Εσκεμμένη Παραπλάνηση από την HOL. Τι μπορώ να κάνω;;;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,385
Όπως γράφω στον τίτλο έχω μία οδυνηρή εμπειρία με την εταιρεία HOL.

Θυμάμαι στο παρελθόν νήματα για φορείς/ μεθοδολογία που βοηθούν στο να βρει κανείς το δίκιο του... μπορεί κάποιος γνώστης να ανακεφαλαιώσει περιληπτικά, γιατί από Μάλερ καλά πάω, αλλά σε τέτοια είμαι άσχετος ;

Από Νομικής πλευράς υπάρχουν πια τεράστια περιθώρια. Η νομολογία διαμορφώνεται αρκετά επιθετική σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα ήταν αδύνατο ως νομικός να κάτσω να γράψω εδώ τι δικαιώματα έχεις αλλά αν έχεις υποστεί μεγάλη περιουσιακή ζημία ή ηθική βλάβη, καλύτερα να το κυνηγήσεις. Προσωπικά έχω 2-3 πελάτες με τους οποίους ξεκινήσαμε πόλεμο και οι οποίοι δε λενε να χαρίσουν κάστανα. Κάποια στιγμή ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να μην δέχεται παθητικά την κοροιδία των μεγάλων εταιριών.

Τέλλιος Αθανάσιος
Θεσσαλονίκη

Μπορεις να ξεκινησεις με καταγγελια στην ΕΕΤΤ, στην οποια θα περιγραφεις το ιστορικο της υποθεσης.

Αν δεν το εχεις κάνει ηδη στειλε μια παρομοια και στην HOL με φαξ, που θα εχει τη σημειωση οτι θα κοινοποιηθει στην ΕΕΤΤ.

Λογικα, καποιος απο τη HOL, θα επικοινωνησει μαζι σου.

Σε αντιστοιχη περιπτωση δικη μου με τη Forthnet, μου εκοψαν πιστωτικο για δυο μηνες, που δεν λαμβανα τη συμφωνημενη υπηρεσια.

Με την ίδια εταιρία HOL έχω και γω ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα εδώ και 2 εβδομάδες που έγινα συνδρομητής , μάλιστα ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω εγώ ένα νήμα σχετικά.Προς όλους τους ενδιαφερόμενους μακριά αλλιώς ξεχάστε Youtube και γρήγορο internet όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες εδώ είμαι .
Συμπολίτη Thanos77 αν θέλεις στείλε μου μέσω pm στοιχεία επικοινωνίας να μιλήσουμε και τηλεφωνικός σε παρακαλώ.

Hμουνα απο το 2005 εως το Φεβρουάριο του 2008 συνδρομητής στην...hol

Ναι έτσι θα την πώ..γιατί το τι τράβηξα απο τον 2ο χρόνο και μετά δε λέγεται ούτε σε ολόκληρο το νήμα..
Εφυγα και ησύχασε το κεφάλι μου πλέον.....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εσκεμμένη Παραπλάνηση από την HOL. Τι μπορώ να κάνω;;;

Μπορεις να ξεκινησεις με καταγγελια στην ΕΕΤΤ, στην οποια θα περιγραφεις το ιστορικο της υποθεσης.

Αν δεν το εχεις κάνει ηδη στειλε μια παρομοια και στην HOL με φαξ, που θα εχει τη σημειωση οτι θα κοινοποιηθει στην ΕΕΤΤ.

Λογικα, καποιος απο τη HOL, θα επικοινωνησει μαζι σου.

Σε αντιστοιχη περιπτωση δικη μου με τη Forthnet, μου εκοψαν πιστωτικο για δυο μηνες, που δεν λαμβανα τη συμφωνημενη υπηρεσια.

Και σε μένα η forthnet αντέδρασε μόνο μετά την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Επί 3 μήνες αρχικά με αγνοούσε.

Αρα εγώ που ειμαι Forthnet (πολυ ευχαριστημένος μεχρι στιγμης) και σκεφτομουν HOL για να μειώσω το κοστος, να το ξεχάσω ;

Αρα εγώ που ειμαι Forthnet (πολυ ευχαριστημένος μεχρι στιγμης) και σκεφτομουν HOL για να μειώσω το κοστος, να το ξεχάσω ;

Kαι το ρωτάς;..!!!!!!!!!!!!

Κατα την γνώμη μου πάντα έτσι....ξέχασέ το..-bye-

Να σου πώ και γω που είμαι και φρέσκος στη HOL ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ .Είχα γραμμή ΟΤΕ και πάροχο WIND/TELLAS και πετούσα και τώρα στο και καλά ιδιόκτητο δίκτιο της HOL ξαναθυμήθηκα τις ταχύτητες dial up.

7 μήνες στη HOL, τους 4 χωρίς καθόλου τηλέφωνο και Internet. Μετά πήγα στην ON, και δεν έχω ακόμα κανένα πρόβλημα. HOL δεν θα συνιστούσα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου!

Να ελαφρύνω λίγο το κλίμα με μία έμπνευση από τις διαφημίσεις της hole.

Καλά εμπιστευτήκατε εταιρεία που έφτιαξε το ιδιόκτητο δίκτυο της με έναν μόνο εργάτη;

Στα σοβαρά πάλι.

Κάτι τέτοια σχόλια και περιστατικά ακούω και λέω ευτυχώς που δεν δοκιμάζω να φύγω από ΟΤΕ. Πάγιο; πάγιο. τί να κάνουμε.
Συμφωνώ κι εγώ ότι καλή λύση είναι να αποτανθείς στην ΕΕΤΤ, και στην εταιρεία και φυσικά να καταγγείλεις τη σύμβαση που υπέγραψες.
Καλή επιτυχία.

