..δεν τον έχω ακούσει άρα δεν μπορώ να εκφράσω προσωπική άποψη για τον ήχο του..
Φίλε VetNik
ο ενισχυτής της esoteric έχει γύρω στα 2500. Περίπου όσο και ο ενισχυτής της ΑΤC ο οποίος αποτελεί και την ασφαλέστερη επιλογή.
Αλλά όταν βλέπω το made in japan σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή κάτι παθαίνω.
σχετικά με το volume δεν βρήκα στο remote control ρυθμιστικό έντασης άρα μάλλον όχι. Θα διαβάσω όμως το manual και θα ενημερώσω.
Όπως και να'χει, μόνο απέραντη ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθανθώ για την προσφορά σου.
Παντως προσωπικα θα προτιμουσα τον Pass...
Μακάρι όλοι να είχαν αυτή την λογική.
Αγαπητέ Magellan θα ήθελα να σε ρωτήσω για το clock.
Βλέπω στην παρουσίαση του συστήματος σου ότι έχεις transport-dac-clock της esoteric.
To clock στην περίπτωση σου συγχρονίζει το transport με το dac να υποθέσω.
Και η συνδεσμολογία που έχεις υποθέτω πρέπει να είναι η παρακάτω:
- ψηφιακή σύνδεση transport με dac για να πάει το σήμα που διαβάζει το transport στο dac
- μια ψηφιακή σύνδεση clock με transport
- μια ψηφιακή σύνδεση clock με dac
- αναλογική σύνδεση dac με προ
δεν υπάρχει κάποια σύνδεση τοu clock με το προενισχυτικό ή το ενισχυτικό στάδιο της luxman, σωστά?
Από περιέργια μήπως δοκίμασες να αποσυνδέσεις το clock ώστε να ακούσεις τυχόν διαφορές με και χωρίς αυτό?
Συγνώμη που ρωτώ τόσα πράγματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια μπορεί να είναι η χρησιμότητα του σύνδεσης των clocks του SA-10 με το AI-10 αφόσον στείλω αναλογικό σήμα από το cd στον ενισχυτή.
Η όλη κουταμάρα μου είναι οτι έκανα το μεγάλο βήμα για το ζευγαράκι αλλά.....με τα πιο άσχετα ηχεία που θα μπορούσαν να βρεθούν στον δρόμο μου (και τα πιο αναίσθητα.....ας είναι καλά η dynaudio).
Βέβαια αφου είχα ακούσει τα ηχεία με άλλο ενισχυτή κατάλαβα τι θα μπορούσα να ακούσω με τα κατάληλα ηχεία.
Απο τότε τα παράτησα και είπα αν μου κάτσει ...θα τα βρώ.
Εσύ λοιπόν για τον α-10, εγώ για τα ηχεία που θα τον
συνοδεύσουν.
Ετσι μου έρχεται να τον βουτήξω και να κατέβω........:devil-smiley-029:
Ας μείνουμε στο θέμα μας παλληκάρια μου!
Συνενοηθείτε με pm μεταξύ σας καλύτερα, για να υπάρχει ειρμός στο νήμα
του φίλου kostas k
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.