Eurosport HD 39*E

Re: Απάντηση: Eurosport HD 39*E

Φίλε teomad, ο φίλος sateliter σε ρώτησε από πού μπορεί να προμηθευτεί μια γνήσια κάρτα του πακέτου. Κι εσύ του απαντάς για programmers και τα σχετικά. Συγνώμη αλλά είσαι φάουλ εδώ, αφού απαγορεύεται ρητώς η αναφορά σε παράνομα μέσα θέασης. Άλλο χομπίστας φίλε μου κι άλλο αυτά που αναφέρεις!! :grandpa:

εγω φιλε δεν ξερω που μπορει να βρει το παλικαρι καρτα αν ξερεις πες του εσυ
εγω βλεπω ετσι οπως αναφερω παραπανω
με phoenix programmer που το παραλογο

Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου.. είναι ολίγον παράλογο να παρουσιάζουμε περιοδικά τα οποία έχουν συνέχεια αναφορές όπως αυτή στην εικόνα παραπάνω και εμείς εδώ μέσα να καταδικάζουμε όποιον αναφέρεται σε αυτά τα συστήματα !!!!!

Αντώνη, τα περιοδικά για να πουλήσουν έχουν ξεφύγει στην θεματολογία και έχουν χάσει σημαντικά τον προσανατολισμό τους. (κατά την ταπεινή άποψη μου)
Εδώ απλώς αναμεταδίδουμε τα δελτία τύπου της νέας κυκλοφορίας. Δεν ασπαζόμαστε απαραίτητα το περιεχόμενο.

Επίσης,
η παραπάνω φωτο είναι άσχετη με το ερώτημα που τέθηκε, δηλαδή την αγορά συνδρομητικής κάρτας.

Στο Avclub έχουμε καθιερώσει ένα διαφορετικό ύφος, πέρα από κλειδιά, σπασίματα, σέρινγκ.

μου φενετε εχει παρεξιγηθει το θεμα την φωτογραφια δεν την ανεβασα για να κρινω ενα περιοδικο και τι θεματα εχει εγω την ανεβασα γιατι ειχε μεσα το phoenix το οποιο αν δεν κανω λαθος βοηθαει και το dreambox σαν reader
επισις αν δεν κανω λαθος αυτα τα εξαρτηματα βρισκοντε στα περισσοτερα μαγαζια της Ελλαδος και ακομα σε smart kit μπορει να βρει κανενας και να φτιαξει αν εχει μερακι
η πειρατευση συνδρομιτιων καναλιων σαφως και απαγορεβετε αλλα προχτες
ενας φιλος μου αγορασε ενα δεκτη και εβλεπε το digi tv
το οποιο για να το δεις θελει καρτα φυσικα
αυτο δεν το γνωριζε ουτε αυτος που του το πουλησε
αρα το κακο η καλο οπως θελετε δειτε το ξεκιναει απο αλου και φυσικα οχι
απο τα περιοδικα η τα forum ουτε απο εμενα που μου εστειλαν μια τετοια συσκεβη τιμης ενεκεν για καποια Post που εχω κανει σε ενα forum

Re: Απάντηση: Eurosport HD 39*E

Αντώνη, τα περιοδικά για να πουλήσουν έχουν ξεφύγει στην θεματολογία και έχουν χάσει σημαντικά τον προσανατολισμό τους. (κατά την ταπεινή άποψη μου)
Εδώ απλώς αναμεταδίδουμε τα δελτία τύπου της νέας κυκλοφορίας. Δεν ασπαζόμαστε απαραίτητα το περιεχόμενο.

Επίσης,
η παραπάνω φωτο είναι άσχετη με το ερώτημα που τέθηκε, δηλαδή την αγορά συνδρομητικής κάρτας.

Στο Avclub έχουμε καθιερώσει ένα διαφορετικό ύφος, πέρα από κλειδιά, σπασίματα, σέρινγκ.

αυτό ήθελα, απλά δεν ήθελα να βάλω μαζί με την ερώτηση και την απάντηση....

Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δημιουργούνται διαφορές με αντικείμενο τη θέαση καναλιών με νόμιμο ή παράνομο τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι κάποτε ίσως όλοι πέφτουμε στον πειρασμό να το κάνουμε, αν και αυτό κρατάει λίγο και καλό θα ήταν να παρακολουθούμε με νόμιμο τρόπο κάποιο συνδρομητικό πακέτο. Έλα όμως που ειδικά στη χώρα μας η συνδρομητική τηλεόραση είναι μάλλον αρκετά ακριβή γι´ αυτά που προσφέρει (ποιότητα εικόνας και περιεχόμενο) και έτσι κάποιοι καταφεύγουν σε άλλους τρόπους παρακολούθησης!!! Πάντως, είναι ορθό νομίζω να υπάρχουν και διαθέσιμες κάρτες συνδρομητικών καναλιών και στην Ελλάδα, αφού, όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν αρκετά πακέτα στην Ευρώπη, που ενδιαφέρουν τους Έλληνες τηλεθεατές και ειδικότερα τους λάτρεις της εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Γι´ αυτό ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, ότι το Sky Deutchland θα είναι πολύ ενδιαφέρον και νομίζω ότι πολλοί θα σπεύσουν να αγοράσουν κάρτες, είτε ολόκληρου του πακέτου, είτε κάποιου υποπακέτου που σίγουρα οα περιλαμβάνει και κάποια κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Αρκεί βεβαίως να μάθουμε από που θα μπορούμε να προμηθευτούμε τις κάρτες. Όσο για το περιοδικό που ανέφερε ο φίλος teomad, νομίζω ότι δεν το έκανε επίτηδες, αλλά είναι ένα περιοδικό που κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά και το παρακολουθούμε όλοι, όσοι ενδιαφερόμαστε για τη δορυφορική τηλεόραση. Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και θα αναμένω τις απόψεις και προτάσεις σας, σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα να προμηθευτώ κάποια κάρτα πακέτου συνδρομητικής τηλεόρασης και ειδικότερα του γερμανικού Sky. Γειά σας.