esoteric AI-10

Δηλαδή τι υποννοείς;

Μήπως οτι αυτό που αγόρασες σου "βγήκε Αγιοβασιλιάτικό";
:laugh: :jester:

Υπάρχει πιθανότητα με την ύπαρξη των λαμπακίων στο χώρο, να αναβαθμίζεται η ακουστική του χώρου, (όπως λέμε η ψυχολογία της ακουστικής) ;

Απάντηση: Re: esoteric AI-10

Υπάρχει πιθανότητα με την ύπαρξη των λαμπακίων στο χώρο, να αναβαθμίζεται η ακουστική του χώρου, (όπως λέμε η ψυχολογία της ακουστικής) ;
Μα φυσικα!!!!!χαχαχα!!!!:flipout::flipout::flipout:

Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω ότι τα λαμπάκια κάνουν την διαφορά.

Αλλά και τα ντιγκ και γκταν που ακούγονται όταν μπαίνει στην μπρίζα κάνουν δουλειά, πιστέψτε με.

Τι γίνετε ρε Δημήτρη? Περαιώθηκες? ή μάλλον σε περαίωσαν?
Πότε με το καλό θα μας κάνεις και εσύ καμία παρουσίαση? Φαντάζομαι την είδες την δικια μου.

Last edited:
Ναι σήμερα την είδα.
Σκύζεις στο γράψιμο. Οταν θα μαζεψω στοιχεία θα σου τα δώσω να μου ετοιμάσεις εσύ την παρουσίαση...
Οσο για την περαίωση, είχα την τέλεια ιδέα εδώ και χρόνια να κρατάω περίπου σε στασιμότητα δύο άλλες εταιρείες.
Οπότε κατάλαβες τι έγινε ...άστραψε και βρόντηξε.
Αλλα όπου να ναι ετοιμάζομαι. Δύσκολος μήνας ο Δεκέμβρης.

...Οταν θα μαζεψω στοιχεία θα σου τα δώσω να μου ετοιμάσεις εσύ την παρουσίαση...
έχω παρατηρήσει στα πολύ μεγάλα και ακριβά συστήματα, την παρουσίαση των συστημάτων την κάνουν άλλοι συνήθως και όχι οι ιδιοκτήτες τους. Γλυκάθηκες?
τες πα κανε την κινηση σου και εδώ ειμαι εδώ για παρουσίαση βαρβάτη

..Οσο για την περαίωση, είχα την τέλεια ιδέα εδώ και χρόνια να κρατάω περίπου σε στασιμότητα δύο άλλες εταιρείες....
Οπότε κατάλαβες τι έγινε ...άστραψε και βρόντηξε...
Πολύ κομψά το έθεσες
Αντε ρε αγόρι να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση με τα οικονομικά του κράτους γιατι δεν παμε καλα

(έχω παρατηρήσει στα πολύ μεγάλα και ακριβά συστήματα).....

σσσ....η εφορία ακούει..χαχα εεεεε δεν είναι και απο τα βαρβάτα...αλλα το λες για να ανέβει η αμοιβή σου...χαχα ξέρω εγώ