ethernet

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
συνδεω wireless modem στο htpc-συνδεω και το videobox tis ontelecom-δεν μπορω να κανω share την συνδεση ωστε να δινει δεδομενα στην ethernet-καμμια ιδεα καποιος?vista windows
ευχαριστω

Re: Απάντηση: ethernet

Τι ακριβως προσπαθεις να κανεις?
το video box εχει ethernet-το συνδεω στο htpc που εχει internet απο μοντεμ που συνδεεται με usb στον υπολογιστη--η ethernet μου γραφει Limited ..υπαρχει (απο τα ΧΡ το θυμαμαι) να κανεις share την συνδεση που εχεις .Επειδη τωρα η συνδεση ειναι ασυρματη μου βγαινει ενα μηνυμα που λεει οτι δεν μπορω να την κανω share..τωρα ψαχνω καρφιτσα στα αχυρα αλλα τελος παντων..

Το video box της On Telecoms δεν συνδέεται κατευθείαν με το router της On?

Πια σύνδεση είναι ασύρματη;
σορυ...δικο μου το λαθος απο την ελειπη περιγραφη
το royter ειναι 6-7 μετρα μακρυα..με καλωδιο δεν εχω συνδεσει τιποτα-ενα htpc βρισκεται στο σαλονι-εχει εχω βαλει ενα ασυρματο μοντεμ που συνδεεαι με usb-σε ενα ραφι στο επιπλο εβαλα το video box και παω να παρω με ethernet απο το htpc -εκει εχω το προβλημα
αυτα και παλι συγνωμη για την ασαφεια μου πριν

No prob..

Δηλαδή θέλεις ουσιαστικά να συνδέσεις το video box της On μέσω του HTPC στο router.

Δεν πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό. Φοβάμαι ότι το internet connection sharing των windows δεν υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα που απαιτεί το video box. Επίσης, θα πρέπει να κάνεις αλλαγές στις ρυθμίσεις του video box, στο οποίο δεν ξέρω αν έχεις (τόση) πρόσβαση.

Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

αστε το δεν πειραζει..τρυπουλα στον τοιχο και ενα καλωδιο 11μετρα και θα ησυχασω
παντως υπερ- ευχαριστω για τις απαντησεις