EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Το EURO 2008 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι ‛προ των πυλών’, δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα ωθήσουν πολύ κόσμο να βγει στην αγορά για την αναζήτηση ενός μεγάλου FLAT PANEL, αυτό το γνωρίζουν τα καταστήματα και σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να γίνονται εκ μέρους τους κάποιες προσφορές, πόσες από αυτές όμως είναι πραγματικές ???? και πόσες είναι εικονικές????

Με αφορμή τα παραπάνω, γυρνάω τον εαυτό μου ένα εξάμηνο πίσω (με τα Χριστούγεννα τότε ‛προ των πυλών’), όταν σε αναζήτηση τηλεόρασης, εκτός από το να περιφέρομαι στα διάφορα καταστήματα κοιτάζοντας τις τηλεοράσεις (και τις τιμές) στα ράφια, να μαζεύω φυλλάδια προσφορών διαφόρων αλυσίδων και να διαβάζω τα περιοδικά του χώρου των AV ηλεκτρονικών, έψαχνα μανιωδώς στο Διαδίκτυο να βρω κι εγώ την «καλύτερη» τηλεόραση στην «μικρότερη» τιμή.

Τότε λοιπόν έπεσα σε τούτο εδώ το forum (φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός που ‛μπήκε’ σε αυτή τη παρέα με αυτό τον τρόπο), τα παραδείγματα εγγραφής μελών που έκαναν 1-2 ερωτήσεις, συμμετείχαν σε κάποιο PowerBuy, ….και μετά εξαφανίστηκαν είναι πολλά, πιστεύω όμως ότι ακόμα περισσότερα είναι τα μη μέλη που τυχαία ή συνειδητά, επισκέπτονται το forum παρακολουθώντας και φιλτράροντας αόρατα τις διάφορες συζητήσεις, με στόχο την «χομπίστικη» ενημέρωσή τους ή την βοήθεια κάποιων (θεωρητικά και πρακτικά) εμπειρότερων ανθρώπων, ώστε να μπορέσουν και αυτοί επιτέλους να αποφασίσουν τι να αγοράσουν.

Ούτως ή άλλως, δεν είναι όλοι σαν τους περισσότερους εδώ μέσα, που «διυλίζουν τον κώνωπα» και ψάχνουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια σε τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις, οπότε αντί να τους καθοδηγούν τα φυλλάδια, οι πωλητές και τα απομεινάρια των εκθέσεων και των αποθηκών, καλύτερα θα ήταν να έχουν μία μονολεκτική απάντηση, από ανθρώπους που δεν έχουν συμφέρον από την αγορά της τηλεόρασης

Το δημοφιλέστερο μέγεθος ενός FLAT PANEL, για το ευρύ κοινό, έχω την εντύπωση ότι κυμαίνεται στις 40”-42” ενώ τα panel 46” – 50” είναι για τους ποιο ‛ψαγμένους’ και εύρωστους. Άλλο ένα στοιχείο που είναι σημαντικό για τον καθένα είναι και τα χρήματα που θα διαθέσει για την αγορά τηλεόρασης (άσχετα αν είναι μετρητοίς ή με δόσεις), από την ελάχιστη εμπειρία που έχω στο forum, θα χώριζα το budget στις κατηγορίες:

α) 1.000 (+10%) ,
β) 1.500 (+10%) ,
γ) 2.000 έως 2.500 (+10%)
δ) 3.000 και άνω

Τι λέτε λοιπόν, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον κυρ Μήτσο ή την κυρά Γιώτα ή τον Γιωργάκη, ώστε να μη είναι έρμαιο των φυλλαδίων, και των ξεσαβουρωμάτων των καταστημάτων??????

Ποια τηλεόραση θα αντιστοιχούσατε σε κάθε κατηγορία τιμής???…. χωρίς να υπάρχει κάποια αιτιολογία…χωρίς να υπάρχει το δίλημμα LCD ή PLASMA…..σαφώς οι προτιμήσεις και οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, αλλά μη ξεχνάτε ότι ο αδαής καταναλωτής πάει να αγοράσει τηλεόραση με τα λεφτά που έχει στη τσέπη του και όχι με τα συγκριτικά δοκιμών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οποιαδήποτε συσκευής…..

