Eurovision 2010 - Oslo

Και εγώ από το γερμανικό το βλέπω. Η εικόνα στη ΝΕΤ τι να πω. Δεν τα βλέπουν να τα διορθώσουν κάπως.

Το άλλο το παρατηρήσατε;

Ψηφοφορία από ΝΕΤ: 1,20 ευρώ το τηλεφώνημα, 1,20 ευρώ το μήνυμα
Ψηφοφορία από Das Erste: 0,14 ευρώ το τηλεφώνημα, 0,20 ευρώ το μήνυμα

Το ειχα παρατηρησει και εγω μονο που οι Γερμανοι ειναι 80.000.000 και εμεις 10.000.000

Last edited:
για πρωτη φορα ειχα και εγω την δυνατοτητα να παρακολουθησω(αν και οχι ολο τον διαγωνισμο,ενεκα παρεας)σε high definition απο το das erste.
η εικονα και ο ηχος ειδικα ειχαν μεγαλη διαφορα απο την αναμεταδοση στην ερτ.

Το ειχα παρατηρησει και εγω μονο που οι Γερμανοι ειναι 80.000.000 και εμεις 10.000.000

Οπότε στην Ανδόρα και τη Μάλτα πχ που οι κάτοικοι είναι κάτι χιλιάδες, όποιος ψηφίζει θα πρέπει να πουλάει το αυτοκίνητό του και όποιος κάνει 2-3 τηλέφωνα να πουλάει αντίστοιχα το σπίτι του, σωστά;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ;;; :twoguns:

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Τη συμφωνία με τον εκάστοτε πάροχο σε όλες τις χώρες την κάνει η εταιρεία που έχει την άδεια της EBU να διαπραγματεύεται αυτές τις τιμές, δεν βάζει ο κάθε πάροχος ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Οπότε μην τα ρίχνετε και όλα στον ΟΤΕ......:D Φταίνε και ολίγον οι Ευρωπαίοι....

Ολες οι πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες ψηφίζονται μεταξύ τους.
Το ίδιο και οι πρώην Γιουγκοσλαβικές...τα ίδια Κύπρος και Ελλάδα και τα ίδια και οι σκανδιναβικές.
Κάποιες άλλες χώρες το πήραν χαμπάρι και άρχισαν να μη δίνουν ψήφους στις πρώην σοβιετικές.
Οι Νορβηγοί έκραζαν στην ψηφοφορία αλλά ξεχνάνε οτι έκαναν τα ίδια με Σουηδίες Φινλανδιες κτλπ.
Γενικά η ψηφοφορία στην eurovision μπάζει από παντού.
Αν είσαι η Αγγλία και έχεις μάπα τραγούδι, τερματίζεις και με 0 βαθμούς.
Αν είσαι πρώην Σοβιετική δημοκρατία και έχεις μάπα τραγούδι, ξεκινάς με 50-60 βαθμούς στο τσεπάκι.
Τα τραγούδια τα βλέπω πάντα γιατί ολο και τυχαίνουν κάποια πολύ καλά, αλλά η ψηφοφορία είναι σκέτο αίσχος.
Η μόνη λύση είναι να βάλουν ανεξάρτητους (αμερικάνους καναδούς ασιάτες κτλπ) γνώστες της μουσικής να είναι κριτές, πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ βέβαια και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την ίδια κωμωδία για πολλά χρόνια

Η μόνη λύση είναι να βάλουν ανεξάρτητους (αμερικάνους καναδούς ασιάτες κτλπ) γνώστες* της μουσικής να είναι κριτές

O αμερικλάνος και ο καναδός είναι πολύ ανεξάρτητος τι να σου πω !
όλο το "νησί" θα κερδίζει... ... :beatnik2:

*Ψόφια πράγματα – ακούμε τη μουσική και άντε γεια μετά

Last edited: