Εθισμος...

Όταν κάτι είναι ωραίο το αντιγράφω…….:BDGBGDB55:
Καλά δεν κάνω ? :slapface:
Αν όχι θα σου πληρώσω τα δικαιώματα :grinning-smiley-043

Τελικά θα μας πει κανένας ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας το avclub ? :grandpa:

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε το βιντεάκι αυτό....
Μου φαίνεται ότι παραπάει η λογοκρισία...

Έλα ντε !
Ρε παιδιά εδώ στην τηλεόραση βλέπουμε καθημερινά πράγματα και θαύματα
Π.χ σε διαφήμιση παγωτού και δείχνει βυζί …ουπς μήπως έπρεπε να πω στήθος ??? Πιπέρι .Σε άλλη διαφήμιση έντομο απωθητικού δείχνει το κουνούπι Πάνο σε ένα ποπο (χε χε δεν είπα κολ…) και ζουμάροντας πάνω στον κολ… λέει το
κουνούπι το "τσιμπάς η δεν το τσιμπάς ?" για να μην αναφέρω και όλες τις υπόλοιπες διαφημίσεις με τα υπονοούμενα (σεξουαλικά πάντα )
και όλα αυτά στην απογευματινή ζώνη.
Ρε εσείς πλάκα μας κάνετε ?

Επειδή κάποιοι αρέσκονται στο να πετάνε ειρωνείες , δεν ξέρω αν το καταλάβατε ή όχι, το βιντεάκι αποσύρθηκε από τον ίδιο που το έβαλε.
Ναι το ζήτησε κάποιος και μπράβο που το σεβάστηκε ο Νίκος. Την Ιερά εξέταση κάποιοι άλλοι την κάνουν εδώ μέσα κι όχι εμείς στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν βρίσκω τον λόγο να αναλωνόμαστε σε 6 και πλέον σελίδες.....

Τασο, ξερεις ποσο σε σεβομαι και σε αγαπω...

Αλλα μην υποτιμας την νοημοσυνη κανενος σε παρακαλω...

Ακριβως επειδη ΔΕΝ γινεται κατανοητο αυτο που πολλοι λεμε, γι αυτο οι 6 σελιδες γινονται παντα 66.

Εχει παραγινει το κακο και αν δεν το προλαβετε, θα ξενερωσουν πολλοι..

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Επειδή κάποιοι αρέσκονται στο να πετάνε ειρωνείες , δεν ξέρω αν το καταλάβατε ή όχι, το βιντεάκι αποσύρθηκε από τον ίδιο που το έβαλε.
Ναι το ζήτησε κάποιος και μπράβο που το σεβάστηκε ο Νίκος. Την Ιερά εξέταση κάποιοι άλλοι την κάνουν εδώ μέσα κι όχι εμείς στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν βρίσκω τον λόγο να αναλωνόμαστε σε 6 και πλέον σελίδες.....

Καλά …αυτό άσε να το κρίνουνε τα μέλη φίλε μου.
Έτσι από περιέργεια , μήπως να ανοίγαμε ένα thread σχετικά με την
Λογοκρισία στο forum να βλέπαμε και τις άποψης των μελών ?
Λέω μήπως?

Σας αφιερώνω μετρικούς στοίχους από ένα τραγούδι του Σαββοπουλου
Άγγελος εξάγγελος
"Τα νέα που μας έφερε μας χάιδεψαν τα αυτιά
μα απέχουνε πολύ από την αλήθεια….."

και οποίος κατάλαβε κατάλαβε

ελα ρε σεις οκ θα ξεπεραστουν ολα τα θεματα....αφηστε τις ξινιλες κατε μερος και πιαστε την πλακιτσα.....
μονο με τα αστεια ξεπερνιονται ολα ( ε σχεδον ολα ) και παμε παρακατω....

Με το μπιρι μπιρι και τη ζοχαδα ανοιγεις πληγες που δεν ταιριαζουν σε σκεπτομενα παιδια ....

αιντε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

Καλά …αυτό άσε να το κρίνουνε τα μέλη φίλε μου.
Έτσι από περιέργεια , μήπως να ανοίγαμε ένα thread σχετικά με την
Λογοκρισία στο forum να βλέπαμε και τις άποψης των μελών ?
Λέω μήπως?

σε προλαβε ο γνωστος Γκρινιαρης...-bye-

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11283

Σωστός ο Βασίλης !!!!
Εγκρίνω και επαυξάνω
Αυτό που γίνεται εδώ μου θυμίζει το 1987 αν θυμάμαι καλά τότε που είχε
Προβληθεί ο τελευταίος πειρασμός που είχαν κατέβει σε διαδήλωση οι παπάδες
Εγώ δούλευα στην Αγίου Κωνσταντίνου και εξώ από την εκκλησία γινόταν το αδιαχώρητο .
Λέγοντας ότι το έργο ήταν βλάστημο , και στην ερώτηση που τους κάνανε και εσείς
Πως το ξέρετε ? αυτοί απάντησαν ότι το είδαν και έκριναν ότι δεν πρέπει να προβάλετε στις αίθουσες…..
Κύριοι τα πρόβατα θέλουν καθοδήγηση από τον βοσκό.
Εμείς όπως είπε και ο Βασίλης έχουμε μυαλό να κρίνουμε τι είναι καλό και τι όχι
Μπορούμε και μόνοι μας βρε αδερφέ !

