Ετοιμοπαράδοτα....σε 1 μήνα.

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,524
Ελευσίνα
Εξαλλος!

21/01/07 βάζει ενθετο στις Κυριακάτικες η SATO με προσφορές/εκπτώσεις.

22/01/07 Πέφτει η παραγελλία για 6 καρεκλίτσες για το Multiroom. Παράδοση σε 5 ημέρες! Η παραλαβή κανονίζεται να γίνει απο εμάς μιας και οι αποθήκες είναι δίπλα στον χώρο μου.

29/01/07 Ενημερώνομαι, by accident, οτι η παράδοση για τα ετοιμοπαράδοτα ειναι σε 20 ημέρες και οχι 5 που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.
Δε πειράζει λέω ας κάνω λίγη υπομονή μιας και ο χώρος εχει πολυυυ δουλεια ακόμα.

Η μέρες περνάνε σε ρυθμούς τάπας βαρελιού Jack Daniels.

14/02/07 ΕΛΕΟΣ τηλέφωνο πάλι :
-Που ειναι η Παραγγελία?
- ΕΕΕΕ χμμμ ξερεται πρόβλημα στο Σύστημα μας να περιμένεται το πολύ μεχρι την επόμενη Παρασκευή 23/2/2007
-ΚΑΓΚΕΛΟ o δικός σου.

Αυτα προς γνώση και συμμόρφωση και ελπίζω να είμαι μόνο εγω που την "εφαγα"

Φραγγίσκο, δικαίως διαμαρτύρεσε καλό είναι να μας πείς από πιό κατάστημα είχες την ενλόγω εμπειρία, κι αν προτίθεσε να καταφύγεις στο ΙΝΚΑ.
Σίμος

ΕΚΙ_65 επειδή δεν χρειάζομαι άμεσα τις πολυθρονίτσες δε με πολυενδιαφέρει να το κυνηγήσω ακόμα.
Ομως δεν είναι ολοι σαν και εμένα απλα γνωστοποιώ πως έχουν τα πράγματα στην SATO.
Αν μέχρι την επόμενη Παρασκευή δεν έχει γίνει ομως τότε η καλη θέληση θα έχει εξαντληθεί....

Ευαγγελε, jack daniels μόνο και με λίγες σταγόνες drambuie πάντα!

και εγω τα ιδια επαθα με την sato με κατι καναπεδες που ειχα παραγγειλει...παντρευομουνα κιολας τοτε και παραλιγο οι καλεσμενοι του γαμου να καθονταν στα πλακακια..πανω απο 1μιση μηνα καθηστεριση