Εξαλλος!
21/01/07 βάζει ενθετο στις Κυριακάτικες η SATO με προσφορές/εκπτώσεις.
22/01/07 Πέφτει η παραγελλία για 6 καρεκλίτσες για το Multiroom. Παράδοση σε 5 ημέρες! Η παραλαβή κανονίζεται να γίνει απο εμάς μιας και οι αποθήκες είναι δίπλα στον χώρο μου.
29/01/07 Ενημερώνομαι, by accident, οτι η παράδοση για τα ετοιμοπαράδοτα ειναι σε 20 ημέρες και οχι 5 που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.
Δε πειράζει λέω ας κάνω λίγη υπομονή μιας και ο χώρος εχει πολυυυ δουλεια ακόμα.
Η μέρες περνάνε σε ρυθμούς τάπας βαρελιού Jack Daniels.
14/02/07 ΕΛΕΟΣ τηλέφωνο πάλι :
-Που ειναι η Παραγγελία?
- ΕΕΕΕ χμμμ ξερεται πρόβλημα στο Σύστημα μας να περιμένεται το πολύ μεχρι την επόμενη Παρασκευή 23/2/2007
-ΚΑΓΚΕΛΟ o δικός σου.
Αυτα προς γνώση και συμμόρφωση και ελπίζω να είμαι μόνο εγω που την "εφαγα"
21/01/07 βάζει ενθετο στις Κυριακάτικες η SATO με προσφορές/εκπτώσεις.
22/01/07 Πέφτει η παραγελλία για 6 καρεκλίτσες για το Multiroom. Παράδοση σε 5 ημέρες! Η παραλαβή κανονίζεται να γίνει απο εμάς μιας και οι αποθήκες είναι δίπλα στον χώρο μου.
29/01/07 Ενημερώνομαι, by accident, οτι η παράδοση για τα ετοιμοπαράδοτα ειναι σε 20 ημέρες και οχι 5 που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.
Δε πειράζει λέω ας κάνω λίγη υπομονή μιας και ο χώρος εχει πολυυυ δουλεια ακόμα.
Η μέρες περνάνε σε ρυθμούς τάπας βαρελιού Jack Daniels.
14/02/07 ΕΛΕΟΣ τηλέφωνο πάλι :
-Που ειναι η Παραγγελία?
- ΕΕΕΕ χμμμ ξερεται πρόβλημα στο Σύστημα μας να περιμένεται το πολύ μεχρι την επόμενη Παρασκευή 23/2/2007
-ΚΑΓΚΕΛΟ o δικός σου.
Αυτα προς γνώση και συμμόρφωση και ελπίζω να είμαι μόνο εγω που την "εφαγα"