Καλά ρε Χρήστο, μην τρελαίνεσαι, μια πλάκα είπαμε να κάνουμε!
Τόσο πολύ σε αηδίασε?

Οχι βρε φιλε. Δεν καταλαβες ! Δεν φταις εσυ βεβαια, εγω δεν το ειπα καλα.

Το σχολιο ηταν στα περι "λογοκρισιας" πηγαινε !

Αρκετα....

Γιατρέ μου έχω το εξής σοβαρό πρόβλημα !!

Μετά από έντονη λογομαχία με τον σκύλο μου- η οποία ξεκίνησε έπειτα από απαίτησή του (του σκύλου) να "κατεβάσω" από το avatar την φωτογραφία του διότι παρεμβαίνω στο γνωστό απόρρητο, ο υποφαινόμενος αριστερά στην φωτό επονομαζόμενος ως Hugo έχει αρχίσει να κουτουλάει το κεφάλι του στο τοίχο, να γαβγίζει στο laptop, να δαγκώνει το κάγκελο, να γυρνάει ανάποδα και να τινάζει τα πόδια στον αέρα και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα γράψω για ευνόητους λόγους !!!

Σας παρακαλώ Γιατρέ μου πείτε μου τι να κάνω ?????

:chinscratch: :nounder: :nounder:

Γιατρέ μου έχω το εξής σοβαρό πρόβλημα !!

Μετά από έντονη λογομαχία με τον σκύλο μου- η οποία ξεκίνησε έπειτα από απαίτησή του (του σκύλου) να "κατεβάσω" από το avatar την φωτογραφία του διότι παρεμβαίνω στο γνωστό απόρρητο, ο υποφαινόμενος αριστερά στην φωτό επονομαζόμενος ως Hugo έχει αρχίσει να κουτουλάει το κεφάλι του στο τοίχο, να γαβγίζει στο laptop, να δαγκώνει το κάγκελο, να γυρνάει ανάποδα και να τινάζει τα πόδια στον αέρα και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα γράψω για ευνόητους λόγους !!!

Σας παρακαλώ Γιατρέ μου πείτε μου τι να κάνω ?????

:chinscratch: :nounder: :nounder:

Ο σκύλος σου είναι για τα πανηγύρια :BDGBGDB55:
δεν φτάνει που τον έκανες διάσημο, σκούζει κιόλας :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Θα συμφωνησω με τον Havoc ότι το χιούμορ αντιμετωπίζει πολλά πράγματα.
Οι χτεσινοβραδυνές σελίδες σάτιρας και όχι ειρωνείας(προφανώς κάποιοι θα πρέπει να ξαναελέγξουν τον όρο ειρωνεία γιατί χρησιμοποιείται εντελώς λανθασμένα και με μοναδικό σκοπό την λογοκρισία)ήταν η καλύτερη απάντηση .
Εάν θα έπρεπε να απαντήσω σοβαρά θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες για το τί και ποιός είναι Ιερά Εξέταση και τι σημαίνει περιφρονητική και αλαζονική συμπεριφορά.
Το μοναδικό λοιπόν σοβαρό που θα πώ είναι ότι το μέλος που διαμαρτυρήθηκε με p.m. 48 ώρες μετά(το θέμα υπήρξε εδώ απο το Σαββατο)αξίζει τού σεβασμού μας.
Και αυτό γιατί αποτελεί το αρνητικό πρότυπο πολίτη.Δηλαδή πρότυπο πρός αποφυγήν.
Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον Havoc.H σάτιρα απο τα μέλη είναι το καλύτερο όπλο.Αφήστε τίς Υβρεις(με την έννοια τής αλαζονείας)για άλλους............
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ορισμένους αξιοσέβαστους διαχειριστές που χρησιμοποιούν το χιούμορ για αντιμετώπιση τών κρίσεων που εμφανίζονται.
Να μην τούς ξεχνάμε και αυτούς .

Το μοναδικό λοιπόν σοβαρό που θα πώ είναι ότι το μέλος που διαμαρτυρήθηκε με p.m. 48 ώρες μετά(το θέμα υπήρξε εδώ απο το Σαββατο)αξίζει τού σεβασμού μας.

Δεν θα ηθελα να παρω καμμια θεση στο συγκεκριμενο thread μιας και δεν εχω κανενα προβλημα που διεγραψα ενα ποστ μου το οποιο κριθηκε ακαταληλο και δεν θα ηθελα να το συνεχισω απλα για την ιστορια Σπυρο επετρεψε μου να σε διορθωσω στο οτι το βιντεακι ανεβηκε Παρασκευη στις 7 το απογευμα και κατεβηκε Σαββατο στις 11 το πρωι. Τα παραπονα εγιναν Σαββατο πρωι και μετα απο 10 λεπτα το κατεβασα. Οποτε το συγκεκριμενο βιντεακι εμεινε πανω για 10 λεπτα και αν αφαιρεσεις και τα λεπτα του βιντεο (περιπου 4 αν θυμαμαι καλα) που εκανε το μελος να το δει τοτε μενουν μονο 6 λεπτα. Ε πιο γρηγορα δεν μπορουσα....