EUROVISION 2010-ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ..?

που λειτουργεί ως ιδιωτικό κανάλι με δημόσια κόλυβα... (βλέπε Ολυμπιακό, Εurovision κλπ κλπ κλπ)

Αλήθεια για τον Ολυμπιακό κανείς δεν γκρινιάζει;

Μωρέ γκρινιάζω κι εγώ, παρότι γαύρος, αλλά όσο θα κοπεί η Eurovision, άλλο τόσο θα κοπεί και ο Ολυμπιακός...

... βέβαια στην προκειμένη το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι πληρώνουν για ΕΡΤ άνθρωποι που δεν έχουν καν τηλεόραση...

Εγώ για άλλο θα γκρινιάσω. Αλήθεια το συμβόλαιο των μεταδόσεων του Ολυμπιακού, είναι κερδοφόρο για την ΕΡΤ? Γιατί κανείς δεν μας ενημερώνει γι αυτό;

και γιατί θα πρέπει η κρατική τηλεόραση να επιχορηγεί μια ομάδα;

Έτσι κι αλλιώς το θέαμα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός είναι εξίσου τραγικό με εκείνο της EUROVISION. Κοινώς για τα σκουπίδια. Τουλάχιστον η EUROVISION είναι κερδοφόρα υπόθεση. Ο Ολυμπιακός είναι κερδοφόρος για την ΕΡΤ;

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΘΟΤΙ Τ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΤΩΣΕΙ. ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΓΓΛΕΖΟΦΩΝΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ Μ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ (ΣΧΕΤΙΚΑ) ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΙΣ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ.

Μπα, ξεκίνησαν πάλι?

Φέτος δεν είναι σαν προηγούμενες χρονιές. Άλλες φορές ξεκίναγαν από το Νοέμβρη...

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΧΙ ΟΛΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ Κ...ΟΣΦΙΞΟΥΡΕΣ ΦΕΤΟΣ....

Εγώ για άλλο θα γκρινιάσω. Αλήθεια το συμβόλαιο των μεταδόσεων του Ολυμπιακού, είναι κερδοφόρο για την ΕΡΤ? Γιατί κανείς δεν μας ενημερώνει γι αυτό;

και γιατί θα πρέπει η κρατική τηλεόραση να επιχορηγεί μια ομάδα;

Έτσι κι αλλιώς το θέαμα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός είναι εξίσου τραγικό με εκείνο της EUROVISION. Κοινώς για τα σκουπίδια. Τουλάχιστον η EUROVISION είναι κερδοφόρα υπόθεση. Ο Ολυμπιακός είναι κερδοφόρος για την ΕΡΤ;

Βλάση σε ευχαριστώ..... για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά σε αυτή τη χώρα ξεχνάς ότι υπάρχουν οι κρατικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο μόνος....... :D

Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά τα λεφτά που ξοδεύει το κράτος στις ΠΑΕ είναι μεγάλο σκάνδαλο. Και δεν εννοώ μόνο την ΕΡΤ, αλλά και τον ΟΠΑΠ, τις επιχορηγήσεις, τα γήπεδα (μέσω δήμων κλπ) και κυρίως αυτά που τους χαρίζει από φόρους, ΙΚΑ κλπ που πολλές ΠΑΕ δεν πληρώνουν.