ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Κατ αρχάς για να είναι σοβαρή απάντηση πρέπει να μας εξηγήσεις:
1.Τί ηχεία έχεις
2.Τί ενισχυτικά
3.Τί πηγές
4.Τα καλώδια που έχεις τώρα
5.Τί μουσική ακούς
Μετά θα σου απαντήσουμε ότι: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ
Πάντως είναι "τίμια"

Αφου σου τα εδωσα και τα δοκιμασες και συ ρε Κακαλιέ!
Aπο τα πιο καλα της εταιρειας αυτης, με αρκετη αναλυση, μαλακο σχετικα ήχο, αλλα και ενα μειονεκτημα οτι δεν ματσαρουν ευκολα με ολους τους ενισχυτες ισως γιατι εχουν αρκετα μεγαλη χωρητικοτητα(αν θυμαμαι καλα καπου διαβασα)!
Αρκετα ακριβα ομως για να τ αγορασεις και να πειραματιστεις!

Α ρε Κακαλιε με παρεσυρες και μενα, φυσικα η αποψη ειναι για τα VDHul!

τα ηχεια ειναι τα TAUSS
και ενισχυτής ο JJ 322 της jj - tesla
πικάπ το gyro mischell
και προενισχυτής ο carry 302
τα πρίν καλώδια ήταν τα transparent super..
τώρα έβαλα το revelation και πραγματικά δεν πίστευα σε αυτό που άκουγα...
να σημειωθεί οτι δεν έχω ξανακούσει καλώδιο τέτοιας κατηγορίας τιμής.....

Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

τα ηχεια ειναι τα TAUSS
και ενισχυτής ο JJ 322 της jj - tesla
πικάπ το gyro mischell
και προενισχυτής ο carry 302
τα πρίν καλώδια ήταν τα transparent super..
τώρα έβαλα το revelation και πραγματικά δεν πίστευα σε αυτό που άκουγα...
να σημειωθεί οτι δεν έχω ξανακούσει καλώδιο τέτοιας κατηγορίας τιμής.....

Πόσο κάνουν?

Έξι ευρώ για ένα ζευγάρι καλώδια ηχείων... Σαν να παραείναι φθηνά, να προτιμήσεις κάτι καλύτερο, γύρω στα 2-3 το μέτρο.

Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Έξι ευρώ για ένα ζευγάρι καλώδια ηχείων... Σαν να παραείναι φθηνά, να προτιμήσεις κάτι καλύτερο, γύρω στα 2-3 το μέτρο.

Βάλε και τα μεταφορικά...!
Ο κούκος ... αϊδόνι!

:offtopic:

μάλλον δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις.....γιατί εγώ απλά ρώτησα την γώμη του forum για τα καλώδια και όχι το πόσο κάνουν και τι θα πρέπει να προτιμήσω

εγώ ζήτησα γνώμες για συγκεκριμένο καλώδιο καλώδιο που δεν είσαι σε θέση να απάντήσεις γιατί δυτυχώς δεν το έχεις ακούσει
απλά λες κάτι μόνο και μόνο γιά να πείς

Ρωτας τον Κογια αν τα εχει ακουσει.....!!!!!Σωθηκες τωρα....Το πολυ πολυ να σου συστησει κανα ηλεκτρολογο.....χαχαχαχαχ
Εχει στησει συστηματα και συστηματα ομως......
Ξερεις τι εχει ακουσει ο Κογιας??Παπαδες!!!Σκεψου εχει για reference το xanadu....xaxaxaxaxaxa
Καποτε μετρησαμε ενα xanadu και το ενα ηχειο επαιζε 3 db πανω απο το αλλο....να μην πω για τα διαφορετικα υλικα που ειχε μεσα....φαντασου τωρα δηλαδη...
Μιλαμε για αυτι οχι αστεια......Αφου και το mp3 του φαινεται ιδιο με το βινυλιο!!Ε ρε γλεντια!!
Κογια τραβα στην audio δεν σε παιρνει εδω.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Ρωτας τον Κογια αν τα εχει ακουσει.....!!!!!Σωθηκες τωρα....Το πολυ πολυ να σου συστησει κανα ηλεκτρολογο.....χαχαχαχαχ
Εχει στησει συστηματα και συστηματα ομως......
Ξερεις τι εχει ακουσει ο Κογιας??Παπαδες!!!Σκεψου εχει για reference το xanadu....xaxaxaxaxaxa
Καποτε μετρησαμε ενα xanadu και το ενα ηχειο επαιζε 3 db πανω απο το αλλο....να μην πω για τα διαφορετικα υλικα που ειχε μεσα....φαντασου τωρα δηλαδη...
Μιλαμε για αυτι οχι αστεια......Αφου και το mp3 του φαινεται ιδιο με το βινυλιο!!Ε ρε γλεντια!!
Κογια τραβα στην audio δεν σε παιρνει εδω.

Sorry εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω παρεξηγήσεις........
δεν ζήτησα άμεσα την γνώμη του συγκεκριμένου κυρίου που δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει
εγώ απλά έβαλα μία ερώτηση και
Θεωρώ τιμή όλων όσων μπηκαν στον κόπο να απαντήσουν... τους είμαι υποχρεωμένος!!!!!!
ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει αλλά να γελειοποιήσει μιά απάντηση που έδωσα στο forum ότι τα καλώδια κοστίζουν γύρω στα εξη......
δεν είπα ευρώ ,κατοστάρικα, ή χιλιάρικα.....
την απάντηση του κυρίου μπορείς να την δείς...
έβγαλε τα συμπεράσματα μόνος του...έδωσε τις προτάσεις μόνος του
χωρίς να του τις έχω ζητήσει .....και......προσπαθεί να είναι μαϊντανός χωρίς να έχει καταλάβει ότι η μούγκα είναι χρυσός.... οταν δέν ξέρεις.......

Τώρα για αυτά που γράφεις...... δεν έχω κανένα πρόβλημα....
με το σύστημα που έχει σαν αναφορά ο κύριος..... και με τα συστήματα
που έχει στήσει !!!επίσης.....όπως λές το οτι ακούει παπάδες ......δεν φταίω εγώ..για αυτό..που απλά έκανα μία ερώτηση...
θα ήθελα να δήλώσω ότι εμένα με ενδιαφέρει το μοναστήρι και όχι οι παπάδες του κυρίου..
Ευχαριστώ για την απάντηση....

Re: Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Βάλε και τα μεταφορικά...!
Ο κούκος ... αϊδόνι!

:offtopic:
Μην φοβάσαι ......δανεικά για τα μεταφορικά δεν πρόκειται να σου ζητήσω μπορείς να συνεχίσεις άφοβα να παίζεις το μπαλάκι σου.....