ET5 or HX850

agrino

Senior Member
13 November 2008
453
θα ήθελα για ακόμη μία φορα τη συμβουλή σας. Ειμαι ετοιμος να κλείσω την τηλεόραση για το σαλόνι! Είμαι αναμεσα σε 55 panasonic ET5 kai σε 55 sony HX850. Μέχρι τωρα ήταν στα ίδια χρήματα (1650) όμως πλέον η panasonic είναι 350 ευρώ πιο φθηνή. Μου αρέσει που είναι passive αλλα επειδη θα την βάλω στο σαλόνι δεν ξέρω αν είναι πολύ καλή για nova (μπάλα), ps3 και 2d. Αξίζει σε αυτά τα χρήματα ή να ανέβω οικονομικά στη sony! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η Sony είναι σαφώς ανώτερη σε εικόνα 2D (πραγματικά 200Hz, αρκετά καλύτερο μαύρο). Το δέλεαρ της Panasonic είναι το πιο ξεκούραστο και φτηνό 3D...

Εκτος απο πιο φθηνη η panasonic είναι αξιοπρεπής όσον αφορα τη μπάλα και το gaming? η θα έχω "πρόβλημα"? Επίσης διάβασα ότι έχει μεγαλύτερη γωνία θέασης. ισχύει?

IPS panel άρα μεγαλύτερη γωνία θέασης. Αν θέλεις οπωσδήποτε passive 3D είναι τίμια πρόταση.

οσες φορες εχω δει ενεργητικό με έχει κουρασει. Αν πάιζει κάπου 3d θα είναι στο σαλόνι και με φίλους. Απλά θέλω να είναι καλή και στη nova-gaming!

Φιλε αγρίνο,

Στα ερωτήματα σου για gaming και μπάλα μην ανησυχείς. προχώρα με την αγορά.

να ζητ'ήσω άλλη μία πρόταση για τηελεόραση 40-42 για το υπνοδωμάτιο. Θα ήθελα να μπορεί να πάινει στο youtube και να έχει wifi. To 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και πήρα τη 55αρα την panasonic. Θα ήθλε αν είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομική. Χρήση για digea και ταινίες. Μία λύση είναι να πάρω την 42ΕΤ5 να τις κάνω σετάκι. :) αλλα μήπως μπορώ να βρω κάποια ακόμη πιο οικονομική? Ευχαριστω!

Θεωρω overkill την ΕΤ5 για το υπνοδωματιο...Εγω θα κοιταγα καμμια sammy eh5000.