EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Παντως η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι τα επερχόμενα αθλητικά γενονότα θα ειναι μια ακομα λαμπρή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα της αποθηκευμένης σαβούρας - λεγε με στόκ σε καλές τιμες οπότε απαιτείται πολλή προσοχή .. -bye-

συμφωνω και επαυξάνω!
Έχει να φύγει σειρά S & R της Samsung και σειρά U της Sony .....

Πάντως για τις επιλογές σας βάλτε και τις Toshiba XF & ZF ... μια χαρά είναι, άσε που οι μαζεμένες διαστάσεις τους και το design τις κάνουν για μερικούς πιο ελκυστικές από τις Sony!

ARXIKA NA SOY PW OTI DOYLEUO PANW STHN EIKONA !
AN PRAMATIKA THELIS NA ME AKOYSHS THA SOY KANI KALO DEN SOY LEO POY AKRIVOS DOYLEUO GIA NA MIN TO PARIS STRAVA
A>EPILOGISOY SIMERA EINAI H SONY KDL-40E4000 KAI OLI H NEA SIRA O LOGOS EINAI OTI MERXI TELOS TOY KOLOKAIRIOY APO 40 ITSES KAI PANW EXOYNE 4 XRONIA SERVICE ARA GIATI SIGOYRA 1-2 XRONIA THA SOU KANI KANENA NOYMERO H LCD KALA EINAI NA EXIS SERVICE 4 XRONIA TO EXW DEI KAI ME SKESI ME TOY ANTAGONISMO TIN EIDA NA EINAI POLLY KALLI FISIKA TIN EIDA NA PEZI SE DVD Bluray(H SONY EINAI PROSTA SE AUTO TO KOMATI STA PANEL POU PAIZOYN HD GIATI OUSIATIKA AYTOI TO EKANE)OSO GIA MIA ALLI EPOLOGI POU SIGOURA EINAI BEST EINAI H NEA SIRA TIS PHILPS ESW MILAME PANTA GIA TA NEA MODELA KAI AN VALOUME STO ANTAGONISMO ISOS MONO H SHARP KAI PIONNER THA EINAI KALI POLLY KALO MODELA DEN THA SOY PW GIATI DEN EIMAI STO PORTOFOLI SOY SE EYXARISTO THEO

@ Theodor73
Σε παρακαλώ μη γράφεις κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις. Επίσης γράψε με Ελληνικούς και όχι με Λατινικούς χαρακτήρες γιατί είναι κουραστικό.

On topik now.
Τα μαζεύω λίγα λίγα τα ευρώπουλα για την 5090. Που θα πάει....

Αγαπητοί φίλοι Theodor73, aragorn, stefanos9, big ks, .....-bye-
ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και την ευαισθησία που δείχνετε όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, αλλά .....έχω τηλεόραση:grinning-smiley-043

Στο post #1 αναφέρω:

α) 1.000 (+10%) ,
β) 1.500 (+10%) ,
γ) 2.000 έως 2.500 (+10%)
δ) 3.000 και άνω

Τι λέτε λοιπόν, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον κυρ Μήτσο ή την κυρά Γιώτα ή τον Γιωργάκη, ώστε να μη είναι έρμαιο των φυλλαδίων, και των ξεσαβουρωμάτων των καταστημάτων??????

Ποια τηλεόραση θα αντιστοιχούσατε σε κάθε κατηγορία τιμής???…. χωρίς να υπάρχει κάποια αιτιολογία…χωρίς να υπάρχει το δίλημμα LCD ή PLASMA…..σαφώς οι προτιμήσεις και οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, αλλά μη ξεχνάτε ότι ο αδαής καταναλωτής πάει να αγοράσει τηλεόραση με τα λεφτά που έχει στη τσέπη του και όχι με τα συγκριτικά δοκιμών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οποιαδήποτε συσκευής…..

