Εσωτερική ανακαλωδίωση ηχείων.Σωστό, λάθος?

Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική ανακαλωδίωση ηχείων.Σωστό, λάθος?

H λέξη "Απόσπασμα" εμφανίζεται σε κάθε quote :ciao:

Χρόνια Πολλά Κώστα

Ευχαριστώ, να είσαι καλά George, εμείς πάντα φίλοι, έστω και αν διαφωνούμε
που και πού!!

Χρόνια πολλά και σε σένα συνονόματε...Μη γελάς βρε!!

^ Xρόνια πολλά Κωστή !

...φωνές σαν του Internet King τις χρειαζόμαστε παιδιά! :a0210:

(καλά... του έχω και λιγάκι αδυναμία σαν φίλο είναι αλήθεια....) :afro:

δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η διαφωνία σας.
ΟΛΟΙ οι σοβαροί κατασκευαστές οταν σχεδιάζουν ενα ηχείο πειραματίζονται με τον ήχο της εσωτερικής καλωδίωσης όπως και με τον ήχο των εξαρτημάτων της θέσης κλπ των κροσοβερ. είναι προφανές.
Γιατι να μην το κάνεις και εσυ ??????????
αν δεν σου αρέσει το αντιστρεφεις και πας για αλλα. ειναι απλη μετατροπή.

και μιας και το ανέφερα καλό ειναι να παίξεις με την θέση και τον τρόπο στήριξης των κροσοβερ.
ακόμη και αν χρειαστεί να τα βγάλεις εξωτερικά.

Re: Απάντηση: Εσωτερική ανακαλωδίωση ηχείων.Σωστό, λάθος?

Στο παρόν νήμα αποκαλύπτεται πόσο μελετημένες εμπορικά είναι οι απαντήσεις κατασκευστών, που ισχυρίζονται ότι συμπεριλαμβάνουν στις μετρήσεις των ηχείων τους και την εσωτερική καλωδίωση ως μέρος της σχεδίασης του crossover.

Μελετημένες ? Μπα, μάλλον αμελέτητες είναι :grinning-smiley-043

Χρόνια πολλά κάπτεν και οι υπόλοιποι εορτάζοντες :ernaehrung004:

Noμίζω ότι δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε αυτό το θέμα. Εξαρτάται υποθέτω από πολλά πράγματα. Όταν σε ένα ηχείο οι παραμορφώσεις βαράνε κόκκινο είναι φύσικο μία τέτοια αλλαγή να μην υπολογίζεται. Τι γίνεται όμως αν ένα ηχείο έχει πολύ μικρότερες παραμορφώσεις από το προηγούμενο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική ανακαλωδίωση ηχείων

Δεν σου το είπα κατ´αρχάς για κακό. Με πιο απλά λόγια, κάποιοι "χομπίστες" λατρεύουν το παραμύθι και φτάνουν στο σημείο να τους αρέσει περισσότερο από την αλήθεια.

Ασε τα πιο απλα λογια,ησουν κατατοπιστικος και με τα πιο πολυπλοκα.Τελικα οντως μας περνας για βλακες και ο στρουθοκαμηλισμος δεν σε βοηθα και πολυ:SFGSFGSF:

τότε προφανώς όλα μετράνε. γιαυτό και τα ψάχνουμε.

Το ανέφερα επειδή πολύ χαρακτήρισαν ύποπτο, αστείο και δεν ξέρω γω τι άλλο όταν κάποιος ισχυρίζεται οτι αλλάζουν οι μετρήσεις του ηχειου με αλλαγή καλωδιου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική ανακαλωδίωση ηχείων.Σωστό, λάθος?

Ευχαριστώ, να είσαι καλά George, εμείς πάντα φίλοι, έστω και αν διαφωνούμε
που και πού!!

Χρόνια πολλά και σε σένα συνονόματε...Μη γελάς βρε!!

Χρόνια πολλά κι από μένα. Και να διαφωνούμε κύριοι, να διαφωνούμε. Γυμνάζει το μυαλό.
Εννοείται φυσικά όχι μαζί μου, μιας και ως γνωστόν έχω πάντα δίκιο. Τι στο καλό πάνσοφοι είμαστε :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική ανακαλωδί

Ασε τα πιο απλα λογια,ησουν κατατοπιστικος και με τα πιο πολυπλοκα.Τελικα οντως μας περνας για βλακες και ο στρουθοκαμηλισμος δεν σε βοηθα και πολυ:SFGSFGSF:

εγώ πάντως δεν θα σε άφηνα να μου αλλάξεις καλωδια σε ηχεία, άντε το πολύ να σε άφηνα να μου αλλάξεις κάποια ασφάλεια στον πίνακα με επάργυρη που όντως κάνει την τρελή διαφορά, και ας με λες και στουρθοκάμηλο .

Χρόνια πολλά σε όλους τους Κωσταντίνους τις Κωνσταντίνες και τις Ελενίτσες :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική ανακα

εγώ πάντως δεν θα σε άφηνα να μου αλλάξεις καλωδια σε ηχεία
Το ξερω,μαλιστα ξερω και το γιατι(οπως αλλωστε ξερουν ολοι εδω).Για την ασφαλεια αν δυσκολευεσαι σου στελνω τον εγγονο μου:SFGSFGSF:

Απαγορεύεται να στέλνεις ανήλικα να κάνουν επεμβάσεις σε ηλεκτρολογικούς πίνακες χωρίς να έχουν πάρει ακόμα το πτυχίο. Να έρθεις εσύ !