Εσκασε το ρουξουνι της βρυσης

Επειδή νιώθω ότι σας έχει πιάσει πανικός, μην ανυσηχείτε, δεν θα πεθάνετε από το νεράκι..... :p

Εμβόλιο για την ακτινοβολία των κινητών υπάρχει ? :p

Γιατί πιο πιθανό είναι να πάθουμε κάτι από αυτά, παρά από το νεράκι.....

Κι όμως εχει απόλυτο δίκιο ο Κυριάκος . Πρόσφατα πήγα σε μια πορεία στα Οινοφυτα για την διάσωση του Ασωπου ποταμού και είδα την κατάσταση . Σαν "φιλος" του Κ.Ε.Φ.Ι. έχω να σας πω ότι δεν ειναι τυχαίο ο αυξημένος όγκος κρουσμάτων καρκίνου .

Ένα από τα καλύτερα φίλτρα (το έχω εγκατεστημένο) είναι της αμερικάνικης EVERPURE εταιρία που ειδικεύεται σε φιλτράρισμα νερού για διάφορες χρήσεις.
http://residential.everpure.com/Files/KnowledgeBase/ItemDownload/en/310910-h-104-rev-d-jl14.pdf
Η γεύση του νερού έχει τεράστια διαφορά όταν το πίνω από την βρύση με αυτό που πίνω από το φίλτρο.

Πόσο σου κρατάει το ανταλλακτικό και πόσο κοστίζει αν επιτρέπεται;
Είχα κάποτε ένα της Amway (eSpring λεγόταν) με αρχικό κόστος κτήσης γύρω στα 600 και κόστος ανταλλακτικού γύρω στα 150 . από ebay. Έκανε καλή δουλειά αλλά το ανταλλακτικό δεν άντεχε τον καιρό που έλεγε ότι θα αντέχει (έλεγε 1 έτος ή 5000 λίτρα, στην πράξη έβγαζε περίπου το μισό απ' αυτά), και απ' ένα σημείο και μετά το κόστος ήταν δυσβάσταχτο.

Αν θέλεις Νεκτάριε έχω άκρες από Κύπρο που το φέρνω. Πάει κάτω από τον πάγκο και θέλει δικό του βρυσάκι.

Σε μετεπειτα χρονο μαλλον θα χρειαστω ενα. Προς το παρον μενω με το κεντρικο φιλτραρισμα.

Οι τιμές είναι φτηνές.Εμείς φέρνουμε πολλά της Everpure τα Claris που είναι για άλατα και τα χρησιμοποιούμε στα ξενοδοχεία και στις καφετέριες στις μηχανές καφέ φίλτρου της Dowe Egberts.

Άστα να πάνε, τρελό ποσό. Φίλτρο ενεργού άνθρακα και λάμπας UV......αλλά σαφέστατα υπερτιμολογημένο.

Απάντηση: Re: Εσκασε το ρουξουνι της βρυσης

Άστα να πάνε, τρελό ποσό. Φίλτρο ενεργού άνθρακα και λάμπας UV......αλλά σαφέστατα υπερτιμολογημένο.

Το eSpring κι εγώ το είχα, και το έχω ακόμα δηλαδή, απλά δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί εκνευρίστηκα απ´ τα νταβατζιλίκια των πωλητών, μιας κυρίας συγκεκριμένα, που κάθε χρόνο, αντίθετα με ότι μου έλεγαν πριν το αγοράσω, ανέβαζαν την τιμή του φίλτρου.
Άσε που ποτέ δεν κράτησε ένα χρόνο όπως έλεγαν.

Δεν έκανε 600 το φίλτρο. "Αρχικό κόστος κτήσης" γράφει.
Το φίλτρο στοίχιζε γύρω στα 180 .

Αρχικο κόστος κτήσης εννοώ το κόστος της συσκευής μαζί με το πρώτο ανταλλακτικό και τα λοιπά εξαρτήματά της. Από 'κει και πέρα κάθε ανταλλακτικό φίλτρο το έπαιρνα με περίπου 150 από ebay.
Μιλάμε για σχεδόν μια δεκαετία πίσω, αλλά και πάλι ήταν πολλά λεφτά και όπως έγραψα και εγώ και ο Μπάμπης, το ανταλλακτικό δεν κρατούσε ποτέ όσο έπρεπε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του...
Την πρώτη φορά είχα διαμαρτυρηθεί έντονα και μου είχαν δώσει ένα ανταλλακτικό φίλτρο τζάμπα, αλλά τις επόμενες το πήρα απόφαση.
Και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και ησύχασα.

Ε Οκ ... ακομα και ολοκληρη η συσκευη να εκανε 600 ευρω (και 180 το φιλτρο),
παλι δεν καταπινεται ως κοστος.

Αλλα οπως ειπα ... δεν εχουν ολοι τα ιδια φραγκα. Ο οριζοντας των επιλογων
διευρυνεται πολυ (με τα φραγκα).