Μία απλή πρόταση για αγορά TV, αρκεί:

Για παράδειγμα εγώ προτείνω:

α) Όλες οι νέες ΗD Ready - 42άρες Plasma της Panasonic, LG (και Samsung, ακόμα κι αν δεν έχουν κυκλοφορήσει, κι ας μην τις έχω δει) - 00000 (LCD)

β)
LG 50PG6000 (Plasma) - Samsung 40A656 (LCD)

γ) 000000 (Plasma) - Sony 46X3500 (LCD)

d) KURO LX 50... (Plasma) - 000000 (LCD)

α) Panasonic 42PX80
b) LG 42G6000
c)SONY BRAVIA 46X3500
d)PIONEER KURO 50'-bye-
Απόλες εχουμε εδω μεσα οποιος θελει ας μπει να ρωτησει η ας διαβασει λιγο
Από τις 4 που πρότεινες, οι 3 είναι πλάσμα. Μάλλον μπήκε η άνοιξη... -bye-

Για παράδειγμα εγώ προτείνω:

α) Όλες οι νέες ΗD Ready - 42άρες Plasma της Panasonic, LG (και Samsung, ακόμα κι αν δεν έχουν κυκλοφορήσει, κι ας μην τις έχω δει) - 00000 (LCD)

β)
LG 50PG6000 (Plasma) - Samsung 40A656 (LCD)

γ) 000000 (Plasma) - Sony 46X3500 (LCD)

d) KURO LX 50... (Plasma) - 000000 (LCD)

+1
Έαν υπήρχε plasma στις 46'' θα πρότεινα σε όλες τις κατηγορίες plasma
και μόνο plasma

LIPON GIA NA MHN KANOYME PALI LATHO :damnyou: OK?
α) 1.000 >>> EXOYME 1 MODELA SE KATHE KATIGORIA 32-SAMG/R86 37-PHIL/5522D 40/42-SAMG/R86 OTI KALITERO IPARXI AKOMA STIN AGORA
β) 1.500 >>>32-9603/PHIL 37-PHIL 7603 40/42-LE40A616A-SAMG NEA MODELA OLA AYTA!!
γ) 2.000 έως 2.500>>> 32 KENO 37-9603/PHIL 40/42-40E4000/SONY 47-PFL9632D/PHIL
δ) 3.000 και άνω>>>32 KENO 37 KENO EDW THA MILISOUME GIA TA 5 BEST MODELA TIS ELINIKIS AGORA POY IPARXOYN ME TIXIA SIRA TA MODELA POY THA ANAFERO 1>AUREA/PHIL42" 2>40E4050/SONY40" 3>9703/PHIL47" 4>F86/SAMG 46" 5>X3500/SONY46"

μαλλον δεν καταλαβαινεις και θελεις παρεμβαση απο administrator...
μην γραφεις με κεφαλαια και με λατινικα μας κουραζεις

Re: Απάντηση: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Η Philips Aurea ειναι ενα απο τα καλυτερα μοντελα της Ελληνικης αγορας!??!:worshippy:

Δεν εχεις και αδικο , αλλωστε η τεραστια επιτυχια και οι τρελες πωλησεις που ειχε παγκοσμιως το αποδεικνυουν αυτο....:BDGBGDB55:

Last edited:
LIPON GIA NA MHN KANOYME PALI LATHO :damnyou: OK?
α) 1.000 >>> EXOYME 1 MODELA SE KATHE KATIGORIA 32-SAMG/R86 37-PHIL/5522D 40/42-SAMG/R86 OTI KALITERO IPARXI AKOMA STIN AGORA
β) 1.500 >>>32-9603/PHIL 37-PHIL 7603 40/42-LE40A616A-SAMG NEA MODELA OLA AYTA!!
γ) 2.000 έως 2.500>>> 32 KENO 37-9603/PHIL 40/42-40E4000/SONY 47-PFL9632D/PHIL
δ) 3.000 και άνω>>>32 KENO 37 KENO EDW THA MILISOUME GIA TA 5 BEST MODELA TIS ELINIKIS AGORA POY IPARXOYN ME TIXIA SIRA TA MODELA POY THA ANAFERO 1>AUREA/PHIL42" 2>40E4050/SONY40" 3>9703/PHIL47" 4>F86/SAMG 46" 5>X3500/SONY46"

Bravo, φίλε Theodor...:SFGSFGSF:

Εrotisi (off topic): Theodor, where are you from???

