Ετοιμάζομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου τρελή κινεζιά

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,555
Τήνος / Ελλάς
Το έψαχνα μέρες το θέμα τι να κάνω δώρο στον εαυτό μου.
Το site της αϋπνίας μου έδωσε τη λύση.
Κινεζική κάμερα action πιο πολύ για βίντεο γιατί για φωτογραφίες δεν φαίνεται ζωηρή.www.banggood.com/SJ4000-Waterproof-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-1080P-p-917037.html
Με κουπονακι 70 ευρώ.
Αποτρέψτε με ή πείτε μου καλορίζικη.

Καλορίζικη! :D

Αρκετά καλό vfm νομίζω..!

Με έβαλες σε πειρασμό για σετάκι μαζί με κάνα οικονομικό quadcopter..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Ελπίζω να έρθει και πριν το τέλος του καλοκαιριού αν και καλά να είμαστε και το Σεπτέμβρη στη θάλασσα θα είμαστε.

Η κάμερα παραγγέλθηκε στις 14/8/2014 και την παρέλαβα στις 28/8/2014.
Μου κόστισε 65 ευρώ και η αγορά έγινε από το banggood.
Η συσκευασία της είναι πολύ περιποιημένη και μαζί με την κάμερα και την υποβρύχια θήκη της υπάρχουν πάρα πολλά στηρίγματα για κράνη,τιμόνια κτλ.
Η οθονούλα που έχει στην πλάτη της είναι απίστευτα βολική και χρήσιμη και απορώ πως οι πανάκριβες gopro δεν έχουν.
Δεν έχω προλάβει να τη δουλέψω όπως θέλω και κυρίως κάτω από το νερό γιατί έχει 2-3 φοβερό αέρα και κακοκαιρία.
Έβγαλα πρόχειρα ένα βίντεο έχοντας στηριγμένη την κάμερα στο τιμόνι ενός ποδηλάτου το οποίο δεν είχε και πολύ αέρα στα λάστιχα.
Να πω ότι τα mov αρχεία που παράγει η κάμερα δεν έχουν εικόνα στο Corel VideoStudio Pro X7 οπότε ανέβασα ένα ατόφιο βίντεο από τη μηχανή
στο youtube χωρίς καμία επεξεργασία και με τον ήχο αυτούσιο μέσα από την υποβρύχια θήκη που ήταν η μηχανή.
Δεν είναι rx100 το αποτέλεσμα, είναι πολύ ευρυγώνιος ο φακός και την κρίνω σαν action camera και μόνο.
Τα συμπεράσματα δικά σας και κάθε απορία αν μπορώ θα σας τη λύσω.
https://www.youtube.com/watch?v=4owQyu2V51g&feature=youtu.be

Παναγιώτη καλορίζικη! Δεν είμαι του βίντεο ως γνωστόν, οπότε η άποψη του άσχετου είναι ότι η εικόνα είναι αρκετά καλή αν εξαιρέσουμε τα καμένα λευκά. Παίξε με τις ρυθμίσεις και περιμένουμε το επόμενο :-)

καλορίζικη! Πολύ καλό VFM, άριστο!
Έχεις ενεργοποιήσει υποθέτω κάποια software σταθεροποίηση στη μηχανούλα ε;

Ναι την είχα ενεργοποιήσει αλλά τράνταζε πολύ το τιμόνι και έχει και πολλές λακούβες ο δρόμος.
Δεν περιμένω σταθεροποίηση sony ή panasonic αλλά για 2-3 ειδικές καταστάσεις καλή φαίνεται.

Μια χαρά είναι!
Στη δική μου (τη σονυ) όταν δεν έχω σταθεροποίηση, έχω πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αλλα στο ποδήλατο, την ενεργοποιώ και εγώ, δεν γίνεται αλλιώς στους περισσότερους ελληνικούς δρόμους.

σε κάτι ποιο γρήγορο από ποδήλατο το έχεις δοκιμάσει? πχ μηχανή, αυτοκίνητο
θα παίζει ρόλο στην σταθεροποίηση η ταχύτητα που κινείσαι? Πχ απόσβεση λακκουβών κτλ κτλ?
ενδιαφέρομαι να την αγοράσω αλλά με προβληματίζει πολύ το αν θα βγάζει βίντεο της προκοπής πάνω σε μηχανή... αλλά από την άλλη σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να την απορρίψεις...
η υποβρύχια λήψη μέχρι στιγμής δεν με ενδιαφέρει πάρα η αδιαβροχοποίηση πάνω στην μηχανή σε περίπτωση βροχής...

Ευχαριστω
Ευγενιος

Την έβαλα με το κλιπ πάνω στον ανεμοθώρακα του Πήγασου που έχω και τραναζε πολύ αλλά δεν ήταν και σταθερή λύση γενικότερα το κλιπ.

κυκλοφορει πλεον και η εκδοση με WiFi...
καθοτι στουρνος στο σπορ...μπορει καποιος να μου πει ποιες οι διαφορες μεταξυ "απλης" και με wifi εκδοση...???
σε τι εξυοπηρετη το wifi στην καμερα...
Εχω την εντυπωση οτι περα απο το να συνδεετε με το κινητο και ετσι να την χειριζεσαι κεντραρεις ΙΣΩΣ καλυτερα κτλ αλλα δεν ειναι και απαραιτητο μιας και εχει ηδη (αν και) μικρη οθονη...
αγνοω κατι απο την ολη ιστορια ή ορθως σκεφτομαι...
εχει αλλαγες/βελτιωσεις σε λογισμικο ή Hardware (εεε εεε σας εντυπωσιασα) κτλ κτλ...

Ευχαριστω...

Σήμερα έβαλα και την κάμερα κάτω από το νερό για μερικά βίντεο με τα παιδιά..
Συμπαθητική η απόδοση της και μεγάλη διασκέδαση η όλη κατάσταση.
Δεν είχα μάσκα και ήταν δύσκολη η λήψη, πάντως η οθόνη βοηθάει πολύ.
Νομίζω πάντως ότι αδικώ την κάμερα με τη βιασύνη μου.
https://www.youtube.com/watch?v=T3Mc_mtYKH4&feature=youtu.be

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κάποια ακόμη βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=hr0Vw8v4dM0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=kfZZlBnNADw&feature=youtu.be

κυκλοφορει πλεον και η εκδοση με WiFi...
καθοτι στουρνος στο σπορ...μπορει καποιος να μου πει ποιες οι διαφορες μεταξυ "απλης" και με wifi εκδοση...???
σε τι εξυοπηρετη το wifi στην καμερα...
Εχω την εντυπωση οτι περα απο το να συνδεετε με το κινητο και ετσι να την χειριζεσαι κεντραρεις ΙΣΩΣ καλυτερα κτλ αλλα δεν ειναι και απαραιτητο μιας και εχει ηδη (αν και) μικρη οθονη...
αγνοω κατι απο την ολη ιστορια ή ορθως σκεφτομαι...
εχει αλλαγες/βελτιωσεις σε λογισμικο ή Hardware (εεε εεε σας εντυπωσιασα) κτλ κτλ...
Ευχαριστω...

Καλημερα ξερει καποιος τις διαφορες της wifi με της απλης?