Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

ΤΟ μόνο "σίγουρο" κανάλι μέχρι στιγμής είναι το Euirosport HD .... ;)

σιγουρο ηταν και το euro...

εγω προτιμω discovery hd , nat geographic hd , history hd...

ας βαλουν και το luxe tv hd...

:flipout:

Μικρά καλάθια παιδιά μέχρι να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια. Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε πια...

Re: Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Που θα πάει, στο τέλος θα το δούμε το Euro2008 σε HD θέλουν δεν θέλουν! (νόμιμα η παράνομα)

:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Πλησιάζοντας το EURO 2012 θυμήθηκα το παρόν thread, που η επισκεψή του, μου είχε γίνει καθημερινότητα για μήνες πριν το euro του '08! Φήμες, ελπίδες και διαψεύσεις. Απογοήτευση. Όλα τα είχε! Νομίζω ότι αξίζει ένα κλείσιμο.

Τελικά θα δούμε το euro σε ΗD...του 2012! Κάλιο αργά παρά ποτέ...

Μπορεί στην ελλάδα να αργουμε, αλλά αυτά που πρέπει να γίνουν, στο τέλος γίνονται. Αισιόδοξο μήνυμα για την σημερινή κατάσταση!

Πλησιάζοντας το EURO 2012 θυμήθηκα το παρόν thread, που η επισκεψή του, μου είχε γίνει καθημερινότητα για μήνες πριν το euro του '08! Φήμες, ελπίδες και διαψεύσεις. Απογοήτευση. Όλα τα είχε! Νομίζω ότι αξίζει ένα κλείσιμο.

Μπορεί στην ελλάδα να αργουμε, αλλά αυτά που πρέπει να γίνουν, στο τέλος γίνονται. Αισιόδοξο μήνυμα για την σημερινή κατάσταση!

Που θα το δουμε; ΕρτHD?

Βεβαια πρεπει να πουμε οτι θα μπορουσαμε ανετα να δουμε και το Euro 2008 σε HD, καθως ολες οι υποδομες για απλη αναμεταδοση HD feed υπηρχαν ηδη απο τοτε στην ΕΡΤ...

Βεβαια πρεπει να πουμε οτι θα μπορουσαμε ανετα να δουμε και το Euro 2008 σε HD, καθως ολες οι υποδομες για απλη αναμεταδοση HD feed υπηρχαν ηδη απο τοτε στην ΕΡΤ...

σε MPEG-2?

Ακόμη δεν καταλαβαίνω,που είναι το πρόβλημα με το MPEG-2;Το feed που ανέβηκε για την eurovision (ebu) ήταν στα 36 mbit,mpeg2,δεν είχε καλή εικόνα;Ή δεν μπορεί μια συχνότητα να έχει χωρητικότητα άνετα 25+mbps;