EUROVISION:ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ...?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,499
ΑΘΗΝΑ
κανοντας ζαπινγκ εχθες το βραδυ,πεφτω πανω στα τελικα για την eurovision και αυτοματως σκεφτομαι:

"ειναι δυνατον,να υπαρχον τοσα σοβαρα οικονομικα προβληματα στην χωρα κ`εμεις να συμμετεχουμε-χωρις κανεναν-ενδοιασμο σ`ενα ανουσιο πανυγηρι?"

εκτος τις περικοπες των δημοσιων δαπανων(δημοσια εργα,μισθοι καρχαριο/στελεχων...)θα πρεπει να μειωθουν και τα περιτα εξοδα-τυπου γιουροβιζιον-διοτι τα ποσα που δαπανουνται,δεν ειναι καθολου αμελητεα και -προφανως-θα χρειαστουν να κλεισουν καποιες πιο σοβαρες οικονομικες τρυπες.

ειμαι υπερβολικος?

Και ο Ευαγγελινός με τους ραφτάδες και τους δημοσιοσχετίστες τί θα κάνουν? θα μπούν στο ταμείο ανεργείας? Δεν τους λυπάσε καθόλου?
Σκληρέ άνθρωπε-bye-

Και ο Ευαγγελινός με τους ραφτάδες και τους δημοσιοσχετίστες τί θα κάνουν? θα μπούν στο ταμείο ανεργείας? Δεν τους λυπάσε καθόλου?
Σκληρέ άνθρωπε-bye-

ελα ντε?
ποσα σουσι λιγοτερα θα τους βγουν?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΗΓΑΓΕ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΦΩΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΕΘΑ? ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ? ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

Ακόμη και αυτή η συζήτηση που ανοίξατε εδώ, αναπαράγει την υστερία σχετικά με τον διαγωνισμό. Ακόμη και τα αρνητικότατα σχόλια που αναμένεται να κατατεθούν στο νήμα αυτό.

Όπως είπε ο διαβόητος θεατρώνης/επιχειρηματίας/τσiρκολάνος Φινέας Τέιλορ Μπάρνουμ, "δεν με νοιάζει τι θα γράψετε για εμένα, αρκεί να γράψετε σωστά το όνομά μου".

Η σιωπή και η αδιαφορία είναι η κατάλληλη απάντηση και το καλύτερο αντίδοτο στην καλλιεργούμενη υστερία. Ήδη και αυτά που γράφω, κακώς υπάρχουν.

Διαφωνώ Τάσο.
Πέρσι είχαμε φοβερά και τρομερά ποστ για την Eurovision.
Βέβαια, δεν ασχολούμασταν με τα τραγούδια, αλλά με ντυσίματα (ή μάλλον τα γδυσίματα) καλλίγραμμων κορασίδων.

Ακόμη και αυτή η συζήτηση που ανοίξατε εδώ, αναπαράγει την υστερία σχετικά με τον διαγωνισμό. Ακόμη και τα αρνητικότατα σχόλια που αναμένεται να κατατεθούν στο νήμα αυτό.

Όπως είπε ο διαβόητος θεατρώνης/επιχειρηματίας/τσiρκολάνος Φινέας Τέιλορ Μπάρνουμ, "δεν με νοιάζει τι θα γράψετε για εμένα, αρκεί να γράψετε σωστά το όνομά μου".

Η σιωπή και η αδιαφορία είναι η κατάλληλη απάντηση και το καλύτερο αντίδοτο στην καλλιεργούμενη υστερία. Ήδη και αυτά που γράφω, κακώς υπάρχουν.

Έγραψες!!!!

το ανοιγμα του θεματος "eurovision",ειναι απλα η αφορμη για ακομη ενα περιττο εξοδο,στις δυσκολες οικονομικες στιγμες που περναει η χωρα.
το αν θα πρεπει γενικοτερα να συμμετεχουμε ή οχι,ειναι αλλο θεμα.

Ναι Βαγγέλη, εμείς και άλλες 35 χώρες !!!!!!

Οπότε, τα ίδια ισχύουν για όλους.....

Μη ξεχνάτε κάτι βασικό, τις αποστολές στηρίζουν οικονομικά πολλές μεγάλες εταιρείες που μας έχουν πελάτες !!!!

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα σκεφτείτε μόνοι σας.....