Eurovision 2010 - Oslo

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eurovision 2010 - Oslo

Εγώ το έγραψα από το Γερμανικό NDR. Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, το βλέπω/γράφω πάντα από Γερμανία. NDR και ARD.
Ο σχολιαστής είναι άψογος, χωρίς πολύ μπλα-πλα, χωρίς να μιλάει πάνω στα τραγούδια όπως έχουμε δει από τις δικές μας παρουσιάστριες των τελευταίων χρόνων.
Εικόνα... πολύ ανώτερη από αυτήν την "τετράγωνη" της ΝΕΤ. Ήχος άριστος!

Η ΝΕΤ επίσης, είναι ΤΟ ΜόΝΟ!!!!! κανάλι που δεν δείχνει τα "extras" που δείχνουν στα διαλείμματα όλες οι άλλες χώρες, παρά... δείχνει διαφημίσεις!!!!!!
Τα τσεπώνουν από παντού, τα παίρνουν ΚΑΙ από τη Eurovision!

Last edited:
ΓΑ$#(&@!@*$ κοιτα ποτε βρηκε να γκρεμιστη το κ$##$πιατο τεσπα παλι Νετ αντε απο του χρονου νομιζω θα βλεπω....

Πολυ καλη η εικονα απο το τουρκικο δικτιο,ειναι το μονο που το δειχνει δυστιχως σε hd,δειτε οσοι ειστε συντονισμενοι σε hotbird,δειτε την εικονα του ert world,χειροτερη δεν γινεται...

το βλεπω αυτη τη στιγμη στο προβολεα hd και 5.1 ηχο απο das erstre.πολυ ξαλη εικονα και ο ηχος μια χαρα..το γυρναω σε net και ξενερωνω τη ζωη μου.

To ιδιο ακριβως ημουν ετοιμος να γραψω....Θλιψη προκαλει η εικονα της νετ και ειναι ντροπη το 2010 να μην εχουμε ενα καναλι hd

Και εγώ από το γερμανικό το βλέπω. Η εικόνα στη ΝΕΤ τι να πω. Δεν τα βλέπουν να τα διορθώσουν κάπως.

Το άλλο το παρατηρήσατε;

Ψηφοφορία από ΝΕΤ: 1,20 ευρώ το τηλεφώνημα, 1,20 ευρώ το μήνυμα
Ψηφοφορία από Das Erste: 0,14 ευρώ το τηλεφώνημα, 0,20 ευρώ το μήνυμα

Και εγώ από το γερμανικό το βλέπω. Η εικόνα στη ΝΕΤ τι να πω. Δεν τα βλέπουν να τα διορθώσουν κάπως.

Το άλλο το παρατηρήσατε;

Ελλας το μεγαλειο σου...

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ. ΑΚΟΥ 1,20 ΕΔΩ ΚΑΙ 0,20 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Εγώ το βλέπω στην 46άρα G10 από το HD feed της EBS , σκέτη απόλαυση .... και το σημαντικότερο: χωρίς σχολιασμό!!!

απο das erste πολυ καλη εικονα&ηχος.
η συζηγος ομως προτιμα Βαγιαννη στην ερτ..
κατα τ`αλλα,"βλεπω" Γερμανια ή Μολδαβια για την πρωτη θεση....

Re: Απάντηση: Eurovision 2010 - Oslo

Kai εγω απο Das erste HD αν και 720p πολυ καλη εικονα.
Το ΒΒC HD το ειχε επισης αλλα αντε να το πιασεις,
Apo ton Turksat & TRT HD δεν εμεινα ικανοποημενος απο την εικονα. Ισωσ ειναι σε φαση δοκιμων ακομα.
Στο thor to Duna HD καταπλξκτικη εικονα,
Νικος

PS Dania moy mirizei

Το άλλο το παρατηρήσατε;

Έπρεπε να ψηφίσουμε όλοι μας την Ελλάδα στο γερμανικό νούμερο !!!

Το άλλο το παρατηρήσατε;

το παρατηρησα κι εγω.αν ειναι δυνατον.αλλα κατι ελεγε για 0,20 max την εβδομαδα νομιζω

για πρώτη φορά είδα κανάλι HD απο ASTRA και το Das Estre HD που έδειξε την eurivision.....Γυρισα για πλάκα να δω το Ελληνικό κανάλι και ξενερωσα...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ...είμαστε χρόνια πίσω δυστηχώς για τεχνολογίες που καλώς κάνουν την ζωή μας ευκολότερη και ποιοτικότερη.Απο εδω και στο εξής μέχρι αν δούμε πραγματικό δορυφορικό HD απο Ελλάδα....να ναι καλά τα ελευθερα HD της υπόλοιπης Ευρώπης.