Ethernet switch και καλώδια.

ημΑνα ξεκάθαρος.
Θα σας το δώσω να το δοκιμάσετε εσείς.
Εγώ θα βάλω την σωματική κούραση και σεις την πνευματική κούραση .
Όχι όλα ισσσσωμα 😸
Μπορείς να έρθεις και να το φέρεις στου dim dim μετά τις 10:30 ;;

Και αφού δεν ξέρεις το σπίτι του έλα από μένα να με ξυπνήσεις για να πάμε μαζί.

Μπορείς να έρθεις και να το φέρεις στου dim dim μετά τις 10:30 ;;

Και αφού δεν ξέρεις το σπίτι του έλα από μένα να με ξυπνήσεις για να πάμε μαζί.
Ρε φίλε με έχει καλέσει η κόρη μου σπίτι της.
Εξάλλου δεν το βρίσκω ετοιμοπαραδοτο, παρά μόνο σε ένα κατάστημα στα μανιάτικα.
Ααααααν ξυπνήσω νωρίς,θα τους πάρω να σιγουρεψω ότι το έχουν στο κατάστημα και θα αγγαρεψω φίλο να μου το φέρει στην κόρη μου.
Το απόγευμα λογικά θα το έχω στα χέρια μου.

• Like
Reactions: vlad66
Και γιατί δεν τα εγραφες βρε χριστιανέ μου??😄
Δηλαδή συμφωνείς και συ ότι είναι giant killer?
Γιατί ο τύπος που γράφει στο λινκ που σας έδωσα, το συγκρίνει με Taiko πράγμα έως εξωφρενικό!!!!
Τώρα.... ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή χρησιμοποιεί υπερβολικο λεξιλόγιο ή εχει δίκιο (κάτι που μας εξυπηρετεί 😀)
Όταν το πήρα είχε μεγάλη διαφορά στον ήχο . Διότι έβγαλα το WiFi απο streamer …

Όταν το πήρα είχε μεγάλη διαφορά στον ήχο . Διότι έβγαλα το WiFi απο streamer …
Το πήρα 🎆
Τα παιδιά αύριο μεθαύριο θα το έχουν στα χέρια τους

Εκεί θα δούμε τι ψάρια πιάνει σε σύγκριση με προσεγμένες συσκευές.

Το πήρα 🎆
Τα παιδιά αύριο μεθαύριο θα το έχουν στα χέρια τους

Εγώ πήρα την version 4

Εγώ πήρα την version 4
Νομίζω ότι μου δώσανε το v1
Υπάρχουν διαφορές σε εκδόσεις;
Για πείτε και για μας που θέλουμε να το παραγγείλουμε.

Τελικά την 3 πήρα αλλά νομίζω ότι είδα version 4 κάπου στο menu ίσως έκανα λάθος αναβάθμιση κάποια στιγμή
IMG_3039.jpeg

Στον κόσμο των audiophiles, το TP-Link TL-WR902AC (ιδιαίτερα η έκδοση V3) έχει αποκτήσει φήμη ως μια «κρυφή» και οικονομική λύση για τη βελτίωση του ήχου σε συστήματα streaming.
Οι απόψεις των audiophiles (σε φόρουμ όπως το What's Best Forum ή το ASR) εστιάζουν στα εξής:
1. Ηλεκτρική Απομόνωση (Galvanic Isolation)
Οι audiophiles χρησιμοποιούν τη συσκευή κυρίως σε Client Mode (ως Wi-Fi Bridge). Συνδέουν το router στο Wi-Fi του σπιτιού και βγάζουν καλώδιο Ethernet προς το streamer τους.
* Γιατί το κάνουν: Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο «κόβουν» τον ηλεκτρικό θόρυβο που μεταφέρεται μέσω των καλωδίων Ethernet από το κεντρικό router του σπιτιού.
* V1 vs V3: Πολλοί προτιμούν τη V3 γιατί θεωρείται ότι έχει πιο αποδοτική διαχείριση ενέργειας και παράγει λιγότερο εσωτερικό ηλεκτρονικό θόρυβο (RFI/EMI).
2. Χρήση με Μπαταρία (Battery Power)
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους λάτρεις του hi-fi είναι ότι το WR902AC τροφοδοτείται μέσω Micro-USB.
* Αντί για το παρεχόμενο τροφοδοτικό πρίζας (που θεωρείται «θορυβώδες»), το συνδέουν σε ένα Power Bank ή σε ένα γραμμικό τροφοδοτικό (Linear Power Supply).
* Αυτό προσφέρει «καθαρή» ενέργεια χωρίς τις παρεμβολές του ηλεκτρικού δικτύου, κάτι που πολλοί υποστηρίζουν ότι βελτιώνει το "soundstage" και την καθαρότητα των υψηλών συχνοτήτων.
3. Το "V3" ως το "Sweet Spot"
Σε πρόσφατες συζητήσεις (τέλη 2024 - 2025), η έκδοση V3 αναφέρεται συχνά ως η καλύτερη για audio streaming επειδή:
* Είναι πιο σταθερή στο 5GHz Wi-Fi σε σχέση με τις V1/V2.
* Έχει χαμηλότερη κατανάλωση (~1.3W), άρα προκαλεί λιγότερες διακυμάνσεις στην τάση ("spikes"), κάτι που οι audiophiles θεωρούν κρίσιμο για να μη μεταφέρεται θόρυβος στο streamer.
4. Περιορισμοί που πρέπει να ξέρετε
Παρά τον ενθουσιασμό, υπάρχουν και οι ρεαλιστές που επισημαίνουν:
* Ταχύτητα 100Mbps: Η θύρα Ethernet είναι 100άρα, όχι Gigabit. Για audio streaming (ακόμα και Hi-Res 24-bit/192kHz) είναι υπεραρκετή, αλλά δεν κάνει για μεταφορά τεράστιων αρχείων.
* Πλαστική κατασκευή: Δεν έχει θωράκιση, οπότε αν τοποθετηθεί πολύ κοντά σε ευαίσθητα μηχανήματα (π.χ. πικάπ ή προενισχυτές), μπορεί να προκαλέσει μικροπαρεμβολές.
> Συμπέρασμα: Αν το θέλετε για ήχο, αναζητήστε τη V3 ή V4 και δοκιμάστε να το τροφοδοτήσετε με ένα καλό power bank. Η διαφορά στην τιμή του (περίπου 25-30€) το καθιστά ένα από τα πιο φθηνά "tweaks" που μπορεί να δοκιμάσει κανείς.
>
Θα θέλατε να σας προτείνω τον βέλτιστο τρόπο παραμετροποίησης του λογισμικού του για streaming;

Μπορεί να πήρα την 4 σε hardware version παρόλο που λέει το ιστορικό του Skroutz v3 . Θα πρέπει να δω την συσκευή τι γράφει και δεν είμαι Αθήνα .

«
V3 vs V4: Σύμφωνα με την TP-Link, οι εκδόσεις V3 και V4 είναι λειτουργικά σχεδόν ίδιες. Η αλλαγή από V3 σε V4 οφείλεται συνήθως σε αλλαγή προμηθευτή κάποιου εσωτερικού εξαρτήματος και δεν αλλάζει τις δυνατότητες του router (ταχύτητες AC750, θύρες κ.λπ.).»

• Like
Reactions: Sonus Naturalis