EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Αν μάλιστα η PG7000 επιβεβαιώσει τις φήμες για απόλυτο μαύρο πάμε για άλλα κόλπα :D

Ισως να ειναι στα επιπεδα των Pioneer 8ης γενιας. Για καλυτερα το βρισκω πολυ δυσκολο.

Αν μάλιστα η PG7000 επιβεβαιώσει τις φήμες για απόλυτο μαύρο πάμε για άλλα κόλπα :D

εαν μετα την κομωση αρχιζεις και αποκτας και αλλες περιεργες προτιμησεις ...ε τοτε τι να πω.:flipout:

αλματα εκανε η lg αλλα εντος lg παλι επεσε.
θελω να πω οτι δεν απειλησε κανενα ακομα, εχει δρομο μπροστα της πολυ.

μενει να δουμε και τις καινουριες της βεβαια.
γενικα καλο ειναι να υπαρχουν περισοτερες επιλογες αλλα απο την αλλη μηπως λεω εγω τωρα υπαρχει στασιμοτητητα απο τις μεγαλες εταιριες του χωρου και αυτο το μεταφραζουμε σε αλμα της lg?

διοτι οταν οι τελευταιοι ερχονται πρωτοι .....κατι ερχεται,τι ομως?

Ισως να ειναι στα επιπεδα των Pioneer 8ης γενιας. Για καλυτερα το βρισκω πολυ δυσκολο.

Δεν διαφωνώ, αλλά αυτό το επίπεδο μέχρι πέρσι από LG "μόνο στα όνειρα" :D

Δήλωση μου πριν μισό χρόνο:

LG Plasmas ... Better Than Kuro ?
Αυτό θα πρέπει να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω και να υπάρχουν και μάρτυρες που θα επιβεβαιώσουν πως δεν ονειρεύομαι.

:Banane0:

εαν μετα την κομωση αρχιζεις και αποκτας και αλλες περιεργες προτιμησεις ...ε τοτε τι να πω.

αλματα εκανε η lg αλλα εντος lg παλι επεσε.
θελω να πω οτι δεν απειλησε κανενα ακομα, εχει δρομο μπροστα της πολυ.

Έχει την 2η καλύτερη HDready πλάσμα στις 50'' πίσω από την Pioneer. H 42άρα είναι πολύ κοντά στην PX80 και δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν είναι καλύτερη από τις νέες Samsung A45x. Καμία σχέση με την περσινή της γκάμα.

Για τα FullHD μοντέλα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο.

διοτι οταν οι τελευταιοι ερχονται πρωτοι .....κατι ερχεται,τι ομως?

Για αυτόν τον γρίφο δεν έχω λύση :D

Last edited:

για αυτόν τον γρίφο δεν έχω λύση :D

τα μικρουλια τα ξεχασαμε

Attachments

• Samsung's 31-inch and 14-inch OLED TVs -- take that Sony.jpg
    Samsung's 31-inch and 14-inch OLED TVs -- take that Sony.jpg
    104.5 KB · Views: 28

Έχει την 2η καλύτερη HDready πλάσμα στις 50'' πίσω από την Pioneer. H 42άρα είναι πολύ κοντά στην PX80 και δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν είναι καλύτερη από τις νέες Samsung A45x. Καμία σχέση με την περσινή της γκάμα.

σιγουρα αφου δεν εχουμε την 50PX80 HD READY

http://www.engadget.com/2008/05/11/sumitomo-set-to-produce-40-inch-oled-panels-in-2009/

:D

edit:αλλα απο τιμη ισως το δουμε και το 2016

11/05/08: Sumitomo Chemical said that in 2009, it plans to launch the production and sales of large-screen OLED display panels for use in televisions of 40 inches or larger. They are also considering forming alliances for the development of the panels.
15/05/08: Sumitomo now says they have been "misquoted" - they will not be able to make large OLED TVs in 2009. They are still working on the tech (with several partners), and a source at CDT (who was acquired by Sumitomo a year ago) says the displays might indeed be ink-jet "printed"

Κι εγώ είχα χαρεί όταν το είχα διαβάσει, αλλά ανακάλεσαν. Το μόνο επιβεβαιωμένο νέο που έχουμε είναι η ανακοίνωση της Sony πως θα επενδύσει σε νέα γραμμή παραγωγής για 27'' OLED μέσα στο 2009.

σιγουρα αφου δεν εχουμε την 50PX80 HD READY

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες σύγκρισης, αλλά για τα δικά μου δεδομένα υπάρχει ισοπαλία στις 42''.

ελα βρε θα ξανα-ανακαλεσουν το 2010:p

εγω τις περιμενω μεσα στην επομενη διετια(40") παντως εκτος και αντιμετωπισουν καποια προβληματα στην πορεια.
ηδη η panny ανακοινωσε οτι θα στραφει στις oled και θα σταματησει την παραγωγη lcd.
τα μηνυματα ειναι αισιοδοξα προς τον παρον αφου οι μεγαλες εταιριες του χωρου θα ασχοληθουν με αυτην την τεχνολογια.

υ.γ ο τιτλος του thread πιος ητανε?

