΟΛΑ τα χρονια που ειμαι πελατης μου πηραν πισω ολες τις ελλατωματικες συσκευες ακομα και 11 μηνες μετα !!!!!

Ποτε δεν με αδικησαν και μαλιστα παντα επεμεναν να περνω πισω τα χρηματα μου και οχι να ψωνισω αναγκαστικα κατι ισοποσο οπως κανει το Πλαισιο απαραδεκτα κατα την γνωμη μου.

Δεν ειναι πια αυτο που ηταν αλλα ειναι ακομα η πρωτη μου λυση.Το σερβις τους θελει λιγη ταχυτητα πια......ελπιζω να το διορθωσουν.

@bros400pgm

Οταν αγοραζεις κατι απο αποσταση (πχ μεσω νετ οπως υποθετω οτι εγινε και στην δικη σου περιπτωση), εχεις δικαιωμα να το πας πισω ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Λεγεται δικαιωμα υπαναχωρησης απο την συμβαση στις συμβασεις εξ'αποστασεως (τηλεπωλησεις, e-πωλησεις κλπ).

Οποτε την πας πισω, τους λες ολα αυτα (που τα γνωριζουν) και αν δεν τα γνωριζουν "πολυ ευχαριστως να σας τα εξηγησει ο δικηγορος μου".

@Georgema

Παντα ο ΠΡΩΤΟΣ που εχει ευθυνη ειναι ο πωλητης του πραγματος. Οποτε εφόσον συμφωνουν οτι αυτο που σου πουλησαν δεν δουλευει, αυτα τα "θα το αλλαξουμε μονο αν συμφωνει ο αντιπροσωπος" να τα πουν στα παιδια τους που τα χαβουν.

Και ειναι προφανες οτι το να σου δινουν πιστωση για καποιο ελατωματικο προιον, και να ειναι μικροτερη απο το ποσο που εδωσες για να το αγορασεις, ειναι ΑΠΑΤΗ.

Last edited:
Τον τελευταίο χρόνο μου χάλασαν ένα φλασάκι και ένας εξωτερικός σκληρός mybook τα οποία είχα αγοράσει από το eshop. Αντικαταστάθηκαν και τα 2 εντός μιας εβδομάδας.

Re: Απάντηση: Re: εshop.gr και ταλαιπωρια

Οταν λες ότι σου έχουν δώσει πίσω το ποσό τι ακριβώς εννοείς;

Για δες τι συνέβη σε μένα:

Ενας συνάδερφος από την δουλειά παρήγγειλε μία μνήμη DDR2 για το PC του η οποία όμως δεν ταίριαζε γιατί η Μ/Β ήταν παλιά κει έπαιρνε DDR1. Eπειδή μένω στην Νέα Σμύρνη με παρακάλεσε να τον εξυπηρετήσω να πάω να την αλλάξω στο e-shop στην Συγγρού και να πάρω και κάτι άλλα πράγματα που είχε παραγγείλει.
Οταν λοιπόν την πήγα και την παρέδωσα με έβαλαν να υπογράψω ένα μηδενικό πιστωτικό παραλαβής λέγοντάς μου ότι θα συμψηφιστεί με την νέα παραγγελία το ποσό της επιστροφής.
Η μνήμη ειχε αγοραστεί πριν από μία εβδομάδα στην τιμή των 29,5
Οταν έβγαλαν την τελική σούμα αφαιρούσαν από το συνολικό ποσό, το ποσό των 23 που ήταν η τρέχουσα τιμή της μνήμης την εβδομάδα που την επέστρεψα. Μού είπαν σάν δικαιολογία ότι επιστρέφουν το ποσό που έχει αυτή την στιγμή το προϊόν και όχι το ποσό που είχε αγοραστεί. ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Στην ερώτησή μου αν η μνήμη αντί να έχει πέσει στα 23 αν είχε ανέβει π.χ. στα 50 τι θα κάνατε; Θα μου επιστρέφατε και επιπλέον 20 από αυτά που είχα πληρώσει όταν την αγόρασα; Η απάντηση ήταν ΝΑΙ θα σας τα επιστρέφαμε!
Εκεί πλέον είχα αρχίσει να φωνάζω γιατί είχα εκνευριστεί με την κοροϊδία, και ζήτησα από τον διευθυντή να μου το δώσει γραπτώς και υπογεγραμμένο από τον ίδιο αυτό που ισχυριζόταν.
Εκεί άρχισαν τα μισόλογα, ότι μισό λεπτό, να το δούμε... δεν είναι έτσι, μάς συγχωρείτε, κάναμε λάθος κλπ. κλπ. κλπ. Λάθος; Τρίχες κατσαρές.
Απλώς όταν το ζήτησα γραπτώς και υπογεγραμμένο κατάλαβαν ότι θα πήγαινα να κάνω καταγγελία οπότε μαζεύτηκαν.
Τελικά μού αφαίρεσαν το πήρες ποσό των 29,5 αλλά η απόδειξη που μού έδωσαν στο χέρι εξακολουθούσε να γράφει επιστροφή 23 και όχι 29,5

Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Οτι το σύστημα την μηχανοργάνωσής τους είναι φτιαγμένο να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Να αφαιρεί την τρέχουσα τιμή επειδή όλα αυτά τα πράγματα μόνο φθηναίνουν. Γι αυτό και δεν μπορούσαν να μου δώσουν μία σωστή απόδειξη με επιστροφή 29,5 έστω κι αν βρέθηκαν στο κλείσιμο του ταμείου τους με -6,5

Αρα δεν μιλάμε για λάθος, μιλάμε για ΑΠΑΤΗ. Το σύστημα είναι φτιαγμένο να κάνει αυτή την ΑΠΑΤΗ στην επιστροφή των προϊόντων και αν βρεθεί κάποιος παράξενος σάν κι εμένα και αρχίσει να φωνάζει του επιστρέφουμε τα χρήματα σωστά. Οι υπόλοιποι 99% θα το φάνε και δεν θα πούνε τίποτα.

Γιατί όμως πρέπει να φάω 50 λεπτά της ώρας στο μαγαζί για να τσακώνομαι για 6,5 για το αυτονόητο;

Πραγματικο γεγονος και παγια πολιτικη ΟΛΩΝ των καταστηματων γενικως..εκει ειναι η στοιχειωδη υπομονη που ειπα...και εμενα μου στειλανε αντι για ενα dvd rec που μου καηκε ενα αλλο που εκανε 7 ε λιγοτερα (φυσικο ηταν μετα απο 1 χρονο) αν και πιο καινουργιο μοντελο..τους ειπα οτι αν δεν εχουν το δικο μου μοντελο τοτε θα μου δωσουν τα λεφτα που πληρωσα τοτε...ΟΛΑ..οχι λιγοτερα ουτε περισσοτερα...μου εστειλαν στην επομενη αποστολη το ποσο που ειχα πληρωσει ακριβως πριν 1 χρονο..δεν ειπα οτι δεν γινονται αυτα....απλως εχουν γινει προσπαθειες για την εξυπηρετηση ..τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω..εκτος αν ημουν απλα κολοφαρδος....

Επισης ειχα αγορασει ενα τροφοδοτικο για vga που καηκε και το εστειλα για σερβις..οταν ηταν να μου το στειλουν πισω τους ειπα οτι σκοπευα να αγορασω αλλο τροφοδοτικο μεγαλυτερο για ολο το pc..και πλεον το psu vga μου ηταν περιττο...μου κοψανε πιστωτικο να αγορασω κατι αλλο ενω δεν ηταν υποχρεωμενοι νομιζω...

Παντως αν νομιζεις οτι κανω διαφημιση μπορω να σου βαλω thread απο το insomnia ειδικα για το e-shop με χιλιαδες παραπονα αλλα και για το Πλαισιο ομως..νομιζω ομως ξαναλεω οτι εχουν γινει καποια βηματα προς το καλυτερο

Επισης εχω δει προσωπικα αστειες απαιτησεις/παραπονα αγοραστων

Αγορασα την περασμενη πεμπτη 8/11 την παρακατω καρτα απο το εν λογω καταστημα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510446

Η καρτα εχει σαν εξοδους εικονας vga, dvi και hdmi.
Αφου την τοποθετησα στο πι-σι, την συνδεω με dvi σε hdmi καλωδιο με τον προβολεα (epson1000) μεσω ενος gefen switcher.
Πατωντας το power on, απο το Bios κιολας δεν εβλεπα εικονα. Ξαναδοκιμαζω, αλλαζω καλωδια, τιποτα παλι. Βαζω ενα hdmi σε hdmi, ξανανοιγω το pc,

παλι τιποτα.
kοιταω μηποως η καρτα δεν παταει καλα, μηπως εχει καποιο switcher, τιποτα τελως παντων περιεργο αλλα και παλι τζιφος.
Συνδεω με vga καλωδιο και δουλεψε.
Μπαινω στa vista, βαζω drivers, αλλα η καρτα δεν εννουσε να καταλαβει οτι εχει δυο μονιτορ, oυτε απο το dvi ουτε απο το Hdmi.

Mην εχοντας την υπομονη να την δοκιμασω στα vista, την πακεταρω, και την επομενη μερα, την στελνω πισω. Φυσικα, δεν με ενδιαφερει καν αν

δουλευει μεσα στα vista, αφου δεν δουλευει απο το bios, την εχω ηδη ξεγραμμενη. Θα ειναι χαλασμενη λεω.

