Esotericο θαψιμο

berceley alpha dac
διαβασε ομως το ριβιου ειναι πολυ εμπεριστατομενο.
αντιθετα του soundstage μπαζει νερα...

Δεν το ξέρω ούτε αυτό για να καταλάβω καλύτερα τι εννοέι...Θα το διαβάσω.

Re: Απάντηση: Esotericο θαψιμο

Δεν το ξέρω ούτε αυτό για να καταλάβω τι εννοέι...Θα το διαβάσω.

α ειναι μια νεα (προπερσινη) μοδα στην αμερικη. επαγγελματικο dac στυλ weiss.
στο επιπεδο του dac202 χωρις ομως firewire/usb.

:offtopic: Το berkeley alpha DAC παρουσιάζει όντως ενδιαφέρον τουλάχιστον από τεχνικής άποψης.
Όποιος το πήρε μάτι πρόσφατα στο λινκ που είχε ανέβει από άλλο Άπω-Ανατολίτικο φόρουμ με αρκετούς μετατροπείς ανοιγμένους ίσως ξέρει τι εννοώ.

Κάνει και 5000 δολλάρια. Δε θα το χαρακτήριζα εισαγωγικό...

καθολου εισαγωγικο. Οι δημιουργοι του ηταν αναμεμειγμενοι στη δημιουργια του κορυφαιου DAC της Pacific Micronics για το οποιο πολλοι αναφερουν οτι ειναι το κορυφαιο DAC που δημιουργηθηκε ποτε και χρησιμοποιειται ακομα και σημερα σε καποια studio....

Εγω έχω μια απορία για το τεστ. Μπορεί κάλλιστα να είναι έτσι (στο κάτω-κάτω ούτε και το DV-60 μου έχει και τόσο σπουδαίο ήχο). Αλλά δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο S/PDIF και στο USB; Γιατί το περνάει στο ντούκου, ότι ο χαρακτήρας είναι κοινός, ενώ η εμπειρία μου (σε φθηνότερα μηχανήματα) είναι ότι το USB είναι χειρότερο από το S/PDIF.

Εγω έχω μια απορία για το τεστ. Μπορεί κάλλιστα να είναι έτσι (στο κάτω-κάτω ούτε και το DV-60 μου έχει και τόσο σπουδαίο ήχο). Αλλά δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο S/PDIF και στο USB; Γιατί το περνάει στο ντούκου, ότι ο χαρακτήρας είναι κοινός, ενώ η εμπειρία μου (σε φθηνότερα μηχανήματα) είναι ότι το USB είναι χειρότερο από το S/PDIF.

εαν εννοεις για τον Connaker (computeraudiophile)....
Using the Lynx AES16 / Esoteric D-07 combination did offer sound quality superior to the USB input and equivalent to using the Weiss INT202 FireWire to AES / S/PDIF converter into the D-07.

Μπα δεν το πρόσεξα. Νόμιζα ότι το equivelant πήγαινε ανάμεσα σε USB και σε FIREWIRE και λέω, πώς γίνεται αυτό;