ετοιμος και ο μικρος pro/av απο την krell

α και ο νεος classe κανα δεκαρικο θα εχει
εχει να δουλεψει ολοκληρομενος που θα παει κλαουντ

Δεν ξερω πως την εχουν δει τωρα τελευταια οι εταιρειες, μαλλον μας βλεπουν σαν ψωνια, γιατι μεχρι προτινος ολα τα καινουργια μοντελα ηταν ενα τι φτημοτερα απο τα προηγουμενα και τωρα το αντιθετο και μαλιστα εις διπλουν
Βλεπω μεγαλο στοκ αδιαθετων στο εγγυς μελλον. Ειπαμε καψουρηδες οχι μαλακηδες να ψοφαμε στην πεινα και μετα απο 3 χρονια πεταμα στα σκουπιδια. Δεν ειναι ουτε τελικοι ουτε ηχεια. Ναταν τουλαχιστον σαν τα πι σις , να τα χωνεις αλλα να ξερεις οτι οτι και να γινει το αναβαθμιζεις.

ελα ντε
ενταξει καλυτερο απο καθε τι αλλο ειχαμε δει αλλα διπλη και τριπλη τιμη
και αυτο απο σχεδον ολες τις εταιριες
οι av εινσχυτες δεν διπλασιασαν τιμη οπως οι av
ελπιζω να τους μεινουν
γιατι το εργο το εχουμε ξαναδει και δεν ειμαστε οι μονοι που βλεπουμε
ακου 19100
το αλλο με τον τοτο το ξερουν

Το θέμα είναι ότι αν μιλάγαμε για κάτι με αντοχή στο χρόνο, άντε να σφιχτείς να δώσεις μερικά χιλιάρικα.

Αλλά σε τσιπάκια που έχει αποδειχθεί επανειλλημένως ότι έχουν ημερομηνία λήξης NEVER AGAIN!

Παθών και μαθών. -bye-

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για περιπτώσεις "κόκκαλη" που εκεί ούτε καν ρωτάς πόσο έχει...

τι λες ρε παληκαρι
με 19 χιλιαρικα 1 hdmi
με 2 hdmi 38 χιλιαρικα
ειναι πολλα τα χιλιαρικα αρη

Παντως αν το δεις απο την αλλη πλευρα βλεπεις οτι για denon & Yamaha που ειναι ολοκληρωμενοι σου ζητανε 6000. Λογικο δεν ειναι οταν θες κατι παραπανω και πας για πιο hiend καταστασεις να δωσεις και παραπανω?

Επισης οταν βλεπεις οτι ο Denon ο προ παει και αυτος στα 6000 και στην τελικη οπως και να το κανεις ειναι consumerαδικη εταιρια τοτε ειναι λογικο η krell (και οχι μονο αυτη αλλα ολες οι εταιριες που σεβονται το ονομα τους) να μην βαλει στην ιδια ευθεια και ξεφτιλισει τα δικα της προιοντα.
-bye-

δεν ζητανε 6 με 4κατι τους εχεις
ο showcase της krell ειχε γυρω στα 4 οπως και ο yamaha Z9
αρα ολοι οι προ ει βι το τραβηξαν πολυ
συν οπως ξανα ειπαμε το εργο το εχουμε ξαναδει
και θα το ξαναδουμε

στην τελικη τον γιαμι τον πουλας πιο ευκολα απο ενα προ
και στην επιταχυνση κανει πιο λιγο:ADFADF1:

Πάντως ρώτησα για τον pro της denon και μου είπαν 7000 ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ από την κινοτεχνική.Μου είπαν επίσης ότι στα κορυφαία μοντέλα τους δεν υπάρχουν εκπτώσεις

ε
μπηκα σημερα σε 2 μαγαζια στο κεντρο και μου τον δινουν απο 7 μολις 6,2
ποιος δεν κανει εκπτωση?

Το θέμα είναι ότι αν μιλάγαμε για κάτι με αντοχή στο χρόνο, άντε να σφιχτείς να δώσεις μερικά χιλιάρικα.

Αλλά σε τσιπάκια που έχει αποδειχθεί επανειλλημένως ότι έχουν ημερομηνία λήξης NEVER AGAIN!

Παθών και μαθών. -bye-

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για περιπτώσεις "κόκκαλη" που εκεί ούτε καν ρωτάς πόσο έχει...
εγω δεν θα το ελεγα ετσι
ολα τα πραγματα εχουν ημερομηνια ληξης
Αυτα εχουν ΚΑΙ πιο μικρη ημερομηνια ληξης εχουν και τα λεφτα που δινουμε δεν αντιστοιχουν σε αυτο που παιρνουμε.
Και εκει που το πηγαν θα το βρουν μπροστα τους.
Η integra γιατι πουλα φτηνα τους προ
Ακου 1800$ προ
δηλαδη εδω θα ειχε 900 ευρω?
ε???????????????????????

Last edited: