ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Εμενα δεν με ενοχλει να τα διαβαζω .Ουτε καν με ενοχλει το 'μαζι τα φαγαμε ' η το 'και εσεις φταιτε', γιατι ισχυει ,οχι για ολους αλλα σιγουρα για ενα διολου αμελητεο ποσοστο , και ας μην ειμαι η αισθανομαι μεσα σε αυτο.Και στο 'εσεις φταιτε' μπορω καλλιστα να απαντησω ' ναι και εμεις φταιμε, και για αυτο εμεις θα τα διορθωσουμε.Και θα ξεκινησουμε απο εσας (πολιτικοι) οπου οχι μονο φταιτε αλλα ειχατε την δυναμη να τα διορθωσετε και δεν κανατε τιποτα' .Μαλιστα τους ευχαριστω κατα καποιο τροπο που μας βγαζουν απο την αδρανεια.Και φυσικα σε αυτο υπολογιζω τους παρα πολλους αξιοπρεπεις , ευσυνειδητους πολιτες , που δικαιως νιωθουν θυμωμενοι.

Re: Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Μα αυτά λέω και εγώ, συμφωνούμε απόλυτα. Είπα ότι αυτά που αναφέρει το αρχικό post δεν γινόταν ποτέ στην Ελλάδα. Αν τα έκαναν κάποιοι αυτοί είναι ελάχιστοι και μάλλον δεν είναι Έλληνες. Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα φταίει η Τουρκοκρατία και ίσως λίγο η κατοχή και οι κουμουνιστές.

Η πλάκα και η ειρωνεία έχουν και τα όριά τους.

και σταματούν όταν απευθύνεται ψόγος και ευθύνες αδιάκριτα (δες το τέλος του κειμένου) και σε όσους δεν ακολούθησαν ενσυνείδητα τη "σύγχρονη" Ελλάδα. Ειναι σαν να σου λένε ότι άσχετα με το τί έπραξες, είσαι εξίσου υπεύθυνος με αυτούς που έπραξαν ή μετείχαν παθητικά σε αυτό που έγινε.

Ε όχι, δεν είναι έτσι.... και γιατί να είναι έτσι άλλωστε.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... και ξέρεις κάτι, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, ΟΎΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Η πλάκα και η ειρωνεία έχουν και τα όριά τους.

και σταματούν όταν απευθύνεται ψόγος και ευθύνες αδιάκριτα (δες το τέλος του κειμένου) και σε όσους δεν ακολούθησαν ενσυνείδητα τη "σύγχρονη" Ελλάδα. Ειναι σαν να σου λένε ότι άσχετα με το τί έπραξες, είσαι εξίσου υπεύθυνος με αυτούς που έπραξαν ή μετείχαν παθητικά σε αυτό που έγινε.

Ε όχι, δεν είναι έτσι.... και γιατί να είναι έτσι άλλωστε.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... και ξέρεις κάτι, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, ΟΎΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
:SFGSFGSF:+1

Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....

Γιατί είναι εξοργιστικό να μην έχεις φάει τίποτα επειδή έχεις αξιοπρέπεια και να βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος δημοσίως και να εξαπολύει με περισσή ευκολία "συλλογικές ευθύνες" και άλλα φαιδρά.

Και είναι ντροπή γράφεις ότι όποιος ενοχλείται με τέτοιους οχετούς μυγιάζεται, υπονοώντας ότι έχει μύγα.

Τελικά αδερφές και παλικάρια θα γίνουμε υποχρεωτικά μαλλιά κουβάρια...

Μιλάμε και γ@μώ τις συλλογικές ευθύνες δικέ μου να ούμε...

Το άλλο το ξέρετε; Πρωτο-κλάστης πρωτο-μυριστής που λένε και οι παλιοί!

Προσυπογραφω..

Αμ και μάς έβαζε ο μή -οπαδός τής μοναδικής αληθειας,ως κύριο υπεύθυνο για την καταστροφή της οικονομίας τά mail τού τορναδόρου(καί μάλιστα σε ξεχωριστό νήμα αναπαράγοντας πλήρως την κυβερνητική προπαγάνδα) ,άμ και έχει στηρίξει αναφανδόν κάθε παπατζίδικη επιλογή ,μάς κουνά και το δάκτυλο,οτι ειναι και αντιδογματικός...

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε..
Και γενικότερα η ναζιστική συλλογική ευθύνη ταιριάζει σέ ολοκληρωτισμό τού αισχίστου είδους.

Σήμερα ,άκουσα τον Λοβέρδο,πού συκοφαντούσε διαρκώς κάθε εργαζόμενο στην δημόσια υγεία,αφού πλέον γελοιοποιήθηκε μέ τά συντριπτικά στοιχεία γιά τά νοσοκομεία,νά ανακρούει πρύμνα και να λεει οτι θα παραιτηθεί αν υπάρξει άλλο μνημόνιο..
Ενας-ενας ετοιμάζονται να πηδηξουν απ´τό πλοίο.

