Καλησπέρα σε όλους.
μερικές απαντήσεις σε φίλους πρώτα
Έχω ακούσει τα μικρότερα tempo με τον ASR και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Φαντάζομαι με τα Virgo πως θα ακούγεται ο συνδιασμός.
Δεν θα πρέπει να προσπεράσεις τον παραπάνω συνδιασμό αν ο χώρος και η τσέπη σου τον αντέχει.
Οπωσδήποτε όμως να ακούσεις και ένα ζευγάρι 50άρια ATC. Αν τα άκουσεις και σου φανούν πολύ κλινικά για τα γούστα σου, ζήτα να τον ακούσεις με κανέναν άλλον ενισχυτή.
μερικές απαντήσεις σε φίλους πρώτα
Είμαι σε αναζήτηση γενικώς και για ηχεία. Εχω ακούσει τα Audio Physic Virgo V, τα οποία μου άρεσαν πολύ. Όμως δεν τα άκουσα με τον ΑSR EMITTER 1 λόγω έλλειψης χρόνου αν και μου τον είχε προτείνει ο αντιπρόσωπος μεταξύ άλλων.
Τα ATC δεν τα έχω ακούσει. Και θα ήθελα κάποια στιγμή να τα ακούσω.
Έχω ακούσει τα μικρότερα tempo με τον ASR και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Φαντάζομαι με τα Virgo πως θα ακούγεται ο συνδιασμός.
Δεν θα πρέπει να προσπεράσεις τον παραπάνω συνδιασμό αν ο χώρος και η τσέπη σου τον αντέχει.
Οπωσδήποτε όμως να ακούσεις και ένα ζευγάρι 50άρια ATC. Αν τα άκουσεις και σου φανούν πολύ κλινικά για τα γούστα σου, ζήτα να τον ακούσεις με κανέναν άλλον ενισχυτή.
Last edited: