Έθνος-Explore Nature

Billy the Kid

Moderator
Staff member
Στο περιοδικό Explore Nature που κυκλοφορεί σήμερα με το Έθνος φιλοξενείται φωτογραφικό θέμα μου για τα Δρακόσπιτα της Εύβοιας.
Περιλαμβάνονται φωτογραφίες που έχω τραβήξει απο το 1990 :grandpa:έως σήμερα.
Μέσα σ' αυτές θα δείτε και την αφεντιά μου να ποζάρει-πράγμα σπάνιο!
Δέν θέλω να φανεί ότι κάνω διαφήμιση :slapface:αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρει τους συμφορουμίτες στην παρούσα κατηγορία.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνεις διαφήμιση Βασίλη.

Για να μην πω ότι άργησες να το πεις... Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω το κείμενο, αλλά μόλις είδα το πρωί τις φωτογραφίες έψαξα για το όνομα, και φυσικά διαπίστωσα το αναμενόμενο!!

Μπράβο!! Πολύ καλή δουλειά!

Το τελευταίο είναι αλήθεια. Τον δουλεύεις πολύ όμως τον υπερευρυγώνιο, έτσι? Εκτός εάν είσαι ξυλοπόδαρος!

Το τελευταίο είναι αλήθεια. Τον δουλεύεις πολύ όμως τον υπερευρυγώνιο, έτσι? Εκτός εάν είσαι ξυλοπόδαρος!

Ήταν το ύφος του θέματος έτσι πιστεύω. Πάντως και στα άλλα θέματα δούλεψε αρκετά.
Και το θέμα του Μεσολογγίου είναι πολύ καλό (αυτό κι αν ήταν magic light).
Βασίλη σε έχει στους μόνιμους συνεργάτες ή μου φαίνεται?

Ούτως ή άλλως είμαι 2,25μ :coool:
Σε τόσο μικρό χώρο δεν μπορείς να περιλάβεις την χαρακτηριστική οροφή το έδαφος και μέρος της τοιχοποιίας χωρίς ultrawide και να έχεις την ανθρώπινη φιγούρα(!) ώς μέτρο σύγκρισης.

Υ.Γ. Εξ άλλου τη φωτό δεν την έβγαλα εγώ.....εννοείται......:flipout::flipout:

Μα τι έγραψα ο άνθρωπος.......φιγούρα;
Αυτό είμαι; μια φιγούρα;;:bigcry::bigcry:

Απάντηση: Re: Έθνος-Explore Nature

Βασίλη σε έχει στους μόνιμους συνεργάτες ή μου φαίνεται?

Ναι, και στα επόμενα τεύχη θα μετέχει και ο έταιρος Καππαδόκης (μαϊ μπράδερ Μάϊκ) καθ ότι συγγραφέας ταξιδιωτικών οδοιπορικών.
Θα συνοδεύει δηλαδή τις φωτογραφίες με κείμενο.

Το άκουσα φευγαλέα, σε πρωινη εκπομπή, όπου ανέφεραν ότι θα έχει και θέμα με τα Δρακόσπιτα. Δε σου κρύβω, Βασίλη, ότι ο νους μου πήγε σ'εσένα, αλλά μετά δεν ασχοληθηκα, οπότε δεν πήρα και την εφημερίδα. Τα λένε νωρίερα αυτά...! :aktion033::aktion033:

προσεγμενη δουλεια, ωραια εκτυπωση, και γενικα καλες φωτογραφιες σ ολο το τευχος.