esoteric AI-10

Κάνω Copy paste το Cart μου...

Item Qty Price
Prestige 1 1,951.19
Prestige cabinet - Plain mdf - unveneered 1 492.73
Sub Total:
2,443.92
Tax: 427.68
Total: 2,871.60

Οκ... Φτάσαμε εκεί και ακόμη δε βάλαμε μεταφορικά... :grinning-smiley-043

Μη τα αγορασεις !!!!!! :p
Παντως δεν ειναι ακριβως τοσα γιατι ο μιστερ βγαζει απο παντου.
Σε εφαγαν και με διπλη τιμη στις καμπινες ( κανα 300αρι βγαινει)
Απο εκει και περα εχεις και 25hz - 25khz ευρος.

(sorry - τελος το offtopic)

Ευχαριστώ.
Νομίζω ότι μετά αναγκαστικά πάω σε ενεργά ATC και η αναζήτηση περιορίζεται στον κατάλληλο προ.

Καμία αμφιβολία για τις απίθανες δυνατότητες των ενεργών αλλα και απλησίαστων ΑΤC..

Παρόλα αυτά αν ακούσεις οτι το αποτέλεσμα του συνδυασμού ATC me ΑSR σε καλύπτει απόλυτα όλα βγαίνουν και σε παθητική έκδοση και μάλιστα σε πολύ πιο γίηνες τιμές.

Για τον φίλο Κώστα λόγω προυπολογισμού και χώρου αυτή η λύση που κατέληξε ήταν μονόδρομμος αλλα τουλάχιστον με υπέροχο προορισμό.
Για εσένα απο τα λίγα που κατάλαβα οι επιλογές είναι περισσότερες και μην έχεις καμία αμφιβολία αν ήταν στην θέση σου ο Κώστας, αλλα και εγώ όταν ψαχνόμουν θα τις διερευνούσαμε όλες πριν καταλήξουμε.

Καλό σου ταξίδι και ότι χρειαστείς (και μπορούμε/γνωρίζουμε) εδώ είμαστε..

Last edited:
Με αυτά και αυτά το συμπέρασμα είναι, αν φυσικά δεν απατώμαι, ότι τα ATC θέλουν ένα κτήνος για να αποδώσουν στο πλήρες εύρος των δυνατοτήτων τους και αν φυσικά σου αρέσει να ακούς σε υψηλές εντάσεις. Όπως ο ASR (δεν το έχω ακούσει αλλά από ό,τι διαβάζω θεωρείται από τους κορυφαίους ολοκληρωμένους), ο Plinius 9200 (γύρω στα 4000 ευρώ) και, ως εκ τούτου, ο ομόσταυλος της ATC καταλήγει να είναι η πιο "προσιτή" επιλογή.

Πάντως είναι κρίμα να έχεις πληρώσει κάτι και να μην μπορείς να πάρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Γι' αυτό αξίζει να ψαχτεί πολύ ο καθένας πριν κατασταλάξει στις όποιες επιλογές του.
Προσωπικά θα πιεστώ και θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή μέχρι να μπορέσω να αξιοποιήσω στο μέγιστο τις συσκευές που θα επιλέξω.
Καλύτερα να μην αγοράσω κάτι, παρά να το "πνίγω".

Με αυτά και αυτά το συμπέρασμα είναι, αν φυσικά δεν απατώμαι, ότι τα ATC θέλουν ένα κτήνος για να αποδώσουν στο πλήρες εύρος των δυνατοτήτων τους και αν φυσικά σου αρέσει να ακούς σε υψηλές εντάσεις. Όπως ο ASR (δεν το έχω ακούσει αλλά από ό,τι διαβάζω θεωρείται από τους κορυφαίους ολοκληρωμένους), ο Plinius 9200 (γύρω στα 4000 ευρώ) και, ως εκ τούτου, ο ομόσταυλος της ATC καταλήγει να είναι η πιο "προσιτή" επιλογή.

Και προσιτή και πολύ αξιόλογη, στην δέ τιμή της μονόδρομμος.

Εχω ακουσει αρκετες φορες τα 40αρια μαζι με τον ενισχυτη της ATC σε φιλους.
Ετσι οπως επαιξαν στην εκθεση δεν τα ειχα ξανακουσει.
Η διαφορα στο setup ηταν η προσθηκη του Weiss 202.
Λεω μηπως χρειαζεται να μπει και ενα καλο dac στην συζητηση.
Συνολικα θα βγει το ιδιο ποσό στο τελος...

Πάντως είναι κρίμα να έχεις πληρώσει κάτι και να μην μπορείς να πάρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Γι' αυτό αξίζει να ψαχτεί πολύ ο καθένας πριν κατασταλάξει στις όποιες επιλογές του.
Προσωπικά θα πιεστώ και θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή μέχρι να μπορέσω να αξιοποιήσω στο μέγιστο τις συσκευές που θα επιλέξω.
Καλύτερα να μην αγοράσω κάτι, παρά να το "πνίγω".

Καλό θα ήταν να ψάχνεις μετα ακροάσεων για συνδυασμούς Ηχείων με ενισχυτή είτε στημένα σε καταστήματα είτε σε σπίτια πρόθυμα να σε φιλοξενήσουν για μια ακρόαση ωστε να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα του δικού σου γούστου με υψηλή προστιθέμενη αξία και να αποφύγεις τις περιπέτειες των Φίλων Κώστα και dimann οι οποίες ευτυχώς και για τους δύο αλλα και λόγω των δύο είχαν αίσιο τέλος.

Αυτό το αίσιο τέλος δεν συμβαίνει πάντα και έχει διώξει πολούς απο το χόμπυ εξαντλημένους οικονομικά και ψυχολογικά..

