Δεν βλέπουμε αν και την πληρώνουμε!!:SFGSFGSF::furious3:Για εμάς τους επαρχιώτες...που δεν βλέπουμε ΕΡΤ HD..
Eutelsat W3A (7.0°E)
Frequency: 10967 - Pol: H - SR: 19200 - FEC: -
Category: Concert
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: Eurovision Song Contest HD FEED 1
Δεν το έχω δοκιμάσει.
Όπως καλά είχες υποπτευθεί, και χθες ο ήχος ήταν μονοφωνικός!Το Das Erste HD λοιπον μεταδιδει τον τελικο και τον δευτερο ημιτελικο της Πεμπτης.
Παιζει πουθενα ο σημερινος ημιτελικος;
Εβαλα πριν λιγο στην πριζα τον edision mini IP μετα απο 10 μηνες για να εχω καβατζα αν τυχον η ΕΡΤ επιμεινει μονοφωνικα και φετος!
To καναλι κατεβηκε αλλα παιζει μια κωδικοποιηση απο τις γνωστες της EBU (εχει "εικονα" κατι σαν πιξελιαρισμενη οριακης ληψης χωρις να μπορεις να διακρινεις κατι)
Add: Τουλαχιστον ο ηχος ειναι free οποτε γραφω το καναλι για να εχω το καθαρο soundtrack! Thanks!
Παρουσίαση εξωτερικού HD ΟΒ Track που χρησιμοποίειται στη παραγωγή της Eurovision http://ue8.media-mobil.net/
O δέκτης σου χειρίζεται 4:2:2 ; Μήπως έφταιγε αυτό;
H εικόνά ήταν καταπληκτική!!! Ο Ήχος δεν μου άρεσε. Πρέπει επιτέλους να το κάνουν με 2 κανάλια (Original ήχος και Greek). Σε κάποια φάση η δημοσιογράφος μιλουσε συνέχεια και δεν ακουγα τη μουσικη με τα "Νταούλια" στο διάλλειμα.Η SD μετάδοση από τη NET ήταν μια χαρά σε σύγκριση με το Eins Festival!!! Απλά είχε συνηθίσει το μάτι μου σε HD και όταν στο διάλλειμα το γύρισα στο Eins Festival έπαθα "σοκ"!!
+1 όπως και η ατάκα δεν σας λέμε για φαβορί κλπ διότι απλά δεν χρειάζεται, ξέρετε να κρίνετε μόνοι σας.Δεν παιζει το edit εδω μετα απο καποια λεπτα... το ειχα ξεχασει...
Η φετινη δημοσιογραφος ηταν με τρομερη διαφορα ο,τι καλυτερο ("διακριτικoτητα" και σχολια ευστοχα και οχι σαχλαμαρες) εχουμε ακουσει ποτε στην "Ελληνικη" Eurovision. Οσο για τα διαλλειματα για διαφημισεις ειναι κατι που το βλεπουμε στην Ελλαδα σε eurovision αλλα και F1. Να ναι καλα οι δορυφοροι, αλλιως θα βλεπαμε τα μισα παντα...
Να το πω και εδω για να μη μεινει λαθος εντυπωση, φετος για πρωτη φορα ο ηχος της ΕΡΤ ηταν στερεο. (πιο αναλυτικα http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056086337&postcount=1442)
Νομίζω ότι και το champions βγαίνει στέρεο
+1 όπως και η ατάκα δεν σας λέμε για φαβορί κλπ διότι απλά δεν χρειάζεται, ξέρετε να κρίνετε μόνοι σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.