εγω τις περιμενω μεσα στην επομενη διετια(40") παντως εκτος και αντιμετωπισουν καποια προβληματα στην πορεια.
ηδη η panny ανακοινωσε οτι θα στραφει στις oled και θα σταματησει την παραγωγη lcd.
τα μηνυματα ειναι αισιοδοξα προς τον παρον αφου οι μεγαλες εταιριες του χωρου θα ασχοληθουν με αυτην την τεχνολογια.

Εσύ παραείσαι αισιόδοξος -bye- Ακόμα κι αν το 2009-2010 βγουν 40ρες οι τιμές τους θα είναι απλησίαστες και σίγουρα οι πρώτες υλοποιήσεις θα έχουν αρκετά προβλήματα. Συμφωνώ πως τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, απλά νομίζω πως θα χρειαστούν περισσότερα χρόνια μέχρι να γίνουν ανταγωνιστικές οικονομικά.

Για δώσε το λινκ με την Panasonic. Πρόσφατα είχαν ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να βγάλουν OLED πριν το 2012-2014.

υ.γ ο τιτλος του thread πιος ητανε?

Για το Euro 2008 ήταν, αλλά μάλλον όλοι έχουν προνοήσει οπότε ασχολούμαστε με το Euro 2012 :D

Εσύ παραείσαι αισιόδοξος -bye- Ακόμα κι αν το 2009-2010 βγουν 40ρες οι τιμές τους θα είναι απλησίαστες και σίγουρα οι πρώτες υλοποιήσεις θα έχουν αρκετά προβλήματα.

Για δώσε το λινκ με την Panasonic. Πρόσφατα είχαν ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να βγάλουν OLED πριν το 2012-2014.

ε..καλα τωρα,δεν θα βρεις κατι να πεις και μαλλον η lg που ειδες ηταν χαλασμενη για να την προτεινεις σαν αγαπημενη σου:flipout::flipout:

οριστε και το link παραπονιαρη.

http://www.oled-info.com/competing_technologies/panasonic_oled_will_replace_lcd_in_the_future

κατσε να ερθει η 50px80e και τα ξαναλεμε που βρηκες ελευθερο πεδιο να παιζεις καθως δεν εχουν ερθει τα καινουρια μοντελα των αλλων εταιριων.
αυτα για τις hd ready και οσο για τις full hd το νικητης ειναι ενας,ονοματα δεν λεμε!!

υ.γ και που να πιασουν οι ζεστες ...να κανουμε και κανενα καλαμπουρι πριν ερθουν.

Μεχρι να πεσουν οι τιμες στις OLED θα περασει τουλαχιστον μια 5ετια απο την εναρξη μαζικης παραγωγης. Δηλαδη σε καμια δεκατια απο σημερα βλεπουμε.

Sony OLED Prototype 27-inch Gallery »
Sony OLED Prototype 27-inch This was one of the most impressive devices we saw at CES, even more so than the giant plasmas being touted throughout the show. The relatively small Organic Light Emitting Diode television is the 11-inch XEL-1's big brother, and while there's no info on when it will be released, it the clearest picture we've ever seen on a 27-inch screen. The profile was also seemingly impossibly thin, no doubt due to OLED's heat-reducing low-power technology. We're not sure if this is the future of flat-panel televisions, but if it is, it looks pretty. Release: June 2009.

http://www.infosyncworld.com/news/n/8839.html

http://www.oled-info.com/sony/sony_well_deliver_27_oled_tv_within_the_next_12_months

οι τιμες σιγουρα θα ειναι πολυ υψηλες αλλα ηδη αναμενεται του χρονου οι 27αρες oled,και επεται η συνεχεια.

Sony OLED Prototype 27-inch Gallery »
Sony OLED Prototype 27-inch This was one of the most impressive devices we saw at CES, even more so than the giant plasmas being touted throughout the show. The relatively small Organic Light Emitting Diode television is the 11-inch XEL-1's big brother, and while there's no info on when it will be released, it the clearest picture we've ever seen on a 27-inch screen. The profile was also seemingly impossibly thin, no doubt due to OLED's heat-reducing low-power technology. We're not sure if this is the future of flat-panel televisions, but if it is, it looks pretty. Release: June 2009.

http://www.infosyncworld.com/news/n/8839.html

http://www.oled-info.com/sony/sony_well_deliver_27_oled_tv_within_the_next_12_months

οι τιμες σιγουρα θα ειναι πολυ υψηλες αλλα ηδη αναμενεται του χρονου οι 27αρες oled,και επεται η συνεχεια.

Κράτα μας ενήμερους εδώ γιατί σε βλέπω ζεστό :D

Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=770693

Δείτε εδώ για μία σύγκριση της LG με την Πάνυ από ιδιοκτήτη και των δύο.

And most important (the reason I returned my LG) - there is hardly any image retention!

μου φτανει

υ.γ φιλε μου τα ξερω,ειμαι τακτικος αναγνωστης του forum.

Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

And most important (the reason I returned my LG) - there is hardly any image retention!

μου φτανει

υ.γ φιλε μου τα ξερω,ειμαι τακτικος αναγνωστης του forum.

Ο Μαστρο-g10rg0s....-bye-, κάτι είχε πει παλαιότερα...για αλληλεγγύη.....εγώ λέω .... μεταξύ μας - ΜΕΤΑΧΑ......:ernaehrung004:......

:award:...ΙΣΟΠΑΛΙΑ....:award:

Υ.Γ.: Η χαρά των φτωχών.....!!!!