ολα αυτα για να δεις ΕΥΡΟ στην ΝΕΤ?(αναλυση 480i ,mono)

αμα και αποφασισεις ριξε και μια ματια στα δορυφορικα να δεις λυσεις για μεταδοση σε HD (Αλβανικο,Ελβετικο πακετο) και πιθανον και ο ΟΤΕ HD

Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

ολα αυτα για να δεις ΕΥΡΟ στην ΝΕΤ?(αναλυση 480i ,mono)

αμα και αποφασισεις ριξε και μια ματια στα δορυφορικα να δεις λυσεις για μεταδοση σε HD (Αλβανικο,Ελβετικο πακετο) και πιθανον και ο ΟΤΕ HD

Καλημέρα Λάζαρε-bye-

έχεις δίκιο :grinning-smiley-043 ...παρακολουθώ και τα δορυφορικά, γιατί πραγματικά ήρθε η ώρα να πλαισιώσει τον Tecview 2050 που ήδη έχω και ένας HD δέκτης, ....ήδη το Σ/Κ έχω προγραμματίσει να σημαδέψω Hellas Sat με ένα δεύτερο πιάτο 0,90, που μου έχει περισσέψει (από την αλλάγη σε 1,45)...

...τηλεόραση έχω, απλά το thread χρήζει περισσότερο ως 'δημοσκόπηση'....

Παντως η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι τα επερχόμενα αθλητικά γενονότα θα ειναι μια ακομα λαμπρή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα της αποθηκευμένης σαβούρας - λεγε με στόκ σε καλές τιμες οπότε απαιτείται πολλή προσοχή .. -bye-

Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκυο, μιας και υπάρχει σοβαρότατο στοκ, από δαύτες.
Η καλύτερη περίοδος νομίζω ότι είναι μετά τα αθλητικά δρώμενα του καλοκαιριού.:grandpa:

Re: Απάντηση: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

μακάρι να αποδειχτεί άξια, άλλη 46αρα πλάσμα δεν έχουμε...

ΒΓΗΚΕ στο πλαίσιο και η 46αρα...στα 1.900 .προστίθεται κατ'εμε στις επιλογές της κατηγορίας 2.000 !

Euxarito arxika ola ta palia nea kai palia meli sigoura paidia kanw lathi stin grafi alla pistieuo oti tha exete tin katanoisi na min ta vlepete strava....:rifle: Asxoloume to idos auto giati einai kai h douleia peripou 6-7 xronia kai exw paei toulaxisto 3
fores stin europi na dw ta ergostasi kataseueis apo 3 megales eteries onomata na min poume oti thelete kai fisika mporo na to pw tha xaro na to apantisw.:fahne90:

Euxarito arxika ola ta palia nea kai palia meli sigoura paidia kanw lathi stin grafi alla pistieuo oti tha exete tin katanoisi na min ta vlepete strava....:rifle: Asxoloume to idos auto giati einai kai h douleia peripou 6-7 xronia kai exw paei toulaxisto 3
fores stin europi na dw ta ergostasi kataseueis apo 3 megales eteries onomata na min poume oti thelete kai fisika mporo na to pw tha xaro na to apantisw.:fahne90:

From me.........:grinning-smiley-043

-bye-

Για να επαναφέρουμε το θέμα που άνοιξε ο φίλος μας ο Χρήστος. Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει πολλούς φίλους που θέλουν να προβούν σε αγορά μιας τηλεόρασης για να απολαύσουν τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που έρχονται αυτό το καλοκαίρι.