Πως κατάφεραν τόσες ιδιωτικές εταιρίες να κάνουν τον ΟΤΕ να μοιάζει κορυφαία εταιρία?! Μόνο στη Ελλάδα γίνονται αυτά.

κι όμως είναι αυτό που λένε , οτι δεν εκτιμάς αυτό που έχεις μέχρι να το χάσεις.
Τουλάχιστο όσους γλιτώσουμε απο δω και πέρα.....

εγω παντως 9 μηνες τωρα που ειμαι στην χολ δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα τα παντα δουλευουν κανονικα απο την αρχη (να χτυπησω ξυλο)!! ειναι ...θεμα τυχης να σου κατσει καλα.....:party:

εγω παντως 9 μηνες τωρα που ειμαι στην χολ δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα τα παντα δουλευουν κανονικα απο την αρχη (να χτυπησω ξυλο)!! ειναι ...θεμα τυχης να σου κατσει καλα.....:party:

...και καμμιά λαμπάδα να ανάβεις που και που..!!!!!! :BDGBGDB55:

Ο Μικρασιάτης πρέπει να είναι και ενεργό μέλος της θύρας 7 για να έχει τέτοια μεταχείριση.

Κι εγώ έχω αρνητική εμπειρία από αυτούς, δεν θα τους πρότεινα ούτε σε πρώην γκόμενα! Για να βρεις υπεύθυνο να παραπονεθείς πρέπει να αφιερώσεις μια μέρα κρεμασμένος από το ακουστικό, να ακούς επί ώρες επιλογές μενού στο τηλ κέντρο τους και μετά να σου βγει κάποιος που θα δηλώσει αναρμόδιος αλλά θα καταγράψει το αίτημα σου. Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει κάποιος (αναρμόδιος πάλι) για να σου πεί ότι το αίτημα σου ή το παράπονο σου είναι υπο μελέτη κ.ο.κ μέχρι να σταματήσεις να τους ενοχλείς.

Αν τώρα γράψεις τα προβλήματα σου σε forum του χώρου των τηλεπικοινωνιών, το post θα σβηστεί σε χρόνο dt και θα φτάσεις στο παραπέντε του μπαναρίσματος. Για αυτό η λύση είναι η καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στην γενική γραμματεία καταναλωτή. Σε εμένα τουλάχιστον λειτούργησε ως πίεση και ξεμπέρδεψα με χρεώσεις προ της παροχής.

Το μόνο καλό που έχουν είναι ότι μοιράζουν ρούτερ (netfaster) σαν τα στραγάλια, ένα παράπονο ότι κάηκε το προηγούμενο και το επόμενο έρχεται στην πόρτα σε δυο μέρες. Αν βγάλουν νέο μοντέλο, ξανά τα ίδια, θέλεις ένα για το ανηψάκι σου..το ίδιο...

Mια απο τα ιδια και εγω. 8 μηνες εχω HOL και κανενα προβλημα. Πριν με Tellas τραβηξα τα πανδεινα (3 χρονια κοροιδιας).

Re: Απάντηση: Εσκεμμένη Παραπλάνηση από την HOL. Τι μπορώ να κάνω;;;

Για να βρεις υπεύθυνο να παραπονεθείς πρέπει να αφιερώσεις μια μέρα κρεμασμένος από το ακουστικό, να ακούς επί ώρες επιλογές μενού στο τηλ κέντρο τους και μετά να σου βγει κάποιος που θα δηλώσει αναρμόδιος αλλά θα καταγράψει το αίτημα σου. Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει κάποιος (αναρμόδιος πάλι) για να σου πεί ότι το αίτημα σου ή το παράπονο σου είναι υπο μελέτη κ.ο.κ μέχρι να σταματήσεις να τους ενοχλείς.

Αυτο συνεβη με εμενα και στη Forthnet. Το συνηθεστερο ηταν (μετα απο μιση ωρα στην αναμονη) να μιλησεις με καποιον, που θα σου πει πως να κανεις επανεκκινηση το ρουτερ, πως να ελεγξεις αν τα καλωδια ειναι στη θεση τους κτλ. Μετα θα σου πει οτι δεν βλεπει κατι και ισως φταιει ο ΟΤΕ. Αν δεν μεσολαβει ΟΤΕ, φταινε τα καλωδια στο σπιτι σου. Αν το σπιτι σου ειναι καινουριο, φταιει το κακο Φενγκ Σουι.

Αν τώρα γράψεις τα προβλήματα σου σε forum του χώρου των τηλεπικοινωνιών, το post θα σβηστεί σε χρόνο dt και θα φτάσεις στο παραπέντε του μπαναρίσματος.

Αυτο δεν το φανταζομουν.

Για αυτό η λύση είναι η καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στην γενική γραμματεία καταναλωτή. Σε εμένα τουλάχιστον λειτούργησε ως πίεση και ξεμπέρδεψα με χρεώσεις προ της παροχής.

Μετα απο αυτο μου εστειλαν πιστωτικο.

Μη στηριζεσαι ποτε σε προφορικη επικοινωνια. Ολα γραπτα. Με φαξ οχι μειλ.

Μη στηριζεσαι ποτε σε προφορικη επικοινωνια. Ολα γραπτα. Με φαξ οχι μειλ

καλημερα

αν και λιγο OFF TOPIC..

νομιζω οτι εδω και καιρο τα mail εχουν την ιδια νομικη ισχυ με τα φαξ,
(ας επιβεβαιωσει καποιος νομικος...)