Last edited:

Γιατί είναι εξοργιστικό να μην έχεις φάει τίποτα επειδή έχεις αξιοπρέπεια και να βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος δημοσίως και να εξαπολύει με περισσή ευκολία "συλλογικές ευθύνες" και άλλα φαιδρά.

Και είναι ντροπή γράφεις ότι όποιος ενοχλείται με τέτοιους οχετούς μυγιάζεται, υπονοώντας ότι έχει μύγα.

Στο αρχικό post στο τέλος βλέπω ότι όλα αυτά που γράφει τα γράφει για τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. Άρα οι Έλληνες γιατι εξοργίζονται;

Καλά βρέ ακομα ασχολείσαι σοβαρά μέ γκαιμπελίστικους συλλογισμούς περι μυγιάσματος ,απ´αυτον πού δημοσιως χαρακτήριζε ως ''Ζά'' οσους συμμετέχουν στο κίνημα ''δέν πληρώνω''γιατί και καλά τούς έλεγχε το ΠΑΜΕ??:Banane0:

Μονον που η Παπαρήγα οτι δεν ελέγχει τό καταγγέλει και το ιδιο έπραξε εμμεσα και με αυτή την κίνηση.:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Στο αρχικό post στο τέλος βλέπω ότι όλα αυτά που γράφει τα γράφει για τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. Άρα οι Έλληνες γιατι εξοργίζονται;

Ελληνάρες ειναι οσοι αντιτίθενται στον Αρχηγό του??

Τρια πουλάκια κάθονταν.

Οι Ελληνάρες σαν το ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη στηρίζουν απροκάλυπτα τον Αρχηγό του απ´την πρώτη στιγμή..

Ανενημέρωτο σέ βρίσκω.

Γιατί προφανώς το mail προέρχεται απο Παγκάλειες λογικές,ενώ φυσικά η πρόθεση τού Κώστα πού τό παρέθεσε δεν εχει σχέση με αυτές.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΛ......ΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΟΧΕΤΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ?
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Μ....ΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑΣ.ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑΣ Η ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΣ Η ΣΑΙΤΙΣΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ?
ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΛ......ΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΟΧΕΤΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ?
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Μ....ΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑΣ.ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑΣ Η ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΣ Η ΣΑΙΤΙΣΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ?
ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

να θυμίσω ότι υπάρχουν και οι έννοιες του σεβασμού και της αξιοπρέπειας κι όχι μόνο της αδιαφορίας.

Είναι αρκετοί λόγοι ή μήπως άγνωστοι στους υπόλοιπους ;

Και δεν κατάλαβα;;;;

Θα γράφει ο καθένας εδώ μέσα όποια.... ή ότι θέλει και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να δείχνουμε ανοχή και αδιαφορία; Γιατί;
Και ειδικά όταν δεν είναι δικό του κείμενο και απλώς αντιγράφει και προσυπογράφει;
Και ειδικά όταν απευθύνεται σε όλους μας και τον καθένα χωριστά;

ΥΣΤ. Αν θέλετε μπορώ να το πω και λιγότερο κομψά. Οι ροχάλες (γιατί νιώθω ότι με φτύνουν και το εννοώ δεν είναι υπερβολή) πρέπει να επιστρέφονται ειδικά σε αυτούς που τις πετούν χωρίς να ξέρουν τί κάνουν.

να θυμίσω ότι υπάρχουν και οι έννοιες του σεβασμού και της αξιοπρέπειας κι όχι μόνο της αδιαφορίας.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.

Είναι αρκετοί λόγοι ή μήπως άγνωστοι στους υπόλοιπους ;

Και δεν κατάλαβα;;;;

Θα γράφει ο καθένας εδώ μέσα όποια.... ή ότι θέλει και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να δείχνουμε ανοχή και αδιαφορία; Γιατί;
Και ειδικά όταν δεν είναι δικό του κείμενο και απλώς αντιγράφει και προσυπογράφει;
Και ειδικά όταν απευθύνεται σε όλους μας και τον καθένα χωριστά;

Ο ΚΟΚΑΡ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ?

ΥΣΤ. Αν θέλετε μπορώ να το πω και λιγότερο κομψά. Οι ροχάλες (γιατί νιώθω ότι με φτύνουν και το εννοώ δεν είναι υπερβολή) πρέπει να επιστρέφονται ειδικά σε αυτούς που τις πετούν χωρίς να ξέρουν τί κάνουν.

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ.

ή θα πρέπει λοιπόν κάποιος να διαβάζει συστηματικά ότι γράφεται στο Internet και να βρίσκει τον χρόνο να απαντάει σε όλα όσα δεν συμφωνεί ή θα έπρεπε να αδιαφορεί για όλα ....

