patrickdrd
AVClub Enthusiast
εχει εφαρμογη σε android tv box, νομιζω και σε samsung, σε lg παντως δεν εχει σιγουρα
Για smart TV απ'όσο γνωρίζω υπάρχει Android TV και Samsung. Σε Android TV που τη χρησιμοποιώ εγώ, είναι αρκετά απλή και εύκολη στο χειρισμό με τηλεκοντρόλ.Απο user-friendliness πως παει το Euroleague TV? Υπαρχει Android εφαρμογη που κατεβαζουμε σε Smart TV? Απλως το χρησιμοποιουμε σε browser? Πως το δουλευετε;
εγω το βλεπω απ οεφαρμογη σε ενα xiaomi tv boxΑπο user-friendliness πως παει το Euroleague TV? Υπαρχει Android εφαρμογη που κατεβαζουμε σε Smart TV? Απλως το χρησιμοποιουμε σε browser? Πως το δουλευετε;
Είχα δοκιμάσει πριν καιρό μέσω browser σε CX55 και έπαιζε, αλλά με μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να ξεκινήσει το stream. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει η κατάσταση. Τελικά το έβαλα σε android box και ησύχασα. Αν έχεις πρόσφατη TV, υποστηρίζουν και casting μέσω chromecast αν δεν κάνω λάθος.Έχω LG OLED και δεν υπάρχει το app μέσα.
Με browser υπάρχουν περιορισμοί?
Υπάρχει κάποιος με LG να γράψει αν όλα δουλεύουν καλά?
Οταν αγόρασα το πακέτο για το F4 , μου έδωσαν έκπτωση και η τιμή για την ετήσια συνδρομή ηταν στα 59 ευρω. Εννοειται πως την εκανα αμεσα.γεια σας...εχει κανενας ιδεα αν παιζει καποια προσφορα τωρα που τελειωσε το F4 για ετησιο πακετο...???
Κώστας Κατέβας και Μιχάλης Στεφάνου είδα τώρα.κατι μικρα ονοματα διαβασα καπου, σταυρος και μιχαλης, κατι τετοιο, αγνωστοι/ασημοι λογικα
Εχθές... Στην περιγραφή, ήταν οι ίδιοι...;Κώστας Κατέβας και Μιχάλης Στεφάνου είδα τώρα.
Ο Στεφάνου ήταν σίγουρα, για άλλον δεν ξέρω.Εχθές... Στην περιγραφή, ήταν οι ίδιοι...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.