EURO 2008 in HD

Κατά την γνώμη μου όσοι έχουν Κατερίνα και δεν ξέρουν να περάσουν ομορφιές τότε έκαναν λάθος επιλογή και πήγαν σε Linux! Υπάρχουν άλλα μηχανήματα για πρωτάρηδες στον χώρο της δορυφορικής (όπως είμαι κι εγώ!!!).

Ρε παιδια επειδη δεν εχω εξοπλισμο αλλα λεω να αγορασω κατι οικονομικο σε HD μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για το πια είναι αυτή η Κατερινα και τι διαολο να βαλω στην μαλακη κλειδαρια?
Τι προδιαγραφες πρεπει να εχει το μηχανακι για να δω EURO από το ORF HD?
Μπορειτε να μου κανετε μια ενημερωση εστω και με πμ ?
Ευχαριστω πολύ.

Εγώ έχω τον Humax 2000. Μπορώ να πάρω κάποια μόντουλα και να βλέπω των ORF HD όχι με emu αλλά με αυτή?

Έχω παραγγείλει την κάρτα από τον Ελβετό αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνω το Euro...

εγω με κατερινα και ΑΑF 1.5 βλεπω orf hd παντως χαλαρα, μονο με ανοιγμα του mgcamd και με το κατεβασμα των κλειδιων απο το web interface του kathrein, πιο ευκολα δεν γινετε βρε παιδια!!!
Τελικα δεν θα αλλαξει η κωδικοποιηση μολις ανοιξει το καναλι αν ειναι ετσι θα το χαρω παρα πολυ γιατι εφαγα μια βδομαδα ολοκληρη να τον μαθω τον kathrein.

Απάντηση: Re: EURO 2008 in HD

Εγώ έχω τον Humax 2000. Μπορώ να πάρω κάποια μόντουλα και να βλέπω των ORF HD όχι με emu αλλά με αυτή?

Έχω παραγγείλει την κάρτα από τον Ελβετό αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνω το Euro...
Diablo. Θα σου χρειαστεί για να βλέπεις το ελβετικό στη συνέχεια.

Εννοείς σαν module? Μπάα έχω παραγγείλει και Viaccess cam παρέα. Εκτός και αν εννοείς ότι σπάει και το ελβετικό...

Πόσο πάει η Diablo?

exei dokimasei kaneis Diablo se Humax 2000 an pernaei to "fos" to alithino gia orf hd?

exei dokimasei kaneis Diablo se Humax 2000 an pernaei to "fos" to alithino gia orf hd?

Εχω και γω Humax 2000 και ανοιγει ORF HD & Premiere HD & Discovery HD με τη βοηθεια του Dragon module. Αναβαθμιζω το module αραια και που με dragon karta.
Θα σου προτεινα να παρεις ωστοσο τη νεα dragon (predausar)
Na θυμασαι ακομα οτι ο Humax ειναι ιδιοτροπος αν εχει 2 module ταυτοχρονα της κατηγοριας dragon - diablo. Τα παει μια χαρα για παραδειγμα αν εχεις diablo h dragon και στο αλλο cam irdeto με καρτα nova.
Nikos

Na θυμασαι ακομα οτι ο Humax ειναι ιδιοτροπος αν εχει 2 module ταυτοχρονα της κατηγοριας dragon - diablo.
Nikos

σε εμενα κανει προβλημα με dragon και viacess (του suisse hd).

Ρε παιδιά, αυτές οι μαγικές μοντούλες για τις οποίες συζητάτε, "ανοίγουν" και άλλα πακέτα με hd κανάλια σε άλλους δορυφόρους(χοτμπέρντ για παράδειγμα) ή μόνο αυτά που είναι στον Άστρα;