Τα συμπεράσματα σου ήταν σωστά και μόλις απέδειξες οτι τα σαραντάρια όπως και όλα τα ATC είναι μεγάλοι ρουφιάνοι.

Παρόλα αυτά θα ήταν φρόνιμο να ανοίξεις ένα νέο νημα συζήτησης για ντάκ.
Μην το ξεχειλώσουμε άλλο το νήμα γιατι στο τέλος κανείς δεν θα μπαίνει στον κόπο να το διαβάσει.

Ως συμβιβασμό μπορείς να καταλήξεις σε ένα 150άρη NAD C375bee ή σε ένα σετ προ-τελικού της Rotel με 200 watts γύρω στα 2000 ευρώ. Aλλά όσο να ναι, ρίχνεις την ποιότητα σε χροιές, αν και είναι πολύ τίμια μηχανάκια, ειδικά τα Rotel. Ήταν μία λύση που τη σκεφτόμουν σοβαρά όταν χαλβάδιαζα τα ATC αλλά τελικά την εγκατέλειψα γιατί δε με ενθουσίαζαν τόσο τα συγκεκριμένα ενισχυτικά. Έτσι τα έφαγε η μαρμάγκα και τα συγκεκριμένα ηχεία. Αν δεν μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων καλύτερα να τα αφήσεις, πράγμα το οποίο και έπραξα.

Απάντηση: Re: esoteric AI-10

Kαι εγω την ιδια γνωμη εχω,ισως μια συζητηση του βγει σε καλο του φιλου kostas-bye-

Re: Απάντηση: Re: esoteric AI-10

Kαι εγω την ιδια γνωμη εχω,ισως μια συζητηση του βγει σε καλο του φιλου kostas-bye-

Μα και εγω για βοηθησω το εγραψα.
Αλλα υπαρχουν καμουφλαρισμενοι συντονιστες αναμεσα μας ... :D

Εγώ προτείνω να ξεκολήσετε γιατι ο ο φίλος Kostas έχει ψηφιακή πηγή και το θέμα dac δεν τον ενδιαφέρει. :FSGSFGS4:

273 Posts έχει το νήμα και ούτε σε ένα δεν εκδηλώθηκε το ένδιαφeρον ούτε για dac ουτε για πηγή καν και τώρα επειδή σας καρφώθηκε εσάς να αλλάξει ρότα το ήδη ξεχειλωμένο νήμα ξαφνικά βγήκα και συντονιστής επειδή σας είπα οτι είστε εκτός τόπου και χρόνου..

Όυτε που θα διαβάσατε πως ξεκίνησε το νήμα φαντάζομαι οπου εκεί φαίνεται οτι απο πηγές ο Κώστας έχει τελειώσει..

Τέλος πάντων κάντε ότι γουστάρετε -bye-

273 Posts έχει το νήμα και ούτε σε ένα δεν εκδηλώθηκε το ένδιαφeρον ούτε για dac ουτε για πηγή καν και τώρα επειδή σας καρφώθηκε εσάς να αλλάξει ρότα το ήδη ξεχειλωμένο νήμα ξαφνικά βγήκα και συντονιστής επειδή σας είπα οτι είστε εκτός τόπου και χρόνου..

Όυτε που θα διαβάσατε πως ξεκίνησε το νήμα φαντάζομαι οπου εκεί φαίνεται οτι απο πηγές ο Κώστας έχει τελειώσει..

Προφανως και εκανα πλακα αλλα εσυ συνεχιζεις στο ιδιο αυστηρο υφος.
Τωρα πως ειμαστε εκτος τοπου και χρονου οταν προτεινουμε εναν συνδιασμο που παιζει καταπληκτικα , πραγματικα δεν το καταλαβαινω και ειδικα οταν σαν budget βγαινει ακριβως το ιδιο.

Τελος παντων , Ας μην το συνεχισουμε χαλωντας ενα πραγματικα ωραιο νημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: esoteric AI-10

Εγώ προτείνω να ξεκολήσετε γιατι ο ο φίλος Kostas έχει ψηφιακή πηγή και το θέμα dac δεν τον ενδιαφέρει. :FSGSFGS4:
Κανενα προβλημα φιλε Gort.:grinning-smiley-043................-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: esoteric AI-10

:jester:

Προφανως και εκανα πλακα αλλα εσυ συνεχιζεις στο ιδιο αυστηρο υφος.
Τωρα πως ειμαστε εκτος τοπου και χρονου οταν προτεινουμε εναν συνδιασμο που παιζει καταπληκτικα , πραγματικα δεν το καταλαβαινω και ειδικα οταν σαν budget βγαινει ακριβως το ιδιο.

Τελος παντων , Ας μην το συνεχισουμε χαλωντας ενα πραγματικα ωραιο νημα.

Μια χαρά κάνατε την κουβεντούλα σας μέχρι τώρα βρε παλληκάρια..

Ασχετα από το που ξεκίνησε το νήμα και που έχει φτάσει είναι ενδιαφέρον σαν
αναζήτηση μεταξύ φίλων...

Μην το χαλάσετε τώρα..

Φιλε Κωστα,μην μας κρατας σε αγωνια,τον αγορασες τελικα τον Γερμαναρα?

Μια και η συζήτηση πάντα περιστρέφεται γύρω από τα Κιλοβαττοφόρα ΚΤΗΝΗ, αλλόσταυλα και ομόσταυλα που καλούνται να καταφέρουν να οδηγήσουν επιτυχώς τα 40άρια, να ενημερώσω οτι το ομόσταυλο ζωάκι Ρ1 κοστίζει 1850 ευρω και όλως παραδόξως φαίνεται οτι τα καταφέρνει.