Σπύρος Προδρόμου said:Sony 46X2000 ...![]()
Η καλύτερη επιλογή νομίζω, αν κρίνω και απο τις χθεσινές εντυπώσεις σας.
Νικόλας
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σπύρος Προδρόμου said:Sony 46X2000 ...![]()
b_bil2 said:Nα μαι και εγω εδω στη συζητηση μας, που πραγματικα ειναι απιστευτο οτι συνεχιζει ακομα ! Πηρα και εγω τηλ στο σερβις να τους πω οτι η δευτερη 37αρα που εχω μου κανει reset! και μου λεει ο αθεοφοβος οτι και καλα λεω μπουρδες και οτι η συγκεκριμενη ειναι κορυφη ! α! μου ειπε κιολας οτι σαυτα τα φορουμ λεει οτι σαμποταρουνε το προιον !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
poy zoume reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
b_bil2 said:Νικο πραγματικα ειναι αχρηστη μου φενεται εχω βαρεθει να ασχολουμε τα χω παρατηση ειμαι και επαρχια και το προβλημα μεγαλυτερο ! αντε να συνενοηθεις εδω που δεν εχουνε γνωσεις του αντικειμενου τελειος μα τελειος .... θα λεγα αν υπηρχε κλιμακα 0...10 αυτη εδω ειναι -0 σε γνωσεις
αν παντως βρεις ακρη πες και μενα ρε νικολα..
ευχαριστω βασιλης
Εlger καιρο εχουμε να ττα πουμε ...
b_bil2 said:Νικο πραγματικα ειναι αχρηστη μου φενεται εχω βαρεθει να ασχολουμε τα χω παρατηση ειμαι και επαρχια και το προβλημα μεγαλυτερο ! αντε να συνενοηθεις εδω που δεν εχουνε γνωσεις του αντικειμενου τελειος μα τελειος .... θα λεγα αν υπηρχε κλιμακα 0...10 αυτη εδω ειναι -0 σε γνωσεις
αν παντως βρεις ακρη πες και μενα ρε νικολα..
ευχαριστω βασιλης
Εlger καιρο εχουμε να ττα πουμε ...
b_bil2 said:Nα μαι και εγω εδω στη συζητηση μας, που πραγματικα ειναι απιστευτο οτι συνεχιζει ακομα ! Πηρα και εγω τηλ στο σερβις να τους πω οτι η δευτερη 37αρα που εχω μου κανει reset! και μου λεει ο αθεοφοβος οτι και καλα λεω μπουρδες και οτι η συγκεκριμενη ειναι κορυφη ! α! μου ειπε κιολας οτι σαυτα τα φορουμ λεει οτι σαμποταρουνε το προιον :
poy zoume reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ELGER said:καλημερα βασιλη
εκανα ηρωικη εξοδο απο την φιλιπς
πηρα την 46αρα σονυ Χ2000![]()
![]()
b_bil2 said:δεν σου δειχνει καθολου τωρα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.