ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

ΕΙΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΥΒΛΑΞ "ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ".

Πανυβλαξ? Γιατι? Επειδη καλει το λαο σε αγωνιστικη κινητοποιηση για να σωσει τη ζωη του? Θα μπορουσα να δεχτω κριτικη για το αταιριαστο του κοινοβουλευτικου πολιτικου με τη ρηση (αν και ερχεται στην ιστορια καποια στιγμη που οι κανονες απλα δεν υπαρχουν), θα μπορουσα να δεχτω ακομα και το χρονικα ατοπο της ρησης καθως δεν φαινεται οτι βρισκομαστε σε τετοιο σημειο οσον αφορα τις εξελιξεις (αν και τις εξελιξεις εμεις τις φτιαχνουμε), θα μπορουσα να δεχτω και κριτικη για τα λαθη του εντος του χωρου του Συνασπισμου... αλλα πανυβλαξ? Ακομα ακομα και το οτι διαφορετικα προσεγγιζουμε τις λυσεις στα προβληματα μας αποτι στην Αιγυπτο, ακομα και το οτι ειναι θολο ακομα το προσωπο των υποκινητων των εξεγερσεων στις Αραβικες χωρες αν και ο λαος εχει ολα τα δικια με το μερος του για να προβει σε εξεγερση και δεν ειναι σωστες οι ταυτισεις.
Αλλα σε μια χωρα που εχουμε πρωθυπουργο τον κο Τσανς, αντιπροεδρο τον Παγκαλο, ενημερωνομαστε απο τον Σρεκ οπως ωραια ειπωθηκε, και εχουμε αντιπολιτευση τον Καρατζαφερη και την Μπακογιαννη ο Αλαβανος μας ενοχλησε????

E καλά ..Αλλού θεωρούντο ''Ζά'' και υποκινούμενοι απ´την Αριστερά(:Banane0::Banane0:) οσοι δεν πληρώνουν τά διόδια..

Ειπαμε ο λουφές ειναι μεγάλη υπόθεση.

Αν βέβαια η ''δεξά''(γνωστή έκφραση τού παμμέγιστου ''καθηγητή'' Σημίτη) είχε πράξει παρομοίως θάχαν ανέβει στά δέντρα οι σημερινοί χειροκροτούντες τόν ΓΑΠκαί θάσκουζαν παρέα μέ τον ''αγωνιστή'' Παναγόπουλο..

Τάχει αυτά τό ''αγωνιστικό κέντρο'' ..Διώχνει το ΝΑΤΟ υπογράφοντας τίς βάσεις και ταυτόχρονα οι ''αγωνιστές '' του είχαν τήν Αυριανή υπό μάλης γιά νά διακρίνονται απ´τούς λοιπούς ''αριστεροδέξιους'' πού κρατούσαν τήν μύτη τους απ´την μπόχα πού ανέδιδε η φυλλάδα καί τό καθεστώς..

Τάχουμε ζήσει χρόνια ολα αυτά απ´τό μικροαστικό συνονθύλευμα πού ''απελευθερώθηκε'' ως αντιδεξιό καί έκανε την χώρα κουρελόπανο.....................

ο Αλαβάνος δεν ήταν εκείνος ο οποίος από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αναδιάρθρωση του χρέους ??

τότε τον αντιμετωπίζανε σαν εξωγήινο, μάλλον γιατί προερχότανε από συγκεκριμένο χώρο που καλύπτε τα λεγόμενα του παρά γιατί καταλάβανε τι είναι αναδιάρθρωση ...

και τώρα, 1 χρόνο μετά ο Σημίτης μας λέει οτι πρέπει επειγόντως να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση ....

μπορεί να έχει κάνει κάποια λάθη ....

αλλά πανύβλακας ?

μάλλον κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ....

Ε καλά..Εδώ μάς μεταφέρει copy paste κάθε παπαριά τού Παπατζή και κατά τά άλλα φταίει ο Αλαβάνος..