Σημερα, μου απαντησαν απο το σερβις του e-shop.gr οτι η καρτα ειναι ενταξει και την ξαναστελνουν πισω.

Μιλωντας με τον εκπροσωπο τους στην πατρα, μου απανταει οτι αφου δεν εχει προβλημα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Την παιρνεις πισω.

Και αναρωτιεμαι εγω: Μα ειναι δυνατον να μην παιζει στα δικα μου μηχανηματα? Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας?Και εστω ετσι να ειναι, την

φορτωνομαι την καρτα, ή ειναι υποχρεωμενοι να μου την αλλαξουν με μια αλλη, που να παιζει στα δικα μου μηχανηματα?

Μου φαινεται εντελως αφυσικο να επαιξε στο δικο τους μονιτορ, και να μην παιζει σε μενα.

Γενικως ειμαι καλος πελατης του e-shop, αλλα εδω και 3 μηνες εχει ξεκινησει εναν κατηφορο για μενα, με αποτελεσμα την απαραδεκτη εξυπηρετηση

πελατων. Ηδη εχω αρχισει να κατευθυνομαι για αλλα μαγαζια, γιατι το κακο εχει παραγινει. Την προηγουμενη φορα, ειχα προβλημα με το ρουτερ μου

(εκανε reboot απο μονο υου), τους το εστειλα πισω, εκαναν ενα μηνα για να δουν τι εχει και τελικα μου το εστειλαν πισω λεγοντας μου οτι δεν εχει

τιποτα. Ειχα βεβαια ανγκαστει να αγορασω ενα αλλο. Ακομα το εχω και καθεται, και δεν εχω αξιωθει να δω αν δουλευει.
Και σημερα, μου εχασαν μια παραγγελια. Μου εστειλαν μηνημα να παω να την παρω, και οταν πηγα, πληρωσα και η παραγγελια ειχε χαθει!!!!!!!!!
Τελικα εφυγα χωρις να την παρω, και με ειδοποιησαν οτι την ειχε παρε το φορτηγο που πηγαινε Μεσολογγι και να περασω απο το μαγαζι να την

παραλαβω!!!!!!!!!!!!
Οι "καραγκιοζηδες¨ουτε να την στειλουν σπιτι μου δεν αξιωθηκαν, μετα την ταλαιπωρια που υπεστη.

Δυστυχως, το e-shop.gr για μενα, τελειωσε. Απολυτως ασχετοι και ανευθυνοι.

Παρε τα κεντρικα και πες οτι επιθυμεις αλλαγη επειδη υπαρχει ασυμβατοτητα με το συστημα σου....αν γινει ηρεμη συζητηση πιστευω θα καταληξει θετικα...το εχω κανει και εγω ..με μνημες ..το εχει κανει και φιλος μου....

Μαλλον εγω ειχα κανει το εξης...τις ειχα στειλει για σερβις ...συζητησα με τον τεχνικο εκει ο οποιος μου ειπε οτι δεν διαπιστωνει καποιο προβλημα...και μετα αφου δεκτηκα τα λεγομενα του και ανεφερα οτι και εγω ειχα κανει οτι γινεται απο μερους μου...ζητησα αν γινεται να παρω κατι αλλο αφου υπαρχει πιθανο προβλημα ασυμβατοτητας..

Το δεκτηκαν...

@bros400pgm

Οταν αγοραζεις κατι απο αποσταση (πχ μεσω νετ οπως υποθετω οτι εγινε και στην δικη σου περιπτωση), εχεις δικαιωμα να το πας πισω ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Λεγεται δικαιωμα υπαναχωρησης απο την συμβαση στις συμβασεις εξ'αποστασεως (τηλεπωλησεις, e-πωλησεις κλπ).

Οποτε την πας πισω, τους λες ολα αυτα (που τα γνωριζουν) και αν δεν τα γνωριζουν "πολυ ευχαριστως να σας τα εξηγησει ο δικηγορος μου".

Αυτο νομιζω οτι ισχυει οταν πισω το προιον συσκευασμενο (δηλαδη δεν το ανοιξες ) και μεσα σε ενα χρονικο διαστημα....δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος
@Georgema

Παντα ο ΠΡΩΤΟΣ που εχει ευθυνη ειναι ο πωλητης του πραγματος. Οποτε εφόσον συμφωνουν οτι αυτο που σου πουλησαν δεν δουλευει, αυτα τα "θα το αλλαξουμε μονο αν συμφωνει ο αντιπροσωπος" να τα πουν στα παιδια τους που τα χαβουν.

Και ειναι προφανες οτι το να σου δινουν πιστωση για καποιο ελατωματικο προιον, και να ειναι μικροτερη απο το ποσο που εδωσες για να το αγορασεις, ειναι ΑΠΑΤΗ.

............

Σημερα ειχα εξελιξεις πανω στο θεμα. Μιλησα με τον τεχνικο που εξετασε την καρτα (οχι με υπαλληλο του σερβις που απαντα στα τηλεφωνα-με τον τεχνικο) ο οποιος μου ειπε πως στην 24" LG τηλεοραση που εχουν δουλευαν ολες οι εξοδοι της καρτας σε επιπεδο Bios. Και φυσικα μου λεει οτι δουλευε και στα windows.

Παιρνοντας σημερα το μεσημερι την καρτα πισω στα χερια μου, την τοποθετω ξανα. Μου κανει τα ιδια κολπα στο Bios (μονο η vga μου δειχνει) αλλα στα windows δουλευουν και η dvi αλλα και η hdmi μια χαρα.
Η πρωτη περιπτωση ειναι να μου λεει ψεματα ο τεχνικος.
Η δευτερη περιπτωση, ειναι να υπαρχει ασυμβατοτητα σε μενα, οποτε ποιες ειναι οι επιλογες μου? Μπορω να την δωσω πισω με το διακιωμα της υπαναχωρησης, οταν το προιον εχει ηδη βγει απο την συσκευασια του?

Re: Απάντηση: εshop.gr και ταλαιπωρια

Σημερα ειχα εξελιξεις πανω στο θεμα. Μιλησα με τον τεχνικο που εξετασε την καρτα (οχι με υπαλληλο του σερβις που απαντα στα τηλεφωνα-με τον τεχνικο) ο οποιος μου ειπε πως στην 24" LG τηλεοραση που εχουν δουλευαν ολες οι εξοδοι της καρτας σε επιπεδο Bios. Και φυσικα μου λεει οτι δουλευε και στα windows.

Παιρνοντας σημερα το μεσημερι την καρτα πισω στα χερια μου, την τοποθετω ξανα. Μου κανει τα ιδια κολπα στο Bios (μονο η vga μου δειχνει) αλλα στα windows δουλευουν και η dvi αλλα και η hdmi μια χαρα.
Η πρωτη περιπτωση ειναι να μου λεει ψεματα ο τεχνικος.
Η δευτερη περιπτωση, ειναι να υπαρχει ασυμβατοτητα σε μενα, οποτε ποιες ειναι οι επιλογες μου? Μπορω να την δωσω πισω με το διακιωμα της υπαναχωρησης, οταν το προιον εχει ηδη βγει απο την συσκευασια του?

Γιατι δεν συζητας οτι πιθανοτατα να υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας σε εσενα..και να ζητησεις να αγορασεις κατι αλλο ? Το επιχειρησες ?

Μηπως δεν κανεις και κατι καλα ... καμμια συνδεση ..κατι με τa vista

Επί του τεχνικού: Αυτό που λες είναι κλασικό σύμπτωμα driver ATI.

Κατά την 1η εγκατάσταση του driver δεν βλέπει και τις 2 οθόνες.

Μετά την εγκατάσταση πρέπει να πας στο Display Manager και να ορίσεις Clone Mode.

Εννοείται ότι βάζεις τον τελευταίο driver.

Αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημά σου.

Η κάρτα λογικά είναι ΟΚ.

Απάντηση: Re: εshop.gr και ταλαιπωρια

Επί του τεχνικού: Αυτό που λες είναι κλασικό σύμπτωμα driver ATI.

Κατά την 1η εγκατάσταση του driver δεν βλέπει και τις 2 οθόνες.

Μετά την εγκατάσταση πρέπει να πας στο Display Manager και να ορίσεις Clone Mode.

Εννοείται ότι βάζεις τον τελευταίο driver.

Αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημά σου.

Η κάρτα λογικά είναι ΟΚ.

Μωρε αυτο ειναι το ευκολο. Αυτο που με προβληματιζει στο δικο μου setup ειναι οτι απο τις 3 εξοδους, μονο απο Vga βλεπω το bios. Ενω ο τεχνικος τους λεει πως ολα ειναι οκ, σε μενα δεν δειχνει με dvi και hdmi. Εκει εχω κολλησει εγω.

Meletov, το συζητησα πολυ ηρεμα, αλλα μαλλον ειναι παγια τακτικη τους, ο,τι εχει ανοιχτει να μην το δεχονται πισω. Δεν θα σκασω για τα 80ευρω, αλλα για την αντιμετωπιση αυτη καθαυτη. Δεν θελω να χαλαστω καθολου, απλα για μενα , εαν καποιος τσιναει, ή τον πας δικαστικα ή δεν ξανα συανλλασεσαι με αυτον.