Εθισμος...

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Το βιντεακι αποσυρθηκε γιατι ελαβα πμ αποκαποιους που ενοχληθηκαν (και ειναι σεβαστο) απο ορισμενες φρασεις που υπηρχαν στους υποτιτλους στα αγγλικα.

Μπαβιόλης Νίκος

Έχετε σκεφτεί την περίπτωση να είναι κρυφή κάμερα, τύπου Τριανταφυλλόπουλου-Ευαγγελάτου;

Αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί τότε οτι την κάμερα την είχαν βάλει οι γονείς του γιατί παρουσίαζε ιδαίτερα νευρική συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό...

Στην περίπτωση που είναι στημένο , μιλάμε απλά για έναν ηλίθιο που δεν είχε τι να κάνει .
Στην περίπτωση που είναι πραγματικό τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό, η κάμερα δεν ήταν στημένη και τοποθετήθηκε εκεί για τους λόγους που προαναφέρθηκαν. είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να διακρίνουν την διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού διότι μέχρι και η επιληψία δεν αποκλείεται ως πιθανή παρενέργεια του «εθισμού».

Νομίζω οτι το παιδί στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κλασσική περίπτωση μανιακούκαι χρειάζεται ιατρική βοήθεια asap.
Εάν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα οι γονείς του τότε μάλλον δεν ασχολούνται και πολύ μαζί του.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την λογοκρισία ρε παιδιά.
Καταρχήν το video ήταν στα γερμανικά με αγγλικούς υποτίτλους (αν μιλάμε για το video που δείχνει ένα Πιτσιρικά να ξεσπάει πάνω στο πληκτρολόγιο ) , τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε Τόσο ? ακόμα και στα ελληνικά να ήταν έδειχνε την πώρωση που έχουν οι πιτσιρικάδες ( και σε αυτό φταίνε στο 90% οι γονείς τους που τους παίρνουν ότι Γουστάρουν για να τα ξεφορτωθούνε ) και μετά χάνουν την μπάλα .
Οκ το να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο forum είναι μια χαρά σαν ιδέα αλλά ο
Στρουθοκαμηλισμός δεν είναι ότι το καλύτερο. προς θεού για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι μπορούμε να ρίχνουμε μπινελικια αλλά δεν ήταν και καμιά τσόντα το video . Στο κάτω κάτω το video έδειχνε μια πιθανή πραγματικότητα Και τις επιπτώσεις των ηλίθιων παιχνιδιών πάνω στα παιδιά...

Oποιος δεν έχει το θάρρος να βγαίνει ανοικτά και να λέει ότι ενοχλείται προκαλεί μεγαλύτερο κακό και απο την χειρότερη τσόντα ή την χειρότερη βίαιη σκηνή ή την χειρότερη βρισιά που μπορεί να γραφεί δημοσίως.
Με την συμπεριφορά του αυτή και μάλιστα εάν έχει και παιδιά τα διδάσκει ότι στην ζωή τους πρεπει νάναι μυστικοπαθή και ρουφιάνοι..
Και εν πάσει περιπτώσει θά πρεπει κάποτε να μάς ειπωθεί εάν θεωρείται αξία ζωής η μυστικοπαθής και ´ασφαλής´διαμαρτυρία η οποία μάλιστα φαίνεται ότι υιοθετείται πάντα.
Οχι τίποτα άλλο,αλλά υπάρχουν πολλοί συμφορουμίτες εδώ μέσα που εκτίθενται δημόσια έχοντας το θάρρος τής γνώμης τους.
Και εν πάσει περιπτώσει απο την στιγμή που έχει ´κολλήσει´σε ορισμένους ότι σε ένα φόρουμ ενηλίκων θα πρεπει να διαπλάθουν και συνειδήσεις ,ας σκεφτούν μήπως ανοίγουν τούς ασκούς τού Αιόλου γιατί ο κάθε πικραμένoς,φοβισμένος και κομπλεξαρισμένς θα ασκεί αυτός στην ουσία εξουσία μέσω p.m.........................

Τώρα μόλις πρόσεξα οτι αποσύρθηκε το βίντεο..
αλλά έχω μια ερώτηση,
αυτοί,όσοι τέλος πάντων, που στράβωσαν με το βίντεο και ζήτησαν να αποσυρθεί δεν το είχαν ξαναδεί που το είχαμε ανεβάσει και παλιότερα?
τότε δεν τους ενόχλησε?αν θυμάμαι καλά το θέμα πρέπει ακόμα να υπάρχει!
ή μήπως φοβούνται μήπως μπουν τα παιδιά τους στο av και το δούνε?
αντί να μάθουν στα παιδιά τους δείχνοντάς τους το συγκεκριμένο βίντεο την κατάντια και τον εθισμό, όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο webmaster στο θέμα, ζητάνε την απόσυρσή του?
με ποια λογική ???
εκτός κι αν ενοχλήθηκαν οι ίδιοι και δεν αντέχουν να ακούν λέξεις όπως σκατά, γαμώτο κ.λ.π...

ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ???

Φυσικά, συμφωνώ κι επαυξάνω σε όσα ειπώθηκαν απο τους συμφορουμίτες kokar και Σπύρο Σούρλα!

Μηπως το οτι ενοχληθηκαν καποιοι ειναι η νεα... δικαιολογια?

Μηπως τελικα η γκρινια μου εχει λογο υπαρξης?

Γιατι εχω ανακηρυχτει σε γκρινιαρη του Φορουμ λιαν εντεχνως...

Μετα φταιω να λεω....

"ταλεγα εγω..."

Last edited:
Καλά ρε εσείς όλοι οι κλωνοι τού μακαρίτη τού Αρτέμη Μάτσα(εννοώ τούς ρόλους που έπαιζε και όχι τον ίδιο τον συμπαθέστατο ηθοποιό)μαζεμένοι προέκυψαν σαν διαμαρτυρόμενοι στα κρυφά στο Avclub??:flipout: :flipout:

Απο πότε πριμοδοτείται ο κρυψίνους και το ´καρφί´σε μιά κοινότητα έστω και διαδικτυακή??
To βήμα διατίθεται ισότιμα και ανοικτά για όλους μας.

´Τις αγορεύειν βουλεται´έλεγαν στη αρχαιότητα

Θα επικρατήσει η ´δημοκρατία´τών προσωπικών μηνυμάτων εδώ μέσα??

Δε μπορώ να καταλάβω... για ποιο λόγο; Τι ήταν τόσο extreme πια;
Μήπως το παιδί δε μπορεί να το δει στο YouTube;

Και μη μου πει κανείς ότι δε μπορεί...