Euroleague TV

Απο user-friendliness πως παει το Euroleague TV? Υπαρχει Android εφαρμογη που κατεβαζουμε σε Smart TV? Απλως το χρησιμοποιουμε σε browser? Πως το δουλευετε;
Για smart TV απ'όσο γνωρίζω υπάρχει Android TV και Samsung. Σε Android TV που τη χρησιμοποιώ εγώ, είναι αρκετά απλή και εύκολη στο χειρισμό με τηλεκοντρόλ.

• Like
Reactions: pan_de_sypr
Σε android tv box υποστηριζονται και τα TV boxes της Comsote και της EON που κυκλοφορουν σε μεγαλο ποσοστο στην Ελλαδα;

Απο user-friendliness πως παει το Euroleague TV? Υπαρχει Android εφαρμογη που κατεβαζουμε σε Smart TV? Απλως το χρησιμοποιουμε σε browser? Πως το δουλευετε;
εγω το βλεπω απ οεφαρμογη σε ενα xiaomi tv box
μια χαρα παιζει,σε lg tv που εχω δεν εχει εφαρμογη,μεσω browser εκει

Έχω LG OLED και δεν υπάρχει το app μέσα.
Με browser υπάρχουν περιορισμοί?
Υπάρχει κάποιος με LG να γράψει αν όλα δουλεύουν καλά?

Έχω LG OLED και δεν υπάρχει το app μέσα.
Με browser υπάρχουν περιορισμοί?
Υπάρχει κάποιος με LG να γράψει αν όλα δουλεύουν καλά?
Είχα δοκιμάσει πριν καιρό μέσω browser σε CX55 και έπαιζε, αλλά με μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να ξεκινήσει το stream. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει η κατάσταση. Τελικά το έβαλα σε android box και ησύχασα. Αν έχεις πρόσφατη TV, υποστηρίζουν και casting μέσω chromecast αν δεν κάνω λάθος.

γεια σας...εχει κανενας ιδεα αν παιζει καποια προσφορα τωρα που τελειωσε το F4 για ετησιο πακετο...???

Για την ώρα μόνο ο κωδικός PV15 δουλεύει και πάει στα €76.50 η ετήσια. Υπήρχε το earlybird με 30% αλλά τον Μάρτιο. Δεν ξέρω εάν θα το ξαναέχουν πριν αρχίσει η χρονιά.

• Like
Reactions: kkoum
Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς πότε να περιμένουμε προσφορά για ετήσια euroleague tv 2024 - 2025?

γεια σας...εχει κανενας ιδεα αν παιζει καποια προσφορα τωρα που τελειωσε το F4 για ετησιο πακετο...???
Οταν αγόρασα το πακέτο για το F4 , μου έδωσαν έκπτωση και η τιμή για την ετήσια συνδρομή ηταν στα 59 ευρω. Εννοειται πως την εκανα αμεσα.

• Like
Reactions: kkoum
Ποιος ήταν στην ελληνική περιγραφή χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού;

Εβαλα για δυο λεπτά στην αρχή την ελληνική περιγραφή αλλά επειδή έκοβε πολύ απο τον ήχο του γηπέδου (δεν ξέρω αν ήταν απο studio) το γυρισα σε αγγλικά και έμεινα εκεί.

• Like
Reactions: patrickdrd
διαβασα επισης οτι ηταν "πειραματικο" το ολο εγχειρημα, εμαθε κανείς αν θα συνεχιστει;
αν και αν κοβεται ο ηχος του γηπεδου τοσο πολυ οπως ειπε ο mitsubae δεν μου φαινεται τοσο καλη δουλεια,
αλλα ισως διορθωθει, καλο παντως αν δινεται δυνατοτητα να γυρισει καποιος σε αγγλικα
και τελος, ξερει κανεις αν μπορει να ακουσει ελληνικη γλωσσα αν εχει αγορασει συνδρομη μεσω τουρκιας;