Βρήκαν οι ''Πάγκαλοι'' νέο εξιλαστήριο θύμα.

Πάντως η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση του τίτλου είναι:

Μαμούσα κάτι περίεργους......

δεν γράφω πλέον συχνά. Δεν βλέπω πλέον το λόγο.... αφού κάποιοι απλώς δεν ακούν το κύμα που έρχεται. Εκτός αν έχουν εξασφαλίσει ότι αυτοί θα είναι στον αφρό.

Λοιπόν κύριε Κόκαρ εγώ είμαι έτοιμος να υπογράψω δήλωση του Ν.1599 ότι δεν έκανα τίποτε από όλα τα παραπάνω. Και μπορω να ζητήσω κι έλεγχο περί αυτού.

Έκανα αυτό που θεωρούσα επαγγελματικό κι ηθικό. Και τίποτε από τα παραπάνω, ούτε καν στο Χρηματιστήριο δεν έπαιξα.

Εγώ δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έκανα τίποτε από τα παραπάνω που δείχνεις να ασπάζεσαι για τους περισσότερους από εμάς.

Αλήθεια, μπορείς να εγγυηθείς το ίδιο για τον εαυτό σου; Γιατί για να βάλεις εδώ μέσα ένα τέτοιο κείμενο ή το αποδέχεσαι πλήρως για τους άλλους (που δεν ισχύει όπως βλέπεις) ή το αποδέχεσαι εν μέρει ως δηλωτικό του παρελθόντος σου.

Τί ισχύει από τα δυο;

Γιατί για να κάνεις πλάκα, αποκλείεταιιι....

έτσι είναι ...

υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και φέρονται τίμια σε όλες τους τις δραστηριότητες ....

έχω δε την αίσθηση πως οι περισσότεροι από αυτούς δεν τον φυσάνε τον παρά ....

δεν γράφω πλέον συχνά. Δεν βλέπω πλέον το λόγο.... αφού κάποιοι απλώς δεν ακούν το κύμα που έρχεται. Εκτός αν έχουν εξασφαλίσει ότι αυτοί θα είναι στον αφρό.

Λοιπόν κύριε Κόκαρ εγώ είμαι έτοιμος να υπογράψω δήλωση του Ν.1599 ότι δεν έκανα τίποτε από όλα τα παραπάνω. Και μπορω να ζητήσω κι έλεγχο περί αυτού.

Έκανα αυτό που θεωρούσα επαγγελματικό κι ηθικό. Και τίποτε από τα παραπάνω, ούτε καν στο Χρηματιστήριο δεν έπαιξα.

Εγώ δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έκανα τίποτε από τα παραπάνω που δείχνεις να ασπάζεσαι για τους περισσότερους από εμάς.

Αλήθεια, μπορείς να εγγυηθείς το ίδιο για τον εαυτό σου; Γιατί για να βάλεις εδώ μέσα ένα τέτοιο κείμενο ή το αποδέχεσαι πλήρως για τους άλλους (που δεν ισχύει όπως βλέπεις) ή το αποδέχεσαι εν μέρει ως δηλωτικό του παρελθόντος σου.

Τί ισχύει από τα δυο;

Αυτό δηλώνω και εγώ και αλλά δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Αυτά που γράφει ο kokar γινόταν και γίνονται σε άλλη χώρα. Όλα αυτά που γίνονται τώρα στην Ελλάδα είναι μια εικονική πραγματικότητα. Δεν φταίει κανείς αλλά η μοίρα η κακιά.

Αυτό δηλώνω και εγώ και αλλά δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Αυτά που γράφει ο kokar γινόταν και γίνονται σε άλλη χώρα. Όλα αυτά που γίνονται τώρα στην Ελλάδα είναι μια εικονική πραγματικότητα. Δεν φταίει κανείς αλλά η μοίρα η κακιά.

το τί δηλώνουν οι άλλοι, ας το κρίνουν οι άλλοι. Προσωπικά το βλέπω ως προσβολή. Δεν είναι δυνατόν να νιώθεις ότι κάνεις διαφορετικό από τους άλλους, κι ας μην κερδίζεις, κι ας βλέπεις τους άλλους να ζουν αλλιώς και τώρα όχι μόνο να σε τσουβαλιάζουν μαζί με τους άλλους, αλλά να σου λένε κατάμουτρα ότι φταίς κι εσύ.

Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Φίλε μου καταρχήν δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του,με το να το κάνεις είναι τουλάχιστον προσβλητικό.Έπειτα κάποια από αυτά που αναφέρονται στο πρώτο ποστ κάποιοι πιθανόν τα έπραξαν αλλά άλλο να ρίχνεις το ξεπούλημα και την κατάντια μιας χώρας σε έναν λαό και άλλο να ισχύει.Στην δεύτερη περίπτωση,αν το παιδί σου δεν μπορείς να το κάνεις καλά στο ίδιο σου το σπίτι,σπάσει ένα τζάμι και κοπεί μόλις κλάψει δεν θα του πεις και βούλωσε το!Προσωπικά αυτά τα ποστ και αυτή η μέθοδος τσουβαλιάσματος και συνυπευθυνότητας μου θυμίζει συγκεκριμένες πρακτικές και πρόσωπα.

Τί ισχύει από τα δυο;

+1.000.000

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
Άλλο τσουβάλιασμα πάλι...
Όσο για τις προβλέψεις...συγχαρητήρια!Νομίζω θα ήσουν χρήσιμος σε ένα κυβερνητικό πόστο.

ΠΟΙΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ?

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ.....

ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ?

ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ.:Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Φίλε μου καταρχήν δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του,με το να το κάνεις είναι τουλάχιστον προσβλητικό.Έπειτα κάποια από αυτά που αναφέρονται στο πρώτο ποστ κάποιοι πιθανόν τα έπραξαν αλλά άλλο να ρίχνεις το ξεπούλημα και την κατάντια μιας χώρας σε έναν λαό και άλλο να ισχύει.Στην δεύτερη περίπτωση,αν το παιδί σου δεν μπορείς να το κάνεις καλά στο ίδιο σου το σπίτι,σπάσει ένα τζάμι και κοπεί μόλις κλάψει δεν θα του πεις και βούλωσε το!Προσωπικά αυτά τα ποστ και αυτή η μέθοδος τσουβαλιάσματος και συνυπευθυνότητας μου θυμίζει συγκεκριμένες πρακτικές και πρόσωπα.

Μα αυτά λέω και εγώ, συμφωνούμε απόλυτα. Είπα ότι αυτά που αναφέρει το αρχικό post δεν γινόταν ποτέ στην Ελλάδα. Αν τα έκαναν κάποιοι αυτοί είναι ελάχιστοι και μάλλον δεν είναι Έλληνες. Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα φταίει η Τουρκοκρατία και ίσως λίγο η κατοχή και οι κουμουνιστές.

Τελικά αδερφές και παλικάρια θα γίνουμε υποχρεωτικά μαλλιά κουβάρια...

Μιλάμε και γ@μώ τις συλλογικές ευθύνες δικέ μου να ούμε...

Το άλλο το ξέρετε; Πρωτο-κλάστης πρωτο-μυριστής που λένε και οι παλιοί!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Μα αυτά λέω και εγώ, συμφωνούμε απόλυτα. Είπα ότι αυτά που αναφέρει το αρχικό post δεν γινόταν ποτέ στην Ελλάδα. Αν τα έκαναν κάποιοι αυτοί είναι ελάχιστοι και μάλλον δεν είναι Έλληνες. Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα φταίει η Τουρκοκρατία και ίσως λίγο η κατοχή και οι κουμουνιστές.
Α σόρυ σε παρεξήγησα!Βλέπω γνωρίζεις την πηγή του κακού.