στο digiturk εχει επιλογη για αγγλικο ηχο
Σε ευχαριστώ πολύ. Από δω η Κωνσταντινούπολη είναι 450 χιλιόμετρα...
Το κακό είναι ότι δε βλέπω αγγλικά στο site και να δούμε πώς θα παραγγείλω πακέτο.
Υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ή Αθήνα που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο;
Στο οικονομικό πακέτο υπάρχει το Eurosport HD-> http://www.digiturk.gen.tr/package/?packageID=4
Και αν καταλαβαίνω καλά κοστίζει 257 τουρκικές λίρες δηλαδή περίπου 125 ευρώ...
Αυτά είναι...
Να ρωτήσω για να πιάνω digiturk τι πιάτο χρειάζομαι από καβάλα; Γιατί έχω ένα μικρό 80αρι. Θα πρέπει να πάρω από εκεί ψηφιακό δέκτη; Εχει αγοράσει κανείς;
Και μάλλον θα πρέπει να τα αγοράσω ή ο ίδιος από εκεί ή κάποιος από την Τουρκία και να μου τα στείλουν. Αν γνωρίζω κανείς κάποιο κατάστημα από Ελλάδα που να κάνει τέτοια δουλειά-δοσοληψία ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει ένα pm, θα είμαι ευγνώμων.
και το dsmart (nds) kai to digiturk (irdeto) τα HD κανάλια τα παρέχουν με παντρεμένες καρτες με δέκτη.....οπότε ΜΟΝΟ στον δέκτη που αγοραζεις από αυτούς παίζει η κάρτα
Επικοινώνησα μαζί τους και το πρωί αλλά δεν είχα προσέξει και το digiturk παρά μόνο το Sky digital.
Αν δίνουν ψηφιακό δέκτη pvr να τον προτιμήσω ή είναι καλύτερο αν θέλω να κάνω capture κάτι να χρησιμοποιήσω tv tuner και να το κάνω capture κατευθείαν στον υπολογιστή;
Όταν έχει και τα ΗD είναι μόνο irdeto και η κάρτα είναι παντρεμένη....100%ειναι σιγουρο αυτο για το digiturk?στον dream δεν παιζει η καρτα?
Όταν έχει και τα ΗD είναι μόνο irdeto και η κάρτα είναι παντρεμένη....100%
Αν δεν έχεις HD και η κάρτα είναι Cryptowork παίζει κανονικά στον dream.Στην τρίτη περίπτωση που να μην έχεις HD αλλά κάρτα irdeto...δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι παντρεμένη με τον δεκτή...αλλά μάλλον είναι(με επιφύλαξη)
Αν βρεις συνδρομή σε cryptoworks με τα 3 αυτά μέσα...πάρε και για μένα μια....τα eurosport hd,ligtv hd, spormax hd εχoυν και irdeto και cryptoworks κοδηκοποιηση και ειναι ορατα σε dreambox με cryptoworks
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.