Ετοιμάζομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου τρελή κινεζιά

Μια χαρά η καμερούλα . Να τη χαίρεσαι . Επειδή είμαι και εγώ fun του Corel , αν κα έχω ι κάποια παλιότερα Version , υποστηρίζει Mov αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια αλλα πράγματα επιπλέον τα οποία δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω ποια ι . Κάθε φορά που κάνω format , σπάζομαι λίγο αλλά στο τέλος βγάζω άκρη με ψάξιμο . Λογικά το ίδιο θα ισχύει και με το 7 .

Καλοριζικη να ειναι...

Μια ερωτηση.
Εχει στα εξτρα της και την θηκη για υποβρυχιο σωστα?
Απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι?
Δεν ειχες καποιο προβλημα με νερα κτλ ε?

Σε τι βαθος ειναι οκ?

Ναι η υποβρύχια θήκη είναι μαζί.
Ποιότητα κατασκευής άριστη και στη μηχανή και στα έξτρα.
Καλά πλαστικά και η θήκη δείχνει απόλυτα στεγανή και με καλό σφράγισμα.
Βάθος δεν έχω πάει πάνω από τα 3 μέτρα οπότε δεν μπορώ να σου πω πόσο αντέχει.

Θα σας χαλάσω τη χαρά αλλά μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες με υποβρύχιες λήψεις παρατήρησα ότι σκούριασαν τα ελατήρια από τα εξωτερικά κουμπιά της θήκης, αν και κάθε φορά με την επιστροφή μου στο σπίτι την ξέπλενα με νερό της βρύσης αλλά και πάλι έμενε νερό στις εσοχές των κουμπιών.
Παρόλα αυτά δεν έχει αλλάξει η αίσθηση στο πάτημα.
Ότι πληρώνεις παίρνεις και μερικές φορές και κάτι παραπάνω όπως στην συγκεκριμένη.

Να ζητήσω μια χάρη...?
Να την ζητήσω...

Μιας και η συγκεκριμένη κάμερα με ενδιαφέρει οχι για υποβρύχια αλλα χρηση σε μοτο κτλ κτλ...
Θα μπορούσες να βάλεις κάποιες φωτογραφίες με τις βάσεις που έρχεται κτλ κτλ...?
Και αν λεω αν ξέρεις να μου πεις αν υπάρχουν διάφορες μεταξύ απλής και wifi έκδοσης...

Ευχαριστω

Έφτιαξα και ένα timelpse video τραβηγμένο από τη μηχανή και επεξεργασμένο ελαφρώς με το windows movie maker.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.