Στην καινούργια version είναι ακόμη χειρότερα γιατί όταν το κάνεις client κάνει μόνο του reboot και το χάνεις.![]()
Βάλε το στο εργαστήριο να μην πιάνει χώρο, θα περιμένει πολύ
Βάλτο στο εργαστήρι που δεν έχεις καλό σήμα και θα το κάνουμε αναμεταδότη,ώσπου να βαρεθεί την γκρίνια ο Τζιμίσκουλας και να μας βοηθήσειΒάλε το στο εργαστήριο να μην πιάνει χώρο, θα περιμένει πολύ
πλαγκ εντ πλέι ενα πραμα δηλαδη!Εγώ διάβασα αυτό και κουράστηκα με το διάβασμα μόνο.View attachment 263510
Ονειρο ηταν και παει!Στην καινούργια version είναι ακόμη χειρότερα γιατί όταν το κάνεις client κάνει μόνο του reboot και το χάνεις.![]()
Όχι ρε συ.Ονειρο ηταν και παει!
Κάτσε λίγο...View attachment 263530
Το έκανα το βήμα . Η εντύπωση είναι πλέον το σύστημα δεν έχει ίχνος από γρεζι και είναι υπέρ ξεκούραστο. Οπότε έχω δύο ipowerx ένα στο tp link που κάνει το WiFi Ethernet και ένα στο netgear gs108e v3 το ενδιάμεσο
Και γώ άσχετος ήμουν . Δε θυμάμαι ακριβώς.Μπήκα σε μια ip αφού συνδέθηκα στο WiFi μετά το έβαλα στο client από το διακόπτη και μετά από το menu στο client mode. Εχει ένα smart setup εκεί επέλεξα να συνδέεται με 5ghz με το router της COSMOTE. Αφού μπει σε client δεν εκπέμπει WiFi ssid άρα πρέπει να το βάλεις σε άλλη λειτουργία πρινΚάτσε λίγο...
Έχεις δηλαδή στην σειρά και το TPlink και το Netgear (που έχω και γω) ??
Για πες......δεν σε δυσκόλεψε το σεταρισμα του??
Λες να τα καταφέρουν δύο άχρηστοι - άσχετοι????
Σαν πολύ εύκολα μας τα λες και φοβάμαι ότι άδικα έχουμε ξεψαρωσειΚαι γώ άσχετος ήμουν . Δε θυμάμαι ακριβώς.Μπήκα σε μια ip αφού συνδέθηκα στο WiFi μετά το έβαλα στο client από το διακόπτη και μετά από το menu στο client mode. Εχει ένα smart setup εκεί επέλεξα να συνδέεται με 5ghz με το router της COSMOTE. Αφού μπει σε client δεν εκπέμπει WiFi ssid άρα πρέπει να το βάλεις σε άλλη λειτουργία πριν
Σαν πολύ εύκολα μας τα λες και φοβάμαι ότι άδικα έχουμε ξεψαρωσει
Θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας.
Όχι μωρέ...τι να πάθει τo internet.Λες να το δοκιμάσω μόνος μου ;;;
Μη καταστρέψω το internet εδώ φοβάμαι.. όχι το Wi-Fi.. γι'αυτό χέστηκα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.