α) Panasonic 42PX80
b) LG 42G6000
c)SONY BRAVIA 46X3500
d)PIONEER KURO 50'-bye-
Απόλες εχουμε εδω μεσα οποιος θελει ας μπει να ρωτησει η ας διαβασει λιγο

ΟΚ λοιπόν, αρχίζουμε:
Για την κατηγορία 2,000-2,500 είναι γενικά αποδεκτό ότι καλύτερη TV στις 46'' είναι η LCD SONY X3500(FULL HD), ενώ στις 42'' είναι η Pionner KURO(HD ready).

Για την κατηγορία των 1.000 , οι επιλογές είναι σε πλάσμα 42'' :
Panasonic PX80 , LG PG6000

Για άνω των 3000+ , δεν υπάρχουν αδαείς...όλοι ξέρουν τι να πάρουν(50'' ΚURO)

Last edited:
Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Για άνω των 3000+ , δεν υπάρχουν αδαείς...όλοι ξέρουν τι να πάρουν....

-bye- :grinning-smiley-043

Δεν έχεις άδικο, αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος .....

..........συνεχίζουμε...

Re: Απάντηση: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Πλασμα:

- Panasonic 42PX80 (1,000 ευρω)
- LG 50PG6000 (1,500 ευρω)
- Pioneer5080XD (2,600 ευρω)

LCD:

- Samsung 40A457 (1,000 ευρω)
- Toshiba 46XF355 ( 1,700 ευρω)
- Samsung 46A656 (2,100 ευρω)
- Philips 47PFL9603 (2,400 ευρω)
- Sony 46X3500 (2,600 ευρω)

.....
γ και δ) Προβολέας FullHD και πανάκι.

Για τον Γιωργάκη δεν έχεις άδικο......

....αλλά ο κυρ Μήτσος και η κυρά Γιώτα......?????:nounder:

Ο κυρ Μήτσος να δώσει 2000+ για τηλεόραση χλωμό ούτως ή άλλως! :grandpa:

Δεν έχεις άδικο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.....-bye-....

....συνεχίζουμε........

Θα προσθέσω και τον παράγοντα μέγεθος στις επιλογές μου:

α) Panasonic 42PX80 - Panasonic 37PX80 - Philips 32PFL7403
β) LG 50PG6000 - Samsung 40A656 - Philips 37PFL9632
γ) Panasonic 50PZ80, Sony 46Χ3500, Pioneer 428XD
δ) Pioneer LX5090D (μάλλον δεν προλαβαίνει την πρεμιέρα, αλλά μέχρι τον τελικό που θα το σηκώνουμε :firstprize: θα έχει έρθει)

Απάντηση: Re: Απάντηση: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

ενα λινκ ρε παιδια να γινω πλασματακιας και γω
ενα λινκ εστω και με πμ:FSGSFGS4:

Ρε παιδιά όχι με πμ, κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς.
Δηλαδή εδώ παρακολουθούμε τη συζήτηση για να μάθουμε ποιος στέλνει σε ποιόν πμ;-bye-

ΕΓΩ αυτη που θα παρω θα τη παρω μετα τις 29 Ιουνιου και βαλε...

χε χε χε :guitarist:

α) Panasonic 42PX80
b) LG 42G6000
c)SONY BRAVIA 46X3500
d)PIONEER KURO 50'-bye-
Απόλες εχουμε εδω μεσα οποιος θελει ας μπει να ρωτησει η ας διαβασει λιγο

Και να θέλεις αντε να διαφωνήσεις... Εδώ ειναι εγγεγραμμένος ο μισός δικηγορικός σύλλογος :ernaehrung004::ernaehrung004:

Σην πρώτη κατηγορία παρέα με τις πλάσμα δεν ξέρω εαν μπορουν να μπουν οι καινουργιες LCD ή Plasma Samsung αλλα δεν εχουμε ακόμα αρκετά καλό δείγμα απόψεων για να σχηματισουμε γνώμη (υπερ ή κατά)

Παντως η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι τα επερχόμενα αθλητικά γενονότα θα ειναι μια ακομα λαμπρή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα της αποθηκευμένης σαβούρας - λεγε με στόκ σε καλές τιμες οπότε απαιτείται πολλή προσοχή .. -bye-