Εσπασε η ...βελονα!

kotsidisjohn

AVClub Addicted Member
26 April 2008
2,030
Θεσ/νικη
Χθες το βραδυ λοιπον, με λιγα λογια χωρις να το θελω με μια απροσεκτη κινηση μου, εσπασα το ακρο, τη βελονα μονο δηλαδη, το κατω μερος της Van Der Hul MC 10 special μου..

Πολυ στεναχωρια ομως, σχεδον εκλαιγα δηλαδη.....

Τι μπορω να κανω δεδομενου οτι εσπασε μονο η ακιδα? Η κεφαλη ειναι οκ , το πανω μερος δηλαδη αθικτο.

Να τη στειλω για αναβελωνωση?Αξιζει?

Μπορει να γινει κατι αλλο?
Εντος Ελλαδας και σωστα-αποτελεσματικα?

Να παω σε καινουρια κατ ευθειαν?

βοηθεια γιατι τα χω παιξει απ τη στεναχωρια μου...
Ευχαριστω!

Εάν έχεις χρήμα και "αναβαθμίτιδα" να πάρεις μια καινούρια.
Εάν δεν έχεις χρήμμα αλλα έχεις λίγη υπομονή να την στείλεις για επισκευή, θα σου έρθει πιο οικονομικά.
Τηλεφώνησε στον αντιπρόσωπο.

Περαστικά φίλε, πήρες και εσύ το μετάλιο του "Κουρέα της Σεβίλλης" 'οπως πολοί εδω μέσα.
Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, σαν ελαριά τουμπα με το μηχανάκι είναι σηκώνεσαι πληρώνεις και προχωράς.

Υπάρχουν και χειρότερα.

Ωχ

Αμάν...

Πως να σου το πω χωρίς να σε στεναχωρήσω;

Αυτή δεν είναι που πάει κάπου στο χιλιάρικο; :bigcry:

Δες για retip στο site της VDH...

Αλλά δε νομίζω να σου ζητήσουν λιγότερα από το 70-80% της τιμής μίας καινούργιας κεφαλής...

Ο Tzimisce ξέρει καλά, ευτυχώς που αυτές που του κούρεψαν ήταν Sumiko... :D

Άμα τη στείλεις για επισκευή, θα σου δανείσω τη δεύτερη Nagaoka μου που αναμένεται...

...Υπάρχουν και χειρότερα...

Ω ναι, υπάρχουν.

Αδερφέ κουράγιο.
Αν αποφασίσεις να την στείλεις για επισκευή και δεν κάτσει με τον Guybrush, έχω στην καβάτζα μια clearaudio (την φτηνότερη που υπάρχει, μην φαντάζεσαι μεγαλεία). Πολύ ευχαρίστως να στην δανείσω αν θες.

Όλοι μαζί, η Ελλάδα μπορεί που λέει και το Σκάι

Σας ευχαριστω πολυ παιδια , μου δινετε κουραγιο σε δυσκολες ωρες..για την ατυχη στιγμη αυτη τα οικονομικα δε μου επιτρεπουν να αγορασω νεα κεφαλη.Εννοειται καλη κ σωστη που θα μεινει στο παλτω, γιατι δεν θελω να παρω μια με 100-150 ευρω για να παιζει απλα...

Ευχαριστω Στεργιο και Κωστα πολυ πραγματικα...

Θα δω τι γινεται κ αν δε βρεθει σωστη λυση συντομα θα επικοινωνησω !!
Αλλα ολο κ κατι θα υπαρχει , καποια λυση ε?

ααα
και κάτι ακόμα.
αν την αφήσεις στο παλτώ....
δεν θα ακούσεις μουσική...:flipout: