Εθισμος...

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ο Larry είναι ειλικρινής.Και ότι έδρασε χιουμοριστικά στην Δ.Ο.
Ετσι όμως καταρρίπτεται η θεωρία τού ´διαμαρτυρόμενου μέλους´(αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία αποσύρσεως τού video)Απ´εδώ και εμπρός όμως εάν διαγραφεται κάτι με το αιτιολογικο ότι μέλος διαμαρτυρήθηκε μέσω p.m,δυστυχώς αυτό θα τίθεται σε αμφισβητηση .
Eπίσης το γεγονός ότι ένα καλαμπούρι του Larry οδήγησε σε άμεση απόσυρση τού video,δείχνει μιά κατάσταση αγωνιώδη μπας και κάτι προσβάλλει την εικόνα τού club.
Aυτό εννοούσα και χτές το βράδυ στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε εδώ.
Ας χαλαρωσουμε πάντως γιατί δεν χαλάει η εικόνα τού club τόσο εύκολα.
Και ίσως αυτό το καλαμπούρι τού Larry-που πρός τιμήν του ανέλαβε την ευθύνη του δημοσίως-να οδηγήσει σε διαφορετικά συμπεράσματα όσους αγαπούν το club ένθεν και ένθεν.

κ. Σουρλα όπως ανάφερα και σε προηγούμενο post θα με ενδιέφερε η άποψη σας για τον πιτσιρικά αν βεβαία υποθέσουμε ότι το video είναι πραγματικό.

Σπύρο, έβαλα σε εισαγωγικά την "αισθητική" ακριβώς για αυτό που λες.

Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα οι παρατηρήσεις του καθενός για συγκεκριμένα γεγονότα να γίνεται με pm, και δημοσίως να γίνονται μόνο οι γενικές τοποθετήσεις, υπό μορφή προτάσεων.

Όταν η άποψη απαγκιστρώνεται από συγκεκριμένη αφορμή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Αντίθετα, οι σελίδες επικρίσεων για κάθε μεμονωμένο περιστατικό κουράζουν και από ένα σημείο και μετά θα αγνοηθούν ως "background noise". Εγώ δεν το θέλω αυτό. Θέλω οι απόψεις των μελών να λαμβάνονται υπόψη. Αλλά επειδή και εμείς άνθρωποι είμαστε, ο τρόπος που αυτές παρουσιάζονται παίζει ρόλο στο πως θα εκληφθούν.

Το p.m. Λευτέρη μου δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανοικτή επικοινωνία,παρά σε εξαιρέσεις.Στο περί ´background noise'τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.
Και στην τελευταία σου πρόταση δεν έχω αντίρρηση υπο μιά προϋπόθεση.
Να μήν γίνει καθεστώς ο διαχωρισμός ορισμένων σε ´κόκκινα πανιά´,που αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να αγνοούνται οι γνώμες τους ή να θεωρούνται a priori 'επιθετικές´γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τούς ´βγάλουν το όνομα´,χωρίς κάν να τούς διαβάζουν επι τής ουσίας.;)

Απάντηση: Re: Εθισμος...

κ. Σουρλα όπως ανάφερα και σε προηγούμενο post θα με ενδιέφερε η άποψη σας για τον πιτσιρικά αν βεβαία υποθέσουμε ότι το video είναι πραγματικό.

Φίλε μου δεν μπορώ να βρώ τον Αγγλικό υποτιτλισμό ,οπότε μπορώ να έχω μιά ιδέα απο την εικόνα και μονον.
Και στημένο να είναι,ο πρωταγωνιστής είναι σπουδαίος ηθοποιός.
Κατ´αναλογίαν όλη η σημειολογία τού σώματος παραπέμπει σε ηρωϊνομανή που αναζητά την ουσία του.To έχω συναντήσει πολύ συχνά(εδώ σε μάλλον ακραία έκφραση)
Απο εκεί και πέρα στην εφηβεία καλό είναι να μήν οδηγούμαστε σε εύκολες διαγνώσεις(αναφέρομαι στούς ειδικους,όχι σε εσένα φυσικά)γιατί πολλές φορές ακραίες εφηβικές συμπεριφορές,που βιαστικά ταξινομούνται σαν ψυχικές διαταραχές ,αποδεικνύονται τελικά κρίσεις(έστω και σοβαρές)τής εφηβείας και έχουν σχετικά καλή εξέλιξη.

Re: Απάντηση: Re: Εθισμος...

Φίλε μου δεν μπορώ να βρώ τον Αγγλικό υποτιτλισμό ,οπότε μπορώ να έχω μιά ιδέα απο την εικόνα και μονον.
Κατ´αναλογίαν όλη η σημειολογία τού σώματος παραπέμπει σε ηρωϊνομανή που αναζητά την ουσία του.To έχω συναντήσει πολύ συχνά(εδώ σε μάλλον ακραία έκφραση)
Απο εκεί και πέρα στην εφηβεία καλό είναι να μήν οδηγούμαστε σε εύκολες διαγνώσεις(αναφέρομαι στούς ειδικους,όχι σε εσένα φυσικά)γιατί πολλές φορές ακραίες εφηβικές συμπεριφορές,που βιαστικά ταξινομούνται σαν ψυχικές διαταραχές ,αποδεικνύονται τελικά κρίσεις(έστω και σοβαρές)τής εφηβείας και έχουν σχετικά καλή εξέλιξη.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Καληνύχτα -bye-

Γιατρε μου μια γνωματευση και για μενα σε παρακαλω.....πληρωνω οσο οσο με απαγορευμενα αβαταρς !!!!!

Γιατρε μου μια γνωματευση και για μενα σε παρακαλω.....πληρωνω οσο οσο με απαγορευμενα αβαταρς !!!!!

Εσύ αγορι μου δεν έχεις ανάγκη.Το ´υπνωτιστικό σου´avatar είχε επίδραση μέχρι Canada.:flipout: :flipout:
Y.Γ
Πέρα απο πλάκα πιστεύω οτι η κίνησή σου να βάλεις αυτό το avatar,μέσα σε όλη αυτή την ´ταραχή´ήταν απο τίς πιό ´αποσυμφορητικές ´κινήσεις τών ημερών.:grinning-smiley-043

Ναι ?

Για ρώτα και εμένα που η σβούρα του μου έχει στρίψει το οπτικό μου νεύρο !!!

Γανώθηκε ο εγκέφαλός μου πια..:slapface: :flipout:

Ξέρεις τι γάτος είναι??Επίτηδες έβαλε σβούρα.Για να κουράζει και να πηγαίνει το μάτι σου αλλού και όχι στο avatar.:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Ξέρεις τι γάτος είναι??Επίτηδες έβαλε σβούρα.Για να κουράζει και να πηγαίνει το μάτι σου αλλού και όχι στο avatar.:flipout: :flipout:

μονο ο Πετραν αντιστεκεται ρε και το κοιταζει .....

θα τον βαλω στην γυαλα για εξετασεις......

Ολοι οι αλλοι δεν ξανασχοληθηκαν μιλαμε.....:flipout: :flipout: :flipout:

ασε που με τοση ζαλαδα που τρωνε δε θα ξανακοιταξουνε αριστερα....μην τυχον και τους πιασουν ημικρανιες.......

Και ο Στορμτρουπερ με τανγκα να επιστρεψει δε θα τον προσεξει κανεις

Last edited:
Ρε συ Havoc μπορείς να κάνεις τον Στορμτρουπερ να γυρίζει έτσι ????

:flipout: :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

μονο ο Πετραν αντιστεκεται ρε και το κοιταζει .....

θα τον βαλω στην γυαλα για εξετασεις......

Ολοι οι αλλοι δεν ξανασχοληθηκαν μιλαμε.....:flipout: :flipout: :flipout:

Την ακούω στερεοφωνικά λέμε....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Κι αυτός ο Σούρλας ούτε που ασχολείται με την πάρτη μας..
τόσοι και τόσοι προβληματικοί βγήκαμε εδω μέσα που τον παρακαλάμε να δει τις περιπτώσεις μας, να βοηθήσει στο πρόβλημα βρε αδερφέ, αλλά αυτός τίποτα, τον χαβά του...ασχολείται ακόμα με τον Ρίμπο...

έφυγε ο ρίμπο μίστερ..μην περιμένεις πιαααα, όλα τελειώσανε!:BDGBGDB55:

Την ακούω στερεοφωνικά λέμε....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Κι αυτός ο Σούρλας ούτε που ασχολείται με την πάρτη μας..
τόσοι και τόσοι προβληματικοί βγήκαμε εδω μέσα που τον παρακαλάμε να δει τις περιπτώσεις μας, να βοηθήσει στο πρόβλημα βρε αδερφέ, αλλά αυτός τίποτα, τον χαβά του...ασχολείται ακόμα με τον Ρίμπο...

έφυγε ο ρίμπο μίστερ..μην περιμένεις πιαααα, όλα τελειώσανε!:BDGBGDB55:

Αστον βρε Δημήτρη,δεν βλέπεις ? Και αυτός προβληματικός μας βγήκε.:flipout:
Είναι εθισμένος στον Ρίμπο !!:firstprize:

Εγώ πάλι σαν ηλεκτρολόγος θα έλεγα ότι ο πιτσιρικάς είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση χρήστη ms-windows. Κρίνοντας μάλιστα από την σημειολογία τού σώματος του θα έλεγα ότι παραπέμπει σε χρήστη win95 ο οποίος μετά από 95 φορμάτ του σκληρού του δίσκου βρίσκεται αντιμέτωπος με μια "μπλέ οθόνη" που τον ενημερώνει ότι ο στρατηγός Προτέξιον την πάτησε πάλι!
:flipout:

Εσύ αγορι μου δεν έχεις ανάγκη.Το ´υπνωτιστικό σου´avatar είχε επίδραση μέχρι Canada.
Y.Γ
Πέρα απο πλάκα πιστεύω οτι η κίνησή σου να βάλεις αυτό το avatar,μέσα σε όλη αυτή την ´ταραχή´ήταν απο τίς πιό ´αποσυμφορητικές ´κινήσεις τών ημερών.
Ναι ?

Για ρώτα και εμένα που η σβούρα του μου έχει στρίψει το οπτικό μου νεύρο !!!

Γανώθηκε ο εγκέφαλός μου πια..

Όπερ έδει δείξαι! :flipout:

Εννοεις τις δικες μου τοποθετησεις Δημητρη ?

Γιατι δεν θυμαμαι να συστηθηκες σαν δικηγορος ρε συ.....
Δεν συστήθηκα γενικά.
Δεν το παίζω δικηγόρος, απλά με ενόχλησε η προσωπική επίθεση και όχι οι τοποθετήσεις σου. ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

Δεν συστήθηκα γενικά.
Δεν το παίζω δικηγόρος, απλά με ενόχλησε η προσωπική επίθεση και όχι οι τοποθετήσεις σου. ;)

Καποιες φορες περα απο την πλακα πρεπει να λεγονται και κουβεντες πιο αμεσες ....αν εσυ το ονομαζεις επιθεση δικαιωμα σου.
Αν παλι θες να συνηγορευσεις τα επιχειρηματα σου στην Εδρα .

Βρε φιλαράκι δεν το βγάζεις αυτό το ρημάδι το avatar, μας έπιασε ζαλάδα με δαύτο! Δεν μπορείς άμα δεν έχει κάτι να κουνιέται;:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

Καποιες φορες περα απο την πλακα πρεπει να λεγονται και κουβεντες πιο αμεσες ....αν εσυ το ονομαζεις επιθεση δικαιωμα σου.
Αν παλι θες να συνηγορευσεις τα επιχειρηματα σου στην Εδρα .
Aλλιώς?