ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Μην φοβάσαι ......δανεικά για τα μεταφορικά δεν πρόκειται να σου ζητήσω μπορείς να συνεχίσεις άφοβα να παίζεις το μπαλάκι σου.....
Φίλε saitisgr, μάλλον παρεξήγησες το απονήρευτο και άκακο χιούμορ μου!
Το post μου ουδεμία ειρωνική διάθεση εμπεριείχε.
Χαιρετώ!

Αγαπητε saitisgr εαν θελεις να τα πουλησεις θα μπορουσες ν ανοιξεις ενα θεμα στην κατηγορια των αγγελιων. Νομιαζω πως το θεμα πρεπει να κλεισει καπου εδω.

Οχι δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω τίποτα σε κανένα..
Συμφωνώ όμως μαζί σου να κλείσει το θέμα γιατί δεν μου έδωσε καμία πληροφορία

Saitis δεν έχω ακούσει τα virtual dynamics revelation ηχείων, νομίζω δεν έχουν πουληθεί στην Ελλάδα παραπάνω από 1-2 ζευγάρια. ¨Εχω και ακούω όμως το VD Revelation ρεύματος και είναι πολύ καλό, νομίζω όμως ότι στα λεφτά που παίζουν τα VD master δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και αν αξίζει το παραπάνω σε σύστημα που ίσως είναι υποδεέστερο της σειράς revelation.

Όμως νομίζω ότι πραγματικά ίσως είναι καλύτερα να επενδύσεις σε καλύτερης κλάσης μηχανήματα από την αναβάθμιση από master (αν κατάλαβα καλά ότι έχεις) σε revelation. Kαι να αφήσεις τα καλώδια για το τέλος.
Σίγουρα τα Virtual Dynamics συγκαταλέγονται στα καλύτερα καλώδια που κυκλοφορούν παγκοσμίως (και το καλύτερο με αυτά είναι ότι δύσκολα θα βρεις σύστημα που δεν παίζουν) και έχω αρκετά από αυτά εδώ και 3 χρόνια, αλλά νομίζω ότι οι κορυφαίες συσκευές προηγούνται των κορυφαίων καλωδίων.

@Όσο για τα VanDeHull Revelation η γνώμη μου είναι ότι είναι για κλάμματα σε συστήματα αποτελούμενα από ηλεκτροδυναμικά ηχεία, ενώ αρκετά καλύτερα στα "κορνοειδή". Το καλύτερο ηχείων της VDH είναι το supernova.

Saitis δεν έχω ακούσει τα virtual dynamics revelation ηχείων, νομίζω δεν έχουν πουληθεί στην Ελλάδα παραπάνω από 1-2 ζευγάρια. ¨Εχω και ακούω όμως το VD Revelation ρεύματος και είναι πολύ καλό, νομίζω όμως ότι στα λεφτά που παίζουν τα VD master δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και αν αξίζει το παραπάνω σε σύστημα που ίσως είναι υποδεέστερο της σειράς revelation.

Όμως νομίζω ότι πραγματικά ίσως είναι καλύτερα να επενδύσεις σε καλύτερης κλάσης μηχανήματα από την αναβάθμιση από master (αν κατάλαβα καλά ότι έχεις) σε revelation. Kαι να αφήσεις τα καλώδια για το τέλος.
Σίγουρα τα Virtual Dynamics συγκαταλέγονται στα καλύτερα καλώδια που κυκλοφορούν παγκοσμίως (και το καλύτερο με αυτά είναι ότι δύσκολα θα βρεις σύστημα που δεν παίζουν) και έχω αρκετά από αυτά εδώ και 3 χρόνια, αλλά νομίζω ότι οι κορυφαίες συσκευές προηγούνται των κορυφαίων καλωδίων.

@Όσο για τα VanDeHull Revelation η γνώμη μου είναι ότι είναι για κλάμματα σε συστήματα αποτελούμενα από ηλεκτροδυναμικά ηχεία, ενώ αρκετά καλύτερα στα "κορνοειδή". Το καλύτερο ηχείων της VDH είναι το supernova.

Σε ευχαριστώ!!!!!!
το καλώδιο το έχω είδη και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου...
απλά ζήτησα μία δεύτερη γνώμη............
απο φίλους που έχουν καλύτερα μηχανήματα και περισσότερα ακούσματα απο εμένα

Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

Οχι δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω τίποτα σε κανένα..
Συμφωνώ όμως μαζί σου να κλείσει το θέμα γιατί δεν μου έδωσε καμία πληροφορία

ετσι αρπαζεστε εσεις στο Σοι σας ;;;;

καλα βρε Ανθρωπε μου δεν καταλαβες οτι ο Βασιλης Τσακωνας κανει χιουμορ ;;;;:damnyou:

Re: Απάντηση: Re: ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ......

ετσι αρπαζεστε εσεις στο Σοι σας ;;;;

καλα βρε Ανθρωπε μου δεν καταλαβες οτι ο Βασιλης Τσακωνας κανει χιουμορ ;;;;:damnyou:

Οχι βέβαια !!!!γιατί θα έπρεπε να καταλάβω ότι κάνει χιούμορ???
Το μόνο που τον σώζει είναι ο laery