αλλιώς είναι ελληνάρας .... που μυγιάζεται ....

αυτό ΔΕΝ είναι λογική ...

είναι μιζέρια και δυστυχία .... (η βλακεία μας τέλειωσε last year ...)

Last edited:
Τελικά ο τορναδόρος κατέστρεψε την ελληνική οικονομία..:Banane0::Banane0:

Τέλος.:ADFAD2:

Αμ εγώ που είπα προχτές ο ανεύθυνος στο καφενείο "ρε σεις για φούντο μας βλέπω", δεν έχω ένα κομμάτι ευθύνης για τήν επιδείνωση του κλίματος στις "αγορές"?

ή θα πρέπει λοιπόν κάποιος να διαβάζει συστηματικά ότι γράφεται στο Internet και να βρίσκει τον χρόνο να απαντάει σε όλα όσα δεν συμφωνεί ή θα έπρεπε να αδιαφορεί για όλα ....

αλλιώς είναι ελληνάρας .... που μυγιάζεται ....

αυτό ΔΕΝ είναι λογική ...

είναι μιζέρια και δυστυχία .... (η βλακεία μας τέλειωσε last year ...)

Το διαδίκτυο έχει απ´όλα καί καλά κάνει καί τάχει...Οι Πάγκαλοι έχουν αρχίσει νά τού επιτίθενται μανιωδώς..Αυτό κάτι σημαίνει..

Ομως:Οσα γράφονται στό διαδίκτυο δέν εξισούνται ούτε μέ τό ένα εκατομυριοστό τής πολιτικής αλητείας αυτών πού μάς ''κυβερνούν''-παίρνοντας εντολές-πού έλεγαν καί λένε διαρκή ψέμματα,συκοφαντούσαν και συκοφαντούν την κοινωνία πλήν λακεδιαμονίων,διασπείρουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις τρομοκρατώντας τον κόσμο γιά νά υποταχθεί καί ασκούν ιδεολογική βία και οχι μονον..

Τί κάνει μεγαλύτερο κακό?
Νά ακούς τον Πεταλωτή και τό Mega ή νά διαβάζεις έστω και άσχετα πράγματα στό διαδίκτυο..

Και μήν ακούσω περί νομιμότητας γιατί το μέν Mega και τά συναφή κανάλια λειτουργούν παράνομα,ο δέ Πεταλωτής εκπροσωπεί μιά μειοψηφία πού καταπάτησε τό Σύνταγμα.

Ρε Βλασιδη πολύ πατριωτικά - προσωπικά δεν πήρες το θέμα ???
θέλω να δηλώσω οτι δεν ανήκω πολιτικά ούτε στους ΜΠΛΕ αλλα ούτε στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ κόκκους, και συγκεκριμένα τους εχω γραμμένους στα @@ μου
αλλά όποιος πιστεύει οτι το κείμενο δεν αντιπροσωπεύει ενα μεγάλο
ποσοστό της Ελληνικής κοινωνίας νομίζω οτι ζει σε αλλη χώρα.
Σε παλαιότερα μου ποστ εχω ξεχεσει και τον Γιωργάκη και τον μπουλη
όποτε αυτές τις κορόνες περι Πανγκαλιαδας τις ακούω βερεσέ
και στο κάτω κάτω οποις δεν γουστάρει απλά ας μην με διαβάζει !
για αυτό άλλωστε υπάρχει και η blacklist !

Γιάννη με mail μου ήρθε και διαβάζοντας το είδα οτι αν οχι όλα , αλλά τα περισσότερα απο
αυτά που αναφέρει αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, τουλάχιστον της δικιάς μου γενιάς !

αλήθεια μήπως μπορεί κανένας να μου πει πιο απο ολα οσα αναφέρει θεωρεί ότι είναι ψέμα ?
μήπως να τα πιάναμε ενα ενα με την σειρά ?

Re: Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;

Κώστα, βάλε, αν θέλεις, την πηγή του κειμένου. Για να ξέρουμε και ποιος τα γράφει...

... κι αν λέγεται Γιώργος Παπανικολάου (τυχαίο το όνομα) θα αλλάξει κάτι; Ένα κειμενάκι είναι που γράφει κάποια πράγματα. Σε άλλους (σε εμένα π.χ.) φέρνει πολλά στο μυαλό, προβληματισμούς που είχα και ο ίδιος συχνά τα τελευταία χρόνια, σε άλλους (τους παραπάνω) δε θυμίζει τίποτα.

Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά, μην τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά. Ό,τι θεωρούμε λάθος είτε το αντικρούουμε, είτε το παρακάμπτουμε, δεν είναι όμως λόγος